• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Γουλανδρή: Αυτό είναι το σπίτι της στην Αθήνα (pic)

    • NewsRoom
    Γουλανδρη-Λαιμος

    Φίλιππος Λαιμός και Μαριάννα Γουλανδρή


    Η Μαριάννα Γουλανδρή είναι αρκετά εξοικειωμένη με τα social media και συχνά – πυκνά μοιράζεται όμορφες στιγμές της με τους φίλους της στο Instagram.

    Μετά το ταξίδι στο Λονδίνο για τη φωτογράφηση των νέων της κοσμημάτων η Μαριάννα Γουλανδρή επέστρεψε στην Αθήνα με την οικογένειά της.

    Aυτές τις ημέρες μετά από πολλή δουλειά, αποφάσισε να ζήσει λίγες στιγμές χαλάρωσης, μακριά από το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα.

    Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της και δεν σταματά να ασχολείται με τις δυο αγάπες της, την κόρη της Χριστιάννα και τα κοσμήματα που σχεδιάζει.

    Η Μαριάννα Γουλανδρή αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο και να κάνει cocooning στο σπίτι της παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι», έγραψε στο Instagram της και ανέβασε μια φωτογραφία από το καθιστικό της, όπου αναπαύεται ξυπόλητη στον καναπέ.

    H διακόσμηση του καθιστικού έχει στοιχεία σκανδιναβικού design, με γήινα χρώματα, ζεστές υφές, fluffy μαξιλάρια και γεωμετρικά σχήματα. Ενώ, η μελαχρινή γυναίκα που κοσμεί τον τοίχο είναι η μητέρα της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «success story» του Βορειοελλαδίτη που έγινε πλούσιος με μία… γευστική πατέντα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανυποχώρητη η Έλενα Ακρίτα: Σκέφτομαι σοβαρά να υποβάλω μήνυση στον Σεφε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: National Geographic: Μυστηριώδες σεισμικό κύμα διέτρεξε τον Νοέμβριο όλο τον πλανήτη χωρίς κανένας να το αισθανθεί!



    ΣΧΟΛΙΑ