• LIFE&STYLE

    Πάνος Ιωαννίδης: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα του κριτή του MasterChef για κορονοϊό (video)

    • NewsRoom


    Επιστρέφει από αύριο στα γυρίσματα του MasterChef 4 ο Πάνος Ιωαννίδης, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον κράτησε εκτός για ένα διάστημα.

    Ο αγαπημένος κριτής ένιωσε μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του MasterChef, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ανέβασε πυρετό.

    Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της παραγωγής του ζήτησαν να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ κρίθηκε αναγκαίο να λείψει για μερικές ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

    Σημειώνεται ότι εξαιτίας της έξαρσης του νέου κορονοϊού, COVID-19, η παραγωγή του MasterChef ακολουθεί όλες τις οδηγίες και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.

    Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε σήμερα στη «Φωλιά των Κου Κου» για το πρόβλημα που αντιμετώπισε, τονίζοντας ότι οι εξετάσεις του για κορονοϊό βγήκαν αρνητικές και πέρασε ένα απλό κρυολόγημα.

    «Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ.

    Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορονοϊό», αποκάλυψε ο κριτής, ενώ συμπλήρωσε ότι:

    «Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ