• LIFE&STYLE

    Η Mariah Carey το τερμάτισε: Πήγε γυμνή σε νυχτερινό club στο Las Vegas


    Ο,τι συμβαίνει στο Las Vegas, δεν μένει πάντα κρυφό στο Las Vegas. Η Mariah Carey, έκανε άλλη μία «φλογερή» εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου σε γκαλά στο διάσημο Oak Club του Las Vegas, με μία όμως μικρή λεπτομέρεια: Είχε ξεχάσει να φορέσει τη φούστα της! Η 46χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να βάλει μόνο ζαρτιέρες και ένα κορμάκι, καλύπτοντας τα παραπανίσια κιλά της με ένα δερμάτινο μπουφάν.

    Κρίση παλιμπαιδισμού ή μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια της τραγουδίστριας να προκαλέσει ώστε να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας; Στα 46 της χρόνια πάντως, και με τέτοιου είδους ντυσίματα, δείχνει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, φορώντας ο,τι πιο προκλητικό έχει στην γκαρνταρόμπα της.

    MARIAH CARIE 32

    MARIE CARIE 90

    MARIAH CARIE5

    Στο Oak Club η «μικρή Μαρία» πήρε σέξι πόζες και έκανε νάζια στη κάμερα, μέχρι να εμφανιστεί ο διάσημος κόκκινος πάτος στα ψηλοτάκουνα της. Γέλασε, τραγούδησε, χόρεψε και τράβηξε τα βλέμματα όλως των θαμώνων στο νυχτερινό club.

    MARIAH CARIE 45

    MARIAH CARIE 67

    Πριν λίγες μέρες η Mariah Carey δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από σούπερ σέξι φωτογραφίες με το προκλητικό μπούστο της.

    View this post on Instagram

    Mmmmmmm what should I wear ???

    A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

     

    View this post on Instagram

    Oooooooh that might be pow!!

    A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

     

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/fili-tou-rajoy-meta-ti-niki-stis-ispanikes-ekloges/56285



    ΣΧΟΛΙΑ