Menu
0.16%
Τζίρος: 203.25 εκατ.

Πάπας Λέων: Διεγνώσθη με αδενοκαρκίνωμα στον πνεύμονα

Life & Style

MasterChef: Τι θα δούμε μετά την αποχώρηση του Μπόμπαινα

Οι κριτές του MasterChef με τη Γεωργία Κοφινά
Comments

Την προηγούμενη εβδομάδα από το MasterChef αποχώρησαν ο Βασίλης Βαλέχας και ο «Μπόμπαινας» κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης.

Πλέον 14 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

1

Νέα εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα θεματική εβδομάδα.

Κι αν στην προηγούμενη θεματική εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι έκαναν ένα ταξίδι στις ρίζες της ελληνικής κουζίνας, αυτή τη φορά καλούνται να ταξιδέψουν λίγο πιο ανατολικά και να ανακαλύψουν τις επιρροές, που έχει η ελληνική κουζίνα από τη μικρασιατική και γενικά την ανατολική μαγειρική.

Η δοκιμασία του Mystery Box έχει άρωμα πολίτικης κουζίνας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία έχει επιλέξει τα υλικά, που θα χρησιμοποιήσουν για τις μαγειρικές τους δημιουργίες οι διαγωνιζόμενοι.

Ο νικητής του Tεστ Δημιουργικότητας θα μοιράσει πιάτα, με τα οποία θα εμπνευστούν οι διαγωνιζόμενοι αλλά και χρόνο μαγειρικής. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του και πόσο θα επηρεάσουν το μαγειρικό αποτέλεσμα των συμπαικτών του;

Το θέμα της εβδομάδας κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ για κάποιους θα αποδειχθεί το δυσκολότερο, ως τώρα, μαγειρικό ζητούμενο, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 21-24/3

Ποιος κέρδισε το σπίτι των €100.000 στην Ακρόπολη από τους Αντετοκούνμπο;

Συνομιλία Ζελένσκι με Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ για τα 35 εκατ. που συγκέντρωσαν – «Ζεύγος αστέρων που πιστεύει στη νίκη μας»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Παπασηφάκης: Ο Κρητικός βοσκός που κατάφερε να στρέψει το βλέμμα στην Κρήτη – Πώς έγινε αφιέρωμα του BBC
Τι απαντά ο Νίκος Καρβέλας για τα €850.000 και το σπίτι στην Εκάλη
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διεκδικεί υποψηφιότητα στα Grammy
Πέθανε ο RJ Mitte, πρωταγωνιστής του Breaking Bad σε ηλικία 34 ετών
Δικαστικό πλήγμα στον ΣΚΑΪ από τη δικαίωση της Ευλαμπίας Ρέβη και του Γιώργου Κουρδή
Αποκλειστικό mononews: Ο Νίκος Καρβέλας αγόρασε βίλα 520 τ.μ. με πισίνα στην Εκάλη – Ποιος πλήρωσε και τι αποκαλύπτει το συμβόλαιο
Σταμάτης Ζαχαρός: Τέλος η συνεργασία με το ONE Channel μετά τις αντιδράσεις για την Εριέττα Μόλχο
Άννα Βίσση: Το βίντεο-«απάντηση» στις απειλές Καρβέλα – «Αυτό θα το ακούμε ό,τι και να κάνεις»
Ηλίας Κοκοτός: Το πάρτι γενεθλίων στην Κηφισιά (video)
Σίλια Κριθαριώτη-Ελισάβετ Τσάκου: Λαμπερή εμφάνιση δίπλα στην Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ στο Λονδίνο