Δεύτερη ευκαιρία στο MasterChef θα δώσουν οι κριτές στα επόμενα επεισόδια, όπως γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο, με τρεις παίκτες να επιστρέφουν στον διαγωνισμό και να προκαλούν… πονοκέφαλο στους υπόλοιπους.
Όπως έχει ήδη κυκλοφορήσει μέσα από τα spoiler, η πρώτη παίκτρια που επιστρέφει στο MasterChef είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία αν και είχε δείξει ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη, αποχώρησε νωρίς. Θα εκμεταλλευτεί τη δεύτερη ευκαιρία για να βγουν αληθινές οι προβλέψεις της ότι θα φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα;
Όσον αφορά το δεύτερο όνομα που ακούγεται ότι γυρνάει στο παιχνίδι, σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA, πρόκειται για τον Αλέξανδρο Συνοδινό.
Το τρίτο όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής.
Στο μεταξύ, στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, οι κριτές σήμαναν το ξεκίνημα της ασιατικής εβδομάδας με απαιτητικές δοκιμασίες. Οι επίδοξοι MasterChef κλήθηκαν να δημιουργήσουν πιάτα εμπνευσμένα από την Ασία με την Μαρία να αναδεικνύεται νικήτρια του Mystery Box και να παραμένει ασφαλής, αφού επέλεξε να μην διαγωνιστεί στο τεστ δημιουργικότητας και να ανέβει στον εξώστη.
Οι υπόλοιποι μάγειρες έπρεπε να δημιουργήσουν ευφάνταστα πιάτα χρησιμοποιώντας ως κύρια υλικά από την ελληνική, αλλά και την ασιατική κουζίνα, συνδυάζοντας τις γεύσεις.
Το καλύτερο πιάτο ετοίμασε ο Τζιοβάνι, ο οποίος κατόρθωσε να εξασφαλίσει την κάρτα ασυλίας.
Για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν τέσσερις υποψήφιοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Αυτοί είναι οι Ανούς Χεριμιάν, Πάυλος Χάππιλος, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Λία Μακροστεργίου.
Απόψε, ο Τζιοβάνι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση της κάρτας προκειμένου να σώσει έναν εκ των τεσσάρων. Θα το πράξει ή θα προτιμήσει να κρατήσει την κάρτα για τον εαυτό του προκειμένου να σφραγίσει την πρόκρισή του μέχρι και τη δεκάδα;
Επιστρέφει ο Αλέξανδρος;
Επιστρέφει η Μαρίνα:
Δείτε το βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου»:
Δείτε το trailer 30/3/2021:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση μετά την Ένωση (video)
«Σιωπηλός Δρόμος»: Ένα σκοτεινό μυστήριο γεμάτο ερωτήματα που ανυπομονείς να εξιχνιάσεις
Άγριες Μέλισσες: Το δίλημμα της Ανέτ και η ανακοίνωση του Νικηφόρου – Οι περιλήψεις για 29/3-1/4
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Είναι η αμιβανταμάμπη το φάρμακο που νικά τον καρκίνο του πνεύμονα; Αλήθειες και μύθοι
- Γιατί πέφτουν οι τράπεζες, οι ξεχωριστές ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Allwyn, το mega deal Βαρδινογιάννη-Στάσση, η κερδοσκοπία της Φιλίππα και το «χαστούκι», ο χρυσός μισθός της Δαμανάκη, η Banco Safra πάει Ρηγίλλης, το κάλεσμα των Coustas και η εξομολόγηση της Βίσση και η Ιωάννα Λαλαούνη στο My Story
- Λίγα λόγια και σταράτα για Aegean, Φουρλή, Metlen και με οδηγό τις Goldman Sachs και Morgan Stanley ποιες 2 μετοχές είναι ΤΩΡΑ τα απόλυτα play
- Blancpain Ladybird Tribute: Ένα χαμένο ρολόι, επτά μοναδικές δημιουργίες και μια ιστορία γεμάτη μυστήριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.