• LIFE&STYLE

    Μαρί Κωνσταντάτου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ που της «έκλεψε» την καρδιά

    • NewsRoom
    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ


    Νέα σελίδα στη ζωή της γύρισε η Μαρί Κωνσταντάτου, πρώην κυρία Κυριακού, καθώς το τελευταίο διάστημα είναι full ερωτευμένη με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ.

    Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στο μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή την πρώτη θεατρική παράσταση που ανεβάζει φέτος, με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του».

    Όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για έναν έρωτα παράφορο που έχει αλλάξει τη ζωή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρί Κωνσταντάτου «έχει κλέψει» την καρδιά του επιχειρηματία, ενώ όπως αποκαλύπτει η Κατερίνα Γκαγκάκη, «έχει αλλάξει η καθημερινότητα και η διάθεσή του».

    Μάλιστα, το ζευγάρι λέγεται ότι ζει τον έρωτά του ανενόχλητο στην ερωτική τους φωλιά, που βρίσκεται στα νότια προάστια.

    Βέβαια, ο επιχειρηματίας διαθέτει μία πολυτελή βίλα στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, την οποία και είχε αγοράσει τη δεκαετία του 2000 έναντι σχεδόν 2 εκατομμυρίων.

    Η σχέση της Μαρί Κωνσταντάτου με τον Γιάννη Κεντ είναι γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ σε ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου, οι δυο τους ετοιμάζουν μία καλλιτεχνική βραδιά για καλό σκοπό.

    Σε συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές» στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς θα διοργανωθεί μια βραδιά που θα συνδυάζει μοναδικά το θέατρο με τη μουσική, υπό τη σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού και στην οποία θα συμμετέχουν σημαντικοί καλλιτέχνες.

    Η εν λόγω εκδήλωση με τίτλο «Με Αγάπη… για την Ελίζα», έχει στόχο την ενεργή καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης και τη μετάδοση του μηνύματος για την προστασία κάθε παιδιού.

    Όλα τα έσοδα της βραδιάς, που θα αποτελέσει την κορύφωση ενός εκτενούς κοινωνικού προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την εξάλειψη της παιδικής κακοποίησης, θα διατεθούν στο Σωματείο Ελίζα – Εταιρεία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.

    Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου

    Άφησε πίσω το παρελθόν της

    Όλα δείχνουν πως η Μαρί Κωνσταντάτου έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και το πολύκροτο διαζύγιο με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού, που εξελίχθηκε σε κινηματογραφικό θρίλερ γύρω από την αμύθητη περιουσία του εφοπλιστή και ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1.

    Ήταν τον Μάρτιο του 2017, τέσσερις μήνες πριν τον θάνατο του κ. Κυριακού, όταν η Daily Mail με δημοσίευμά της, υποστήριζε ότι η κ. Μαρί Κυριακού παρέκαμψε κατάφωρα τη διαδικασία του διαζυγίου, επιτάσσοντας το τζετ του, γεμάτο με αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών και διατάσσοντας τον πιλότο της οικογένειας να πετάξει στο Λονδίνο.

    Δικηγόροι του 74χρονου κ. Κυριακού τότε ισχυρίστηκαν ενώπιον Ανώτατου Δικαστηρίου ότι η λαμπερή 45χρονη ηθοποιός σύζυγός του, Μαρί μπορεί να είχε ήδη πουλήσει κάποια από τα λάφυρα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες.

    Όλα ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον ζει τον απόλυτο έρωτα με τον αγαπημένο της, Γιάννη Κεντ.

    μαρι γιαννης κεντ

    Ποιος είναι ο Γιάννης Κεντ

    Από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας το 1994, έχει συμμετάσχει και επενδύσει σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους, στοχεύοντας πάντα στο να συνδυάζει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

    Το 2016 ο Γιάννης Κεντ διείσδυσε στο χώρο του θεάματος, ιδρύοντας την εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε.», που ξεχωρίζει για την αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα παραγωγών, καθώς προσφέρει μερικές από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

    Στο παρελθόν έχει αναλάβει τη διαχείριση δύο θεάτρων, μεταξύ των οποίων είναι και το ιστορικό «Παλλάς» στην Αθήνα.

    Ωστόσο, τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε στο χώρο του τουρισμού, το 1995, με την δημιουργία του «Greek Flight Club», της πρώτης παγκοσμίως διαδικτυακής ιστοσελίδας κρατήσεων, ενώ στη συνέχεια, εργάστηκε σε πολυεθνικές του Λονδίνου.

    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ



    ΣΧΟΛΙΑ