Menu
-0.08%
Τζίρος: 351.46 εκατ.

Η Vodafone στηρίζει τους συνδρομητές της στις πυρόπληκτες περιοχές

Life & Style

MasterChef: Τι θα δούμε μετά την αποχώρηση του Μπόμπαινα

Οι κριτές του MasterChef με τη Γεωργία Κοφινά
Comments

Την προηγούμενη εβδομάδα από το MasterChef αποχώρησαν ο Βασίλης Βαλέχας και ο «Μπόμπαινας» κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης.

Πλέον 14 διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ.

1

Νέα εβδομάδα ξεκινά και μάλιστα θεματική εβδομάδα.

Κι αν στην προηγούμενη θεματική εβδομάδα οι διαγωνιζόμενοι έκαναν ένα ταξίδι στις ρίζες της ελληνικής κουζίνας, αυτή τη φορά καλούνται να ταξιδέψουν λίγο πιο ανατολικά και να ανακαλύψουν τις επιρροές, που έχει η ελληνική κουζίνα από τη μικρασιατική και γενικά την ανατολική μαγειρική.

Η δοκιμασία του Mystery Box έχει άρωμα πολίτικης κουζίνας και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία έχει επιλέξει τα υλικά, που θα χρησιμοποιήσουν για τις μαγειρικές τους δημιουργίες οι διαγωνιζόμενοι.

Ο νικητής του Tεστ Δημιουργικότητας θα μοιράσει πιάτα, με τα οποία θα εμπνευστούν οι διαγωνιζόμενοι αλλά και χρόνο μαγειρικής. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του και πόσο θα επηρεάσουν το μαγειρικό αποτέλεσμα των συμπαικτών του;

Το θέμα της εβδομάδας κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ για κάποιους θα αποδειχθεί το δυσκολότερο, ως τώρα, μαγειρικό ζητούμενο, οδηγώντας τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 21-24/3

Ποιος κέρδισε το σπίτι των €100.000 στην Ακρόπολη από τους Αντετοκούνμπο;

Συνομιλία Ζελένσκι με Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ για τα 35 εκατ. που συγκέντρωσαν – «Ζεύγος αστέρων που πιστεύει στη νίκη μας»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υπερπολυτελές superyacht DESTINY στην Κεφαλονιά (βίντεο + φωτο)
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Φισκάρδο για το πάρτι των κουμπάρων τους (video)
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Διακοπές στο «ωραιότερο νησί του κόσμου» (pics)
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο πλευρό του γιου του, Daima, στα δικαστήρια μετά την σύλληψή του
Σοφία Βεργκάρα: Σε yacht με τη Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο (pics)
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τον γιό τους
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η αντίδρασή του μετά τη σύλληψη του γιου του στη Νέα Σμύρνη
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στη Μύκονο