• LIFE&STYLE

    Masterchef: Ξέσπασμα από τον πατέρα της Σπυριδούλας «Έχω αηδιάσει»! (video)

    σπυριδουλα

    Σπυριδούλα Καραμπουτάκη


    Η Σπυριδούλα, η παίκτρια του δεύτερου κύκλου του Masterchef, που όλοι αγαπούν να μισούν, εξακολουθεί να απασχολεί τις αντιδράσεις και τα σχόλια των τηλεθεατών, με τα λεγόμενά της μέσα στο παιχνίδι, δημιουργώντας κακές κυρίως εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, την ίδια εντύπωση φαίνεται πως έχουν και οι συμπαίκτες της, που έχουν αρχίσει να της εναντιώνονται. Τα γεγονότα αυτά στάθηκαν αφορμή να ξεσπάσει ο πατέρας της παίκτριας σήμερα το πρωί, στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», με την Κατερίνα Καινούριου.

    Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Σπυριδούλας είπε «Όταν θα φτάσει η ώρα να αποχωρήσει, πιστεύω ότι θα πάρει θέση. Εγώ τόσο καιρό που παρακολουθώ δεν βλέπω κάτι άσχημο. Το ότι αντιδρά σε ορισμένα πράγματα είναι ο χαρακτήρας της τέτοιος. Κάτι θα έχει συμβεί για να το κάνει αυτό η Σπυριδούλα, δεν είναι τέτοιο παιδί, ούτε επιθετική είναι. Είναι ένα παιδί πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι ο χαρακτήρας της αυτός που βγαίνει προς τα έξω. Κι αυτό πιστεύω πως έχει δημιουργηθεί περισσότερο, όχι από τα τηλεοπτικά, όσο από το Ίντερνετ κλπ.

    Εγώ πλέον έχω σταματήσει να διαβάζω κριτικές, γιατί έχω αηδιάσει σαν άνθρωπος. Δεν έχω ακούσει να βρίζει κάποιον, ούτε να μαλώνει με κάποιον. Τα ότι λέει αλήθεια δεν νομίζω πως είναι μείον σε έναν άνθρωπο. Πέστε μου που είναι το λάθος στο ότι θέλει να κερδίσει. Και τα χρήματα την ενδιαφέρουν και ο τίτλος την ενδιαφέρει, άλλωστε γι αυτό πήγε εκεί, δεν πήγε για να περάσει την ώρα της. Εγώ το μόνο που πιστεύω είναι ότι μαγειρικά η Σπυριδούλα είναι πάρα πάρα πολύ καλή».

    Δείτε παρακάτω τα όσα είπε ο πατέρας της Σπυριδούλας στον αέρα της εκπομπής:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler: Εκτός παιχνιδιού ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ποιοι παίκτες προωθούνται; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ