• LIFE&STYLE

    Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε» (video)

    • NewsRoom

    Η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου


    Τη δική της απάντηση στις δηλώσεις περί διαζυγίου που έκανε ο Γιώργος Πατούλης σε συνέντευξή του, έδωσε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Μαρίνα Πατούλη.

    Ο Περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας στα Νέα, δήλωσε ότι «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας… Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί, που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία».

    Μέσα από το «Πρωινό», η Μαρίνα Πατούλη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση και αφού δήλωσε ότι σήμερα είναι μια «ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα», καθώς σαν σήμερα το 1998 έχασε το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής της, τη μητέρα της, σχολίασε ότι:

    «Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα νεανικά μου χρόνια, από τα 18, συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός στη σχέση αυτή. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, για μένα είναι ένα διπλό πένθος. Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι το οποίο αποτελεί κοινή απόφαση».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω αποφασίσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για τη διαχείριση αυτής της κατάστασης. Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι, το οποίο προσπαθώ κι εγώ, μέσα από ειδικούς, να στηριχτώ και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε, όπως έχω πει εξαρχής».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Πατούλης: Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα

    Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην Πάρο, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η κρίση στον γάμο τους

    Μαρίνα Πατούλη: Δεν με ενδιαφέρει αν έχει μπει τρίτο πρόσωπο, το προσπερνώ



    ΣΧΟΛΙΑ