• LIFE&STYLE

    MasterChef: «Συναγερμός» στο STAR μετά τα spoiler που έδωσε η Σκορδά (video)

    Φαίη Σκορδά

    Φαίη Σκορδά


    «Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στο STAR, σύμφωνα με την Φαίη Σκορδά, μετά τις διαρροές που έδωσε η ίδια για το MasterChef στον αέρα της εκπομπής της.

    Η παρουσιάστρια έδωσε spoiler για τον νικητή της Silver Week, το οποίο και επιβεβαιώθηκε σε πρώτη φάση, καθώς ο Δημήτρης Μπέλλος επικράτησε έναντι του Σταυρή Γεωργίου.

    Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά έδωσε ένα mega-spoiler για τους δυο φιναλίστ του MasterChef 4, αλλά και τον μεγάλο νικητή.

    Σύμφωνα με το προσωπικό ρεπορτάζ που έκανε η Φαίη Σκορδά, οι δύο διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του MasterChef είναι ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης!

    Οι δύο παίκτες έδωσαν μάχη σε τρεις δοκιμασίες, από τις οποίες προκύπτει και ο νικητής.

    Οι δύο δοκιμασίες έχουν ήδη γυριστεί και όπως αποκάλυψε η Φαίη την πρωτιά πήρε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Έτσι, με δύο νίκες στις τρεις δοκιμασίες, είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4!

    Οι αποκαλύψεις της Φαίης Σκορδά φαίνεται ότι ισχύουν, καθώς σύμφωνα με την ίδια προκάλεσαν αναστάτωση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και αναζητείται ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις διαρροές.

    Τι δήλωσε η Φαίη Σκορδά:

    «Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM.

    Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο Star.

    Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει.

    Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ