array(0) {
}
        
    
Menu
0.03%
Τζίρος: 137.52 εκατ.

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κάτω Τούμπα – Απεγκλωβίστηκαν επτά άτομα

Life & Style

MasterChef 5: Τι θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα (video)

Comments

Μετράμε αντίστροφα τις ώρες μέχρι το βράδυ για τη μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef!

Σε μια εποχή που τίποτα δεν είναι πια το ίδιο, πώς θα μπορούσε να παραμείνει το MasterChef; Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής λαμβάνει θέση για άλλη μια χρονιά!

Μέσα σε ένα ήδη παγκοσμίως ευαίσθητο κλίμα, οι τρεις chef κριτές του μεγαλύτερου ελληνικού μαγειρικού διαγωνισμού, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν παρεκκλίνουν. Ψάχνοντας, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, τον επόμενο MasterChef από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, δίνουν το σύνθημα της έναρξης ενός ακόμα δυνατού μαγειρικού κύκλου MasterChef.

Πέμπτος κύκλος για το MasterChef, λοιπόν και τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Οι τρεις chef αναζητούν τον επόμενο ή την επόμενη, που με την αγάπη για τη μαγειρική, τις πρώτες ύλες και κυρίως τη δημιουργία, θα τους ταξιδέψουν γευστικά.

Για ακόμα μια χρονιά οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Απόψε στις 21.00 στο πρώτο επεισόδιο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Με βασικά κριτήρια τη νοστιμιά και τον μαγειρικό χαρακτήρα, οι chef Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα παρακολουθήσουν και θα δοκιμάσουν τις γευστικές δημιουργίες των υποψηφίων.

Μέσα από απρόσμενες αλλαγές, ο μαγειρικός πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά και τα δεδομένα γίνονται ακόμα πιο απαιτητικά. Άραγε, πόσο αποφασισμένοι έρχονται οι φετινοί υποψήφιοι, να «παλέψουν» με όπλα τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το ήθος, για μια ποδιά; Κανένας δεν έχει θέση δίχως αυτά μέσα στον διαγωνισμό, κανένας δεν θα τα καταφέρει δίχως αντοχή! Εκείνος ή εκείνη, που θα αντέξει, θα προκριθεί.

Δείτε το trailer:

Ξενάγηση στο πλατό του MasterChef:

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τους 4 προηγούμενους κύκλους:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τον λόγο που επιστρέφει στην Ελλάδα

Ανθή Σαλαγκούδη: Τι απαντά ο πατέρας της και πρώην υφυπουργός για τα αρνητικά σχόλια (video)

Πέτρος Κωστόπουλος: Η οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη και το ταξίδι στο Ντουμπάι (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άννα Βίσση: Ο εγγονός της Νέστορας τραγουδάει το «Σε περίπτωση που» και εκείνη λιώνει (βίντεο)
Χώρισαν Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κάθριν Εμπειρίκου – Τι έβαλε τέλος στην σχέση τους
Γιώργος Μαζωνάκης: Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες – «Ήταν μια χρονιά δοκιμασίας»
Ο διχασμός για το γκέι φιλί και η καταγγελία, οι φήμες για τα κανάλια που πωλούνται, το «όχι» του Σαββίδη, η επιτυχία του Κυριακού, το ντέρμπι στο ΑΠΕ και όσα έγιναν στη Γιορτή των Κορυφαίων
Τηλεμαραθώνιος ΑΝΤ1: Συγκέντρωσε 3.330.000 ευρώ – Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών και το όραμα του Θοδωρή Κυριακού
Τίτλοι τέλους μετά από 23 χρόνια: Χώρισαν Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης
Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο της αγκαλιά (βίντεο)
H νέα εποχή της πολυτέλειας: Από αντικείμενα πόθου σε εμπειρίες ζωής
Οδύσσεια: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Παύλος Ντε Γκρες – Μαρί Σαντάλ: Η οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων