• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Πατούλη: Καλωσορίζει το καλοκαίρι με ροζ μπικίνι και χρυσό καφτάνι δίπλα στην πισίνα (pics)

    Μαρίνα Πατούλη


    Ευχές για καλό καλοκαίρι θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρίνα Πατούλη, γι΄αυτό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται η ίδια να ποζάρει με το μοναδικό της στυλ δίπλα σε μία πισίνα.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τις φωτογραφίες της, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής πέρασε το Σαββατοκύριακό της στο Λαγονήσι, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές.

    Φρόντισε, μάλιστα, να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της για την επίσκεψή της εκεί, αλλά και για το πώς πέρασε. Με σύμμαχο τον καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έκανε και τις πρώτες τις βουτιές, όχι όμως στην θάλασσα, αλλά σε μια πισίνα.

    Φορώντας ένα ροζ μπικίνι με πούπουλα και ένα εντυπωσιακό χρυσό καφτάνι, η Μαρίνα Πατούλη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το γνωστό νάζι που την διακρίνει και ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι».

    Μαρίνα Πατούλη

    Σημειώνεται ότι η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής αγαπά να μοιράζεται τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, γι’ αυτό και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

    Ακόμη και την περίοδο της καραντίνας, η Μαρίνα Πατούλη δεν ξέχασε τους διαδικτυακούς της φίλους και φρόντισε να τους υπενθυμίζει πώς περνά την ημέρα της, είτε παίζοντας πιάνο, είτε ποζάροντας ως καλή νοικοκυρά που μαγειρεύει.

    Μαρίνα Πατούλη

    Τώρα, ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη βγήκε εκτός σπιτιού και μοιράστηκε τις βόλτες της με όσους την ακολουθούν. Συγκεκριμένα, η πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρίνα Πατούλη την δείχνει να περπατά στην ακροθαλασσιά με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες κίτρινες γόβες μέσα στην άμμο, φορώντας ένα κοντό φλοράλ φόρεμα, χρυσούς κρίκους, ένα κολιέ με κοχύλια και μαύρα γυαλιά ηλίου.

    Στην λεζάντα της φωτογραφίας έβαλε μόνο hashtags, ευχόμενη «Καλό Σαββατοκύριακο» και αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση.

    Μαρίνα Πατούλη

    Χθες, όμως, έκανε και άλλη μία ανάρτηση, αυτή την φορά φορώντας μαγιό και ποζάροντας σε έναν μαγευτικό κήπο με μια πισίνα που θα ζήλευαν πολλοί. Σε μία από τις φωτογραφίες, η Μαρίνα Πατούλη, φορώντας ένα ροζ μπικίνι με ανάγλυφα άνθη και ένα μπεζ – χρυσό καφτάνι ποζάρει μπροστά σε έναν μπαμπού καναπέ με λευκά και χρυσά μαξιλάρια και ταιριαστό ριχτάρι, με ουρανό για προστασία από τον ήλιο.

    Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ποζάρει χαμογελαστή και με νάζι, με το πόδι της επάνω στην γυάλινη επιφάνεια ενός περίτεχνου τραπεζιού, του οποίου η βάση είναι από κορμό δέντρου.

    Σε άλλα στιγμιότυπα στην ίδια ανάρτηση, η Μαρίνα Πατούλη, ποζάρει άλλοτε με μία φίλη της, καθισμένες πλάτη – πλάτη στον καναπέ, άλλοτε σε μια πολυθρόνα μπαμπού με μεγάλη πλάτη και άλλοτε σε μία οβάλ κουνιστή καρέκλα μπαμπού. Στις λεζάντες αυτών των φωτογραφιών γράφει: «Καλό Καλοκαίρι (και χωρίς γοβάκια!!!)».

    Μαρίνα Πατούλη

    Τέλος, φαίνεται πως ούτε η ίδια μπόρεσε να αντισταθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, καθώς, σε ξεχωριστή ανάρτησή της στο Instagram, εικονίζεται με το ροζ μπικίνι της και το τεράστιο χρυσό κολιέ της να απολαμβάνει ένα κοκτέιλ, καθισμένη σε ένα πέτρινο παγκάκι μέσα στην πισίνα.



    ΣΧΟΛΙΑ