• LIFE&STYLE

    MasterChef: Ποια ομάδα έχασε τη δοκιμασία αποχώρησης (video)

    • NewsRoom
    μαστερ σεφ

    Μπλε vs Κόκκινοι στο MasterChef


    Μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία επεφύλλασσαν οι κριτές για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. Αν και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας προσπάθησαν για το καλύτερο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν ενθουσιάστηκαν με τα πιάτα τους.

    Στο τέλος με μικρή διαφορά κατάφερε να επικρατήσει η Κόκκινη ομάδα, οι παίκτες της οποίας απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος απολαμβάνοντας ένα πεντανόστιμο γεύμα με θέα το Μικρολίμανο.

    Στην κουζίνα ξαναμπήκαν οι Μπλε οι οποίοι προηγουμένως αποφάσισαν να δώσουν την ασυλία της εβδομάδας στον Παντελή Βούρο. Ως αρχηγός, ο Σταμάτης Κωβαίος είχε αρχικά την επιλογή να επιλέξει μεταξύ του να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο.

    Έτσι, ο Σταμάτης, ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ως υποψήφιο για αποχώρηση ώστε ο ίδιος να δώσει την ασυλία στον Παντελή, ενώ προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που δεν τον ψηφίσουν για αποχώρηση, θα φύγει οικειοθελώς.

    Την δεύτερη ασυλία κατάφερε για 5η συνεχόμενη φορά να κερδίσει ο Χρήστος Μπάρκας, ο οποίος απέδειξε για ακόμα μία φορά τις μαγειρικές του ικανότητες.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Καυτές» αποκαλύψεις στο Survivor: «Η Δαλάκα είναι τυφλωμένη από έρωτα!» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι τέσσερις πάικτες που αποχωρούν (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εύη Βατίδου: Πώς ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Γιάννη Φιξ



    ΣΧΟΛΙΑ