• LIFE&STYLE

    MasterChef spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα (video)

    • NewsRoom

    Μαργαρίτα Νικολαΐδη


    Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του φετινού MasterChef, οι τέσσερις φιναλίστ τα δίνουν όλα στην κουζίνα για να διεκδικήσουν τον τίτλο και το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

    Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε ζευγάρια, τα οποία όρισε η Μαργαρίτα, καθώς είχε πλεονέκτημα από προηγούμενη δοκιμασία. Συνεπώς, η Μαργαρίτα επέλεξε ως αντίπαλό της τον Αλέξανδρο και αναγκαστικά η Μαρίνα μαγείρεψε απέναντι στον Διονύση.

    Τα πιάτα του πρώτου ζευγαριού ικανοποίησαν γευστικά τους κριτές, ωστόσο, όπως παραδέχτηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Αλέξανδρος βρήκε τη Μαργαρίτα στα καλύτερά της με αποτέλεσμα να χάσει και να είναι εκείνος που λαμβάνει τη μαύρη ποδιά. Αντίθετα, η Μαργαρίτα παρέμεινε ασφαλής και ανέβηκε στον εξώστη.

    Το επόμενο ζευγάρι αν και δεν δημιούργησε κάτι εντυπωσιακό, νικητής της δοκιμασίας αναδείχτηκε ο Διονύσης με τη Μαρίνα να φοράει τη μαύρη ποδιά.

    Σήμερα, οι δύο χαμένοι, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος θα δώσουν μια τελευταία μονομαχία προκειμένου να κριθεί ποιος από τους δύο προχωράει στον διαγωνισμό.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, εκείνη που θα υπερτερήσει είναι η Μαρίνα, η οποία θα εκτοπίσει τον Αλέξανδρο εκτός διαγωνισμού και θα μπει στην τελική τριάδα δίπλα στη Μαργαρίτα και τον Διονύση.

    Θα μετατραπεί σε «γυναικεία υπόθεση» ο τελικός;

    Σημειώνεται ότι ο τελικός του MasterChef 5 θα προβληθεί την Τετάρτη, 9 Ιουνίου στο STAR.

    Δείτε το trailer:

    Ο Πάνος Ιωαννίδης για τους 4 φιναλίστ:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Τα «έσπασαν» Έλληνες και Τούρκοι στον Άγιο Δομίνικο (video)

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Μυρσίνη παίρνει εκδίκηση

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ