ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία σπάνια κοινη έξοδο έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μαζί με τον σύντροφό της, Μάκη Σούλη. Η μικρή κόρη της Ζωής Λάσκαρη παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Το Μαυροπούλι» του Ντέιβιντ Χάροουερ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι που διατηρεί σχέση εδώ και έξι χρόνια στο θέατρο Άλμα. H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συνηθίζει να κάνει επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις.
Μετά το θάνατο της μητέρας της, έχει αναλάβει η ίδια την παραγωγή και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση «Δουλειές με φούντες», η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τι αποκάλυψε για τους τελευταίους μήνες της Ζωής Λάσκαρη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι συγκινητικές πρώτες δηλώσεις της μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήρε συνέντευξη από τη Ζωή Λάσκαρη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Ποια είναι η γυναίκα που τον δίδαξε πώς χτίζεται μια «αυτοκρατορία»
- Ρεκόρ πώλησης για τη Ferrari: Η μοναδική Daytona SP3 «Tailor Made» έπιασε 26 εκατ. δολάρια
- Γιάννης Καρούζος: Τι ισχύει για το 13ωρο του νέου εργατικού νομοσχεδίου;
- Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (Βεργίνα): Πού ποντάρει για μεγαλύτερη ανάπτυξη
