ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την δική της απάντηση, με γραπτή δήλωσή που απέστειλε το βράδυ της Πέμπτης στα ΜΜΕ, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, Μάρθα Κουτρουμάνου, παίρνει θέση για την κόντρα της με την αδελφή της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Στη δήλωσή της η κα Κουτουμάνου αναφέρει:
“Αντί άλλης απάντησης σε όσα τις τελευταίες ημέρες και όχι με δική μου ευθύνη βλέπουν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα:
1. Εκφράζω τη λύπη μου για το γεγονός ότι η αδελφή μου και ο Αλέξανδρος εκθέτουν οικογενειακά και προσωπικά μας θέματα, με συνέπεια να γινόμαστε όλοι -εγώ άθελά μου- αντικείμενο σχολιασμού που πλήττει τη μνήμη της μητέρας μας.
2. Αποτελεί συνειδητή επιλογή μου να μην ακολουθήσω αυτήν την πρακτική με την οποία από θέση αρχής διαφωνώ. Η σιωπή μου όμως δε συνιστά ούτε δηλώνει αδυναμία απόδειξης της αλήθειας ή αναλήθειας των όσων έχουν γραφτεί ή ειπωθεί. Ευτυχώς πλήθος αποδείξεων και μαρτυριών βρίσκονται στη διάθεση μου.
3. Επισημαίνω ότι για τους ίδιους λόγους συνειδητά μέχρι σήμερα δεν επέλεξα το δρόμο των δικαστηρίων και των αγωγών κατά μελών της οικογενείας μου. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι εφικτή στα πλαίσια μιας πολιτισμένης εξωδικαστικής λύσης η πλήρης διευθέτηση όλων των ζητημάτων που εκκρεμούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων που θα είναι δίκαιες και νόμιμες και για εμένα και για την αδελφή μου.
Μάρθα Κουτουμάνου”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δέσποινα Τσαγγάρη: Εγκρίθηκε από την Βουλή ως η πρώτη διοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Αγοράς
- Profile Systems & Software: Στις 22 Δεκεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης 78.000 νέων μετοχών στο ΧΑ
- Οδηγούμε το νέο Audi Q3! (video)
- Πλειστηριασμοί: Σε νέα χέρια η μονάδα της ΕΝ.ΚΛΩ. στη Νάουσα – Ψαλλίδας και Εμφιετζόγλου στα «αζήτητα»