ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ και μετά από αυτή την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ήταν πολλοί αυτοί που είπαν πως τους άρεσαν σαν ζευγάρι.
Καλεσμένη στο «Πρωινό» όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε κάτι ανάμεσά τους, η Μαρία Σολωμού ξεκαθάρισε: «Τίποτα απολύτως! Ένα τραπεζάκι, κάποια μακαρόνια που του έφτιαξα… Μου το είπε πολύς κόσμος, είχαμε χημεία. Περάσαμε ωραία. Έχει πολύ χιούμορ -δεν του φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος. Περάσαμε ωραία, αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο παιδιά. Όχι, να το ξεκαθαρίσουμε».
Στο φινάλε της κουβέντας, όμως, η ομάδα της εκπομπής είπε στην Μαρία Σολωμού: «Εμείς όλοι λέμε με μία φωνή, 1η Ιουνίου θα ανοίξουν τα εστιατόρια, κάνε ένα dinner με τον Πάνο. Πρέπει να πάτε».
https://www.youtube.com/watch?v=aJfgOOGQsfI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.