• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Πατούλη: Λαμπερή και χαμογελαστή στο πλευρό του συζύγου της στα εγκαίνια της «έξυπνης πλατείας» στο Μαρούσι

    • NewsRoom


    Ντυμένη στα λευκά έκοψε την κορδέλα για τα εγκαίνια της  «έξυπνης πλατείας» στον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι η Μαρίνα Πατούλη με τον σύζυγό της και περιφερειάρχη Αττικής,  Γιώργο Πατούλη. Το ζευγάρι μετά την απόδραση στο Μονακό και το Μιλάνο επέστρεψε στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις του, με τον Γιώργο Πατούλη να εγκαινιάζει  ένα από τα μεγαλύτερα έργα εδώ και καιρό στον Δήμο Αμαρουσίου το απόγευμα της Τετάρτης.

    Το έργο, έγινε στην πλατεία Ευτέρπης, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, όπου πλέον πρόκειται για μια «έξυπνη πλατεία», που συνδυάζεται με ένα σύγχρονο υπόγειο γκαράζ, χωρητικότητας 300 θέσεων. Στόχος, όπως είπε ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής, κατά την εκδήλωση των εγκαινίων, είναι η μεν πλατεία να αποτελέσει σημείο αναφοράς και τοπόσημο του Μαρουσίου και το δε πάρκινγκ να εκτονώσει το έντονο πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στην εμπορική περιοχή.

    Τα εγκαίνια έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, με την Μαρίνα Πατούλη να κλέβει φυσικά τις εντυπώσεις συνοδεύοντας τον σύζυγό της και τον γιο τους Αλέξανδρο στην εκδήλωση. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στα Social media γράφοντας: «Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού. #giorgospatoulis #UnescoVP».



    ΣΧΟΛΙΑ