• LIFE&STYLE

    MasterChef: Η δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας

    Κατερίνα Λένη


    Σάλος ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Παπαηλιάδου σχετικά με το γράμμα που έγραψε η Κατερίνα Λένη για τους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της από το MasterChef.

    Η Σοφία Παπαηλιάδου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι εκείνη έγραψε το περιβόητο γράμμα, το οποίο και είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα loveletters.gr, τον Μάρτιο του 2018.

    Με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψε ότι η Κατερίνα «έκλεψε» το γράμμα της και την κατηγόρησε για πλαγιαρισμό.

    Από την μεριά της, η Κατερίνα αποφάσισε να απολογηθεί και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η πρώην παίκτρια του MasterChef 4 γράφει, μεταξύ άλλων:

    «Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ξεκάθαρη, ειλικρινής και απολύτως διαυγής και η κατάσταση αυτή, την οποία χωρίς να έχω επίγνωση -άθελά μου- προκάλεσα, με συνθλίβει πραγματικά ως άνθρωπο… ως Κατερίνα.

    Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου…

    Λυπάμαι ειλικρινά εάν με την συμπεριφορά μου έθιξα, προσέβαλα, στενοχώρησα και πίκρανα την κα Παπαηλιάδου, ως δημιουργό του συγκεκριμένου κειμένου».

    Από το Instagram Story της Κατερίνας

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef, η Κατερίνα Λένη έχει συγκεντρώσει σχεδόν 25 χιλ. followers στο Instagram, με τον αριθμό να ανεβαίνει.



    ΣΧΟΛΙΑ