• LIFE&STYLE

    Μαρκ Πίλτσερ: Νεκρός από κορονοϊό ο 53χρονος στιλίστας του Bridgerton – Ήταν εμβολιασμένος

    • NewsRoom
    Μαρκ Πίλτσερ: Νεκρός από κορονοϊό ο 53χρονος στιλίστας της σειράς Bridgerton - Ήταν εμβολιασμένος

    Μαρκ Πίλτσερ


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, νικημένος από τον κορονοϊό, ο Μαρκ Πίλτσερ, βραβευμένος με Emmy στιλίστας της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Bridgerton.

    Ο διάσημος makeup artist και κομμωτής πέθανε την περασμένη Κυριακή, έπειτα από επιπλοκές του κορονοϊού. Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι ο Πίλτσερ ήταν εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις, ενώ δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, όπως αναφέρει το πρακτορείο του, Curtis Brown.

    «Με θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Μαρκ Έλιοτ Πίλτσερ, υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με Emmy σχεδιαστής μαλλιών και μακιγιάζ, πέθανε μετά από μάχη με την Covid-19 την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021», δήλωσε η οικογένειά του στο Variety.

    Στις 11 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, ο Πίλτσερ είχε κερδίσει το βραβείο «Creative Emmy for Outstanding Period And/or Character Hairstyling», για τα ξεχωριστά χτενίσματα εποχής στο Bridgerton.

    Για το ταξίδι είχε κάνει τεστ κορονοϊού, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Ωστόσο, λίγο μετά την επιστροφή του στο σπίτι, αρρώστησε.

    Οι πρωταγωνιστές και τα μέλη της παραγωγής της δραματικής σειράς του Netflix θρηνούν την απώλεια του στυλίστα. Η Ιρλανδή πρωταγωνίστρια Νίκολα Κόκλαν μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του στο Twitter και ζήτησε από τον κόσμο να εμβολιαστεί.

    «Τόσο στενοχωρημένη από την απώλεια του Mαρκ Πίλτσερ, του λαμπρού οραματιστή και σχεδιαστή μαλλιών και μακιγιάζ για την πρώτη σεζόν του Bridgerton. Ο Μαρκ ήταν τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του και τόσο τρομερά ταλαντούχος. Ούτε πριν από ένα μήνα κέρδισε το πρώτο του βραβείο Emmy. Είναι τραγικό που έφυγε τόσο νωρίς όταν είχε τόσα πολλά ακόμα να κάνει. Ας είναι η είδηση αυτή μια υπενθύμιση ότι η Covid εξακολουθεί να είναι ένας πολύ πραγματικός και παρών κίνδυνος, εμβολιαστείτε και φορέστε μάσκα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους.»

    Δείτε το tweet:

    Διαβάστε επίσης:

    Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση να παίξει στο The Crown (video)

    GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε με δάκρυα (video)

    Άγριες Μέλισσες: Αναστάτωση στο Διαφάνι μετά τις συλλήψεις



    ΣΧΟΛΙΑ