• LIFE&STYLE

    MasterChef: Αυτή είναι η καλλονή Θεσσαλονικιά σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Αν και ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, τους τελευταίους έξι μήνες φημολογείται ότι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας καλλονής Θεσσαλονικιάς.

    Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real Life, ο «θείος Leo» βρίσκεται σε σχέση με την Κρίστη Κάκκαλου, η οποία είναι γιατρός και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

    Η εντυπωσιακή κοπέλα εργάζεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και ειδικεύεται στην αποκατάσταση νευρομυϊκών και μυοσκελετικών βλαβών. Μεγάλη της αγάπη είναι το τένις και ασχολείται με την προπόνηση μικρών παιδιών.

    Εκτός από πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα έχει και αξιοπρόσεκτη εξωτερική εμφάνιση, που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

    Είναι χαμογελαστή, ευχάριστη, ενώ τα κοινά τους ενδιαφέροντα ενισχύουν την όμορφη σχέση τους, σημειώνει η Real News.

    Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην αρχή της σχέσης τους ταξίδευε συνεχώς στη Θεσσαλονίκη για να βλέπει την καλή του, ωστόσο, από την έναρξη των γυρισμάτων του MasterChef οι ρόλοι αναγκαστικά αντιστράφησαν με την Κρίστη να είναι αυτή που παίρνει πλέον συχνά το αεροπλάνο και κατεβαίνει στην Αθήνα για να συναντάει τον καλό της.

    Κρίστη Κάκκαλου
    Το δημοσίευμα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την σύντροφό του
    Το δημοσίευμα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την σύντροφό του



    ΣΧΟΛΙΑ