Menu
-0.1%
Τζίρος: 762.25 εκατ.

Τι συμβαίνει με ΑΕΜ, ΕΥΔΑΠ και ΕΛΠΕ, η εκδίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο άφαντος Τόλης Β., τα super deal του Βαφειά, η απάντηση του Αίσωπου για τις Σπέτσες και οι γεροντοέρωτες θιασάρχη με καλλονή ηθοποιό

Life & Style

MasterChef: Τι θα δούμε μετά την αποχώρηση του Μπόμπαινα

Οι κριτές του MasterChef με τη Γεωργία Κοφινά
Comments

Την προηγούμενη εβδομάδα από το MasterChef αποχώρησαν ο Βασίλης Βαλέχας και ο «Μπόμπαινας» κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης.

Πλέον 14 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

1

Νέα εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα θεματική εβδομάδα.

Κι αν στην προηγούμενη θεματική εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι έκαναν ένα ταξίδι στις ρίζες της ελληνικής κουζίνας, αυτή τη φορά καλούνται να ταξιδέψουν λίγο πιο ανατολικά και να ανακαλύψουν τις επιρροές, που έχει η ελληνική κουζίνα από τη μικρασιατική και γενικά την ανατολική μαγειρική.

Η δοκιμασία του Mystery Box έχει άρωμα πολίτικης κουζίνας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία έχει επιλέξει τα υλικά, που θα χρησιμοποιήσουν για τις μαγειρικές τους δημιουργίες οι διαγωνιζόμενοι.

Ο νικητής του Tεστ Δημιουργικότητας θα μοιράσει πιάτα, με τα οποία θα εμπνευστούν οι διαγωνιζόμενοι αλλά και χρόνο μαγειρικής. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του και πόσο θα επηρεάσουν το μαγειρικό αποτέλεσμα των συμπαικτών του;

Το θέμα της εβδομάδας κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ για κάποιους θα αποδειχθεί το δυσκολότερο, ως τώρα, μαγειρικό ζητούμενο, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 21-24/3

Ποιος κέρδισε το σπίτι των €100.000 στην Ακρόπολη από τους Αντετοκούνμπο;

Συνομιλία Ζελένσκι με Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ για τα 35 εκατ. που συγκέντρωσαν – «Ζεύγος αστέρων που πιστεύει στη νίκη μας»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΓΕΕ: Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
Το χρυσωρυχείο της Premier League: 7,8 δισ. ευρώ και 267 αγώνες στην τηλεόραση
Σάρα Σολντάτι: To πανέμορφο μοντέλο, η διαμάχη με τον Ντελ Βέκιο και το ελικόπτερο στις Σπέτσες – Το χρονικό ενός κοσμικού θρίλερ
Σήμερα η πρεμιέρα του Mega News Radio
Παίκτης θα μεταδίδει αγώνες από το κανάλι του στο Youtube! Τα τηλεοπτικά δικαιώματα περνούν στην εποχή των… influencers
Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναλαμβάνει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο ΣΚΑΪ
Beyoncé: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων στους πληγέντες του σεισμού στην Κολομβία
Ντόλι Πάρτον: Από τη φτώχεια σε μια επιχειρηματική αυτοκρατορία του μισού δισ. δολαρίων
Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στον ANT1
Τρία και τέσσερα πακέτα συνδρομών… για μία μπάλα! Πόσο κοστίζει να δεις ποδόσφαιρο