• LIFE&STYLE

    Μαρία Μενούνος: Το μήνυμα συμπαράστασης προς τους Έλληνες για τις φωτιές

    • NewsRoom

    Κώστας και Μαρία Μενούνος


    Μήνυμα ελπίδας προς την Ελλάδα και όλους όσοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών έστειλε η Μαρία Μενούνος μαζί με τον πατέρα της, Κώστα.

    Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο, έστειλε δύναμη σε πυροσβέστες και όλους όσοι επλήγησαν.

    Συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει περάσει πάρα πολλά με την οικονομία και την πανδημία, ενώ τώρα αντιμετωπίζει τις φωτιές.

    Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: «Η Ελλάδα μάχεται με 586 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Μια φυσική καταστροφή, που όπως είπε και ο πρωθυπουργός, έχει πάρει επικές διαστάσεις. Θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και τις προσευχές μας και την δύναμή μας στους πυροσβέστες και σε όσους επλήγησαν. Σας στέλνουμε την θερμή μας συμπόνια. Σας σκεφτόμαστε και σας αγαπάμε. Δύναμη και αγάπη».

    Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις γειτονικές χώρες, την Τουρκία και την Ιταλία, που περνούν τραγικές στιγμές με τις φωτιές που εξακολουθούν να καίνε.

    Από την πλευρά του ο πατέρας της πρόσθεσε ότι χρειάζεται «υπομονή και επιμονή», ενώ και οι δυο τους έστειλαν όλη τους την αγάπη προς τη χώρα.

    Δείτε το βίντεο:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

    Διαβάστε επίσης:

    Τζένιφερ Άνιστον-Ντέιβιντ Σουίμερ: Οργιάζουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι – Ποια η αλήθεια

    Μαρία Μενούνος: Η συγκινητική κίνηση συμπαράστασης του πατέρα της προς την καρκινοπαθή σύζυγό του

    Στους 16 του Rogers Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς



    ΣΧΟΛΙΑ