array(0) {
}
        
    
Menu
0.58%
Τζίρος: 251.81 εκατ.

Προφυλακιστέοι οι 5 Τούρκοι – Τι υποστήριξαν για τις βίλες και τα μεγάλα χρηματικά ποσά

Life & Style

MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η ατάκα του Κουτσόπουλου (video)

Μαριάννα
Comments

Την ανατροπή έφερε η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, καθώς τρεις είναι οι παίκτες που θα διαβούν την πόρτα της εξόδου αυτή την εβδομάδα.

Οι επίδοξοι MasterChef άνοιξαν το Mystery Box και ετοίμασαν ξεχωριστές δημιουργίες για τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Απών ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης λόγω προβλήματος υγείας.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι.

Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς σοκάροντας τους διαγωνιζομένους.

Το χειρότερο πιάτο, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Μαριάννα Πουλμεντή, η οποία αποτελεί και την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

«Είναι σαν να έχουμε μαζέψει από ένα τραπέζι όλα τα πιάτα, αυτό να ήταν το τελευταίο από κάτω, έχει πάει ήδη στη λάντζα και το φέρνεις μπροστά σου και βάζεις δύο τουίλ. Με αγάπη το λέω, αλλά κοίτα… είναι όντως λες και έχει πάει λάντζα, έχει φαγωθεί κάτι εκεί μέσα και το φέρνεις μπροστά σου και λες κάτσε να βάλω και δύο τουίλ, φάτε, καληνύχτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην παίκτρια του MasterChef 4.

Αντίθετα, το καλύτερο πιάτο ήταν εκείνο του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος είχε και πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας. Οι πέντε καμπάνες που υπήρχαν στην αποθήκη τροφίμων είχαν μέσα χοιρινό καρέ γαλλικής κοπής, χοιρινή πανσέτα, χοιρινό συκώτι, χοιρινά μάγουλα και χοιρινά μυαλά.

Ο Σταύρος ήταν αυτός που θα επέλεγε ποιος θα μαγειρέψει με τι. Για τον εαυτό του επέλεξε τα μάγουλα, ενώ στον Γιώργο έδωσε τα μυαλά. Με το καρέ μαγείρεψαν ο Δημήτρης και ο Διονύσης, με την πανσέτα η Μαρία και ο Σταυρής, ενώ με το συκώτι ο Τζον και η Μάρλεν.

Στο μεταξύ τα spoiler έχουν πάρει «φωτιά» και δείχνουν την ακριβή σειρά των αποχωρήσεων!

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
Resort Retail: Το νέο χρυσωρυχείο της μόδας μέσα στα luxury hotels
Η Laopu και το στοίχημα του κινεζικού Cartier
«NEWSROOM» με τον Γιώργο Σιαδήμα πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Αυγούστου 2025 στο ΕΡΤNEWS
Guess: Tο αμερικανικό όνειρο αλλάζει σελίδα – Το brand «θρύλος» των 90’s σε νέα εποχή
Game of Thrones: Greek Edition
Μάικλ Μπούλος: Οι αμφιλεγόμενες business του γαμπρού του Τραμπ με λίγο… άρωμα Ελλάδας
Αλεξάνδρα Νίκα: Το φωτογραφικό album από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το custom νυφικό από τη Σίλια Κριθαριώτη
Luxury & Wellness: Η νέα megamansion των 40 εκατ. ευρώ που αλλάζει τα δεδομένα στη Γαλλία
Γιώργος Μαζωνάκης: Ανήκει στον ίδιο και στα όνειρα του, δε θέλει κανένα μες στη μοναξιά του