• LIFE&STYLE

    Με ποιον πέρασε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

    • NewsRoom
    σπυροπουλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Μαγευτικά Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη έζησε φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως έκανε γνωστό και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks, βέβαια, δεν βρέθηκε μόνη της στο υπερατλαντικό αυτό ταξίδι, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, στη Νέα Υόρκη συνάντησε τον πρώην σύντροφό της και επιχειρηματία, Γιώργο Κοτσοβό.

    Οι δυο τους φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν, μετά από δυο χρόνια, ενώ όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μοιράστηκαν μια σχέση πάθους.

    Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν καθημερινή επικοινωνία τους τελευταίους δυο μήνες και προσπαθούν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Κοτσοβός είχε πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη εδώ και καιρό και όταν άρχισε την επικοινωνία με την παρουσιάστρια εκείνη θέλησε να τον ακολουθήσει προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες μαζί μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Παρ’ όλα αυτά, τις ημέρες των γιορτών, ο Γιώργος Κοτσοβός φαίνεται πως έκανε Χριστούγεννα στο Λονδίνο και αργότερα βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι, όπου ανέβαζε φωτογραφίες από κτήρια που χτίζει,  καθώς ασχολείται με εργολαβικές εργασίες.

    Από την μεριά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν αποκάλυψε με ποιον πέρασε τις ημέρες των γιορτών στην Αμερική, καθώς ανέβαζε μόνο φωτογραφίες με την ίδια.

    Σπυροπούλου-Κοτσοβός
    Γιώργος Κοτσοβός και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    View this post on Instagram

    Βλέποντας εικόνες και μετρώντας τις στιγμές.. Το 2018 για μένα ήταν μια χρονιά καθοριστική, διδακτική, μια χρονιά που τα είχε όλα!!! Και όταν λέω όλα εννοώ τα συναισθήματα..αυτά μας κάνουν να αισθανόμαστε ζωντανοί!!!! Η αγάπη, η χαρά, η συγκίνηση, το κλάμα, ο πόνος, ο θυμός, η νοσταλγία, η στέρηση, η απόγνωση, η τρέλα, η ευγνωμοσύνη, η ευτυχία, η λύτρωση..και άλλα τόσαααααααα…. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και αυτό που θα ήθελα να ευχηθώ είναι να έχουμε πίστη, πίστη στα ιδανικά μας, στα πιστεύω μας, στον εαυτό μας, να μην εγκαταλείπουμε ακόμα και αν δεν έχουμε άλλη δύναμη-έχουμε άλλη τόση..να μην το βάζουμε στα πόδια και αν πέσουμε είναι η μαγκιά για να σηκωθούμε πάλι και αφού μπορείς εσύ μπορώ και εγώ! Αυτό με δίδαξε αυτή η χρόνια-Η δύναμη είναι μόνο μέσα μας, να το θυμάστε ?

    A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χρυσές Σφαίρες 2019: Βραβείο για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πικάντικες» αποκαλύψεις για παίκτες του Power of Love: Ποιος έχει παιδί και ποιος συμμετείχε σε «ροζ» ταινία;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ