• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; (video)


    Μεγάλη νίκη στο MasterChef κατόρθωσε να πάρει η κόκκινη ομάδα με αρχηγό την Σπυριδούλα, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας.

    Οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν εντυπωσίασαν καθόλου τους κριτές με τα πιάτα τους, ενώ παραπονέθηκαν πως τα ουρλιαχτά της Σπυριδούλας τους αποσυντόνισαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

    Στη διεκδίκηση της άσπρης ποδιάς, αν και η Ασημίνα σημείωσε εξαιρετική απόδοση και έφτασε κοντά στην ασυλία, στη δεύτερη δοκιμασία, ο Μανώλης κατάφερε να «κλέψει» την ποδιά και την ασυλία.

    Στην προσωπική της συνέντευξη, η Ασημίνα δεν άντεξε την πίεση και με τον φόβο ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Ιωάννα, με την οποία διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο παιχνίδι, ξέσπασε:

    «Η ζωή μου δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολη. Σαν άνθρωπος μέχρι στιγμής έχω παλέψει για τα πάντα, από το σχολείο μέχρι τώρα. Δεν ζητούσα βοήθεια από κανέναν.

    Κι εγώ και η αδερφή μου ήμασταν πολύ ανεξάρτητες και το βήμα στο παιχνίδι μόνη μου το έκανα, χωρίς να έχω στήριξη από κανέναν.

    Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο project».

    Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο;

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το συγκινητικό μήνυμα για την γιορτή της Ζωής Λάσκαρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι θα ανακοινωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν



    ΣΧΟΛΙΑ