• LIFE&STYLE

    Με «χρυσά» ποτήρια ξανά η συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos – Ο ρόλος των «Σβετλάνων»

    • NewsRoom

    (φωτο αρχείου)


    Άλλη μια «χρυσή» βραδιά ετοιμάζεται να λάβει χώρα στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, και φυσικά στο δημοφιλές μαγαζί των «γερών πορτοφολιών», το Nammos, αφού απόψε το βράδυ θα βρεθεί εκεί για να τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος.

    Η εμφάνιση του τραγουδιστή στο εν λόγω μαγαζί έχει γίνει πια μια αγαπημένη συνήθεια του καλοκαιριού για τη Μύκονο, ενώ ο κόσμος που παρίσταται είναι πρόθυμος να διαθέσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον απολαύσει.

    Συγκεκριμένα, όσοι θα βρεθούν απόψε στο διάσημο beach bar, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Αντώνης Ρέμος και ο διάσημος Αιγύπτιος τραγουδιστής Αμρ Ντιαμπ θα εμφανιστούν για να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους, θα πρέπει να καταβάλουν περί τα 1.000 έως 1.500 ευρώ το άτομο.

    Είναι γνωστό, πλέον, ότι το καθιερωμένο καλοκαιρινό event του Nammos δεν απευθύνεται στον μέσο Έλληνα, καθώς οι παρευρισκόμενοι πληρώνουν «χρυσή» κάθε χρόνο την θέση τους στο μαγαζί.

    Η αφίσα για την αποψινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Αμρ Ντιαμπ στο Nammos της Μυκόνου.
    Όσοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα να καθίσουν σήμερα σε μία από αυτές τις 1.200 καρέκλες θα πληρώσουν, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, από 1.000 ευρώ έως 1.500 ευρώ το άτομο, ανάλογα με το τραπέζι που θα επιλέξουν.

    Ο τιμοκατάλογος αυτός, φυσικά, αποτελεί κόκκινο πανί για τα ελεγκτικά κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων, οι οποίες καραδοκούν για τυχόν φορολογικές παραβάσεις, ειδικά σε βραδιές σαν και αυτή, όπου γίνεται «η μάχη της σαμπάνιας», μεταξύ των παρευρισκομένων, που συναγωνίζονται για την μεγαλύτερη κατανάλωση.

    Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό, πια, στον κόσμο, το ύψος του «τιμήματος» που πρέπει να καταβάλει κανείς για να απολαύσει τον δημοφιλή τραγουδιστή στο συγκεκριμένο event, δεν έχει πάψει, ωστόσο, να προκαλεί σοκ στον απλό κόσμο η πολυτέλεια και η υπερβολή που χαρακτηρίζει κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

    To πρωινό θα επιμεληθεί ο Τούρκος σεφ, Νουσρέτ

    Φυσικά, εκείνοι που θα δώσουν τελικά τον οβολό τους για να απολαύσουν τον τραγουδιστή, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ιδιαίτερη φροντίδα, αφού έχει ετοιμαστεί για εκείνους ένα ειδικό, για τη βραδιά, μενού από του σεφ του Nammos, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εκλεκτά κρέατα και θαλασσινά εδέσματα. Οι εκπλήξεις για τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, μάλιστα, δεν σταματούν εκεί, αφού ο διάσημος Τούρκος σεφ, Νουσρέτ, γνωστός για τον τρόπο με τον οποίο αλατίζει τις μπριζόλες, έχει επιμεληθεί το πρωινό, που θα ακολουθήσει της βραδιάς και θα προσφερθεί στους πελάτες, προκειμένου να ισορροπήσουν τις σαμπάνιες της βραδιάς.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος σεφ άνοιξε προσφάτως το δικό του εστιατόριο στη Μύκονο, σε συνεργασία με το Nammos, ενώ λίγες ημέρες μετά τα εγκαίνια του μαγαζιού, πρόλαβε κιόλας να προβεί σε φορολογικές παραβάσεις, τις οποίες εντόπισε η ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα να μπει «λουκέτο» στο μαγαζί για δύο ημέρες.

    «Χρυσή» και η συνοδεία για την πολυτελή βραδιά

    Χαρακτηριστικό στοιχείο, αποτελεί, επίσης, το γεγονός ότι, το διήμερο 24-25 Ιουλίου, τα μεσιτικά και ταξιδιωτικά γραφεία κατακλύζονται από αιτήματα για διαμονή μιας ή δυο νυχτών, ενώ δεν είναι λίγες και οι συνομιλίες ενδιαφερομένων, που θα βρεθούν στην αποψινή συναυλία, με εντυπωσιακές υπάρξεις, που επιθυμούν διακαώς να παρευρεθούν στη συναυλία και προσφέρουν την «παρέα» τους, έναντι επίσης σημαντικών ποσών.

    Το νέο σλόγκαν που ψιθυρίζεται στα σοκάκια της Μυκόνου είναι ότι «καμία ροζ επιθυμία κροίσου δεν μένει ανικανοποίητη». Το νησί φαίνεται να έχει μετατραπεί σε ένα χώρο εκπλήρωσης κάθε είδους φαντασιώσεων, αρκεί κανείς να διαθέτει το ανάλογο «πορτοφόλι». Αυτή την περίοδο, αιθέριες υπάρξεις έχουν κατακλύσει το νησί, περιτριγυρίζοντας τους ευκατάστατους κυρίους, με στόχο να τους συντροφεύουν κατά τις χαλαρές στιγμές τους στις ξαπλώστρες του Nammos. To «αλισβερίσι» γίνεται κυρίως μέσω των social media, όπου οι διαθέσιμες κοπέλες μπορούν να «πουλήσουν» τα προσόντα τους, κερδίζοντας τον ενδιαφερόμενο.

    Μάλιστα, οι συγκεκριμένες κοπέλες, που στο νησί είναι γνωστές ως «Σβετλάνες» δεν περιμένουν να τις αναζητήσουν, αλλά κάνουν οι ίδιες την προσωπική τους έρευνα, κοιτούν τις φωτογραφίες των χρηστών και «ψαρεύουν» εκείνους που τις ικανοποιούν. Στέλνουν, μάλιστα, πρώτες αίτημα  για να «ακολουθήσουν» κάποιον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν κάποιος κάνει δεκτό το αίτημά τους, τότε περιμένουν την κίνησή του για να ανταποκριθούν. Είναι ευγενικές και δεν το παίζουν δύσκολες, αρκεί κανείς να τους πει ακριβώς εκείνο που αναζητά, ώστε να ξέρουν ότι δεν χάνουν άδικα το χρόνο τους.

    Συχνά, μάλιστα, στο προφίλ των κοριτσιών αυτών είναι δημοσιευμένος αναλυτικά ο τιμοκατάλογος για όλες τις «υπηρεσίες» που προσφέρουν, ακόμη και τις πιο πικάντικες. Ο συσχετισμός με την αποψινή βραδιά δεν είναι τυχαίος, καθώς κάθε χρόνο, η έντονη παρουσία «Σβετλάνων» στις συναυλίες του Αντώνη Ρέμου είναι προφανής.

    Πρόπερσι, συγκεκριμένα, οι κοπέλες κυκλοφορούσαν δύο-δύο ανάμεσα στα τραπέζια των 15.000 ευρώ, ρίχνοντας σαγηνευτικές ματιές στους παρευρισκομένους. Δεν ενοχλούσαν, έως ότου κάποιος τις πλησιάσει. Σήμερα, η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που φαίνεται ότι το εν λόγω «σπορ» έχει γίνει αρκετά γνωστό, με αποτέλεσμα η προσφορά να είναι μεγαλύτερη της ζήτησης.

    Για όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή πως θα ήθελαν να παρευρεθούν σε αυτήν τη «χρυσή βραδιά», σημειώνεται ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο και για όσους έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν μια θέση στο μπαρ, οι τιμές ξεκινούν από τα 500 ευρώ η απλή φιάλη.

    Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο από την περσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos:



    ΣΧΟΛΙΑ