array(0) {
}
        
    
Menu
1.56%
Τζίρος: 326.96 εκατ.
Life & Style

MasterChef: Η επιστροφή της Σπυριδούλας και η εμμονή της «Αμαλιάδας» με τον Μπέλλο (video)

Comments

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του MasterChef 4, στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς κλήθηκαν να μαγειρέψουν για τους παίκτες των τριών προγενέστερων MasterChef.

Με συγκίνηση και χαρά οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους παλιούς μαθητευόμενούς τους, ενώ οι νυν παίκτες των δύο ομάδων ετοίμασαν το πιο λαχταριστό «βρώμικο» φαγητό από την καντίνα τους.

Το Twitter πήρε «φωτιά» με τα tweets να ξεπερνούν γρήγορα τα 10.000 και το hashtag #MasterChefGR να επικρατεί στα δημοφιλέστερα θέματα της βραδιάς.

Από τα γνώριμα πρόσωπα δεν έλειπε η «πιο διάσημη δεύτερη», όπως την χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, αλλά και ο νικητής του MasterChef 3, Μανώλης Σαρρής.

Ξεχώρισε ο διάλογος της Σπυριδούλας και του Μανώλη με τον Σταυρή, ο οποίος με μεγάλη αυτοπεποίθηση δήλωσε:

«Είστε και τυχεροί που δεν με είχατε πέρυσι», αφήνοντας και τους δύο άναυδους, με τον Μανώλη να λέει: «τρέμω ολόκληρος»!

https://www.youtube.com/watch?v=FLmzFEsGUpQ

Άλλη στιγμή που συζητήθηκε ήταν όταν εμφανίστηκε η Γιάννα από την Αμαλιάδα με την χαρακτηριστική προφορά, η οποία αναζητούσε τον Δημήτρη Μπέλλο με επιμονή στις δύο ομάδες.

Μπορεί οι παίκτες από την κόκκινη να την προειδοποίησαν για την ύπαρξη της Μαρίας, αλλά εκείνη δεν καταλάβαινε τίποτα και συνέχισε  να τον αναζητά.

Όταν τον εντόπισε, εκείνος με ευγένεια και χαμόγελο πήρε την παραγγελία της, με την Μαρία να μην κρύβει τη ζήλια της:

«Βγαίνει φορτσάτος και ο άλλος για να πάρει παραγγελία. Πάλι καλά που δεν έβγαλε την μπλούζα και την ποδιά του για να πάρει παραγγελία. Έχουμε και τον άλλο που γαμπρίζει με το νι και με το λι!»

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης γέλασε με νόημα και δήλωσε με χιούμορ: «Με δέρνει»!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Antenna: Μνημόνιο συνεργασίας με το Junior Achievement Greece
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ζευγάρι με τον Λιούις Χάμιλτον
Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Στο Κολωνάκι με casual chic εμφάνιση
Alter Ego Studios: Εξασφάλισε τα δικαιώματα 26 θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή
Μαρία Σάκκαρη: Αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (βίντεο)
Εστιατόρια Zuma: Η νέα στρατηγική συμμαχία που αναβαθμίζει την πολυτελή εμπειρία της Formula 1
Θεατρική βραδιά για την Όλγα Κεφαλογιάννη και την Αγάπη Πολίτη
Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα
Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»