• Gossip

    Μαρί Κωνσταντάτου-Γιάννης Κεντ: Το Athénée, η Μαρινέλλα και το Instagram

    • NewsRoom
    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ


    Από το περασμένο καλοκαίρι που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ ζουν ανενόχλητα τον έρωτά τους, κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους.

    Ο δεσμός τους ξεκίνησε από μια δυνατή φιλία που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια ερωτική σχέση και όλα δείχνουν πως οδεύει σε κάτι πιο σοβαρό.

    Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, όλο και πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις για το ζευγάρι, αφού την περασμένη Δευτέρα, η Μαρί Κωνσταντάτου και ο γνωστός θεατρικός παραγωγός έδωσαν το «παρών» στη ξεχωριστή συναυλία που πραγματοποίησε η μοναδική Μαρινέλλα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Μόλις δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη, το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει το δείπνο του στο επιβλητικό Athénée, γνωστό και ιστορικό στέκι των Αθηνών. Χαλαροί και ευδιάθετοι, η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

    Οι έξοδοι δεν σταμάτησαν εκεί, αφού το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, διασκέδασαν χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με επιτυχίες από τα 80’s και τα 90’s, στο γνωστό μαγαζί Λοκάλι, στου Ψυρρή, όπου χρέη DJ ανέλαβε ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

    Από την ξέφρενη βραδιά, η Μαρί Κωνσταντάτου μοιράστηκε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram, με καλούς της διάσημους φίλους, ενώ φυσικά από το πλευρό της δεν έλειπε ο σύντροφός της.

    Μαρί Κωνσταντάτου και Γιάννης Κεντ

    Την ίδια ώρα, φημολογείται ότι το επόμενο βήμα στη σχέση τους δεν αργεί να γίνει, αφού, σύμφωνα με το περιοδικό OK!, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση γάμου, την οποία δέχτηκε με συγκίνηση η Μαρί, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν άκρως ρομαντική και έγινε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων στο κέντρο του κόσμου, την μαγική και λαμπερή Νέα Υόρκη.

    Μάλιστα αναφέρει ότι το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ένα χρόνο, δηλαδή, απ’ όταν τα βλέμματά τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά και άνθισε η σχέση τους.

    Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί τη νέα δεκαετία, με την Μαρί Κωνσταντάτου να ανεβάζει την πρώτη τους κοινή σέλφι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια λεζάντα που μιλάει από μόνη της:

    «Νέα δεκαετία, νέα ζωή, Νέα Υόρκη».

    Την ίδια φωτογραφία με το ίδιο σχόλιο ανήρτησε και ο ίδιος ο Γιάννης Κεντ στο δικό του προφίλ. Σημειώνεται ότι στο ταξίδι τους ήταν παρούσα και η κόρη του Κεντ, με την οποία έχει αρχίσει να “δένεται” η νέα του σύντροφος.

    View this post on Instagram

    Happy 2020! #newyear #newdecade #newlife #newyork

    A post shared by Mari Konstantatou (@marikonstantatou) on

    Για τη σχέση της με τον θεατρικό παραγωγό, η Μαρί Κωνσταντάτου μίλησε δημόσια για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ, όπου είχε δηλώσει: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βγαίνεις να μιλάς χωρίς λόγο, ακόμα και όταν ακούγονται τα τέρατα. Δεν ασχολούμαι», και συνέχισε:

    «Είμαστε μαζί, είμαστε καλά, συνεργαζόμαστε και πολύ καλά επαγγελματικά και θα κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον.

    Δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έχω κρύψει ποτέ κάτι. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Δόξα τω Θεώ, είναι καλά όλα».

    Τότε αναφερόταν στην καλλιτεχνική βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που ετοίμασε η ίδια σε συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές» του Γιάννη Κεντ και πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς, με τίτλο «Με Αγάπη… για την Ελίζα».

    Γιάννης Κεντ και Μαρί Κωνσταντάτου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

    Με τις κοινές εμφανίσεις τους να πυκνώνουν και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να επισημοποιούν τη σχέση τους να παίρνουν «φωτιά», η Μαρί Κωνσταντάτου φαίνεται πως έχει αφήσει για τα καλά το παρελθόν πίσω της και το πολύκροτο διαζύγιο με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού.

    Πλέον είναι έτοιμη να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

    Άλλωστε, το ζευγάρι ήδη συζεί τους τελευταίους μήνες στην ερωτική του φωλιά στα νότια προάστια.

    Πάντως, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η ίδια απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν ξέρω. Αυτά τα πράγματα δεν τα σκέφτεσαι, δεν τα προγραμματίζεις. Αν προκύψει, προέκυψε», ενώ σχετικά με το κεφάλαιο της μητρότητας τόνισε:

    «Σκεφτόμουν πάντα πως δεν θα κάνω. Ενώ τα αγαπάω, τα λατρεύω, δεν με έβλεπα ποτέ στον ρόλο της μαμάς. Νιώθω γεμάτη και πλήρης».

    Το πολύκροτο διαζύγιο και το αιχμηρό δημοσίευμα της Daily Mail τον Μάρτιο του 2017

    Στο πολύκροτο διαζύγιο της Μαρί Κωνσταντάτου με τον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού είχε αναφερθεί, στο παρελθόν, εκτενώς σε δημοσίευμά της η βρετανική Daily Mail. Αναφερόμενο σε πηγές της οικογένειας Κυριακού, το δημοσίευμα έκανε λόγο για παράκαμψη της διαδικασίας του διαζυγίου από την μεριά της, επιτάσσοντας το τζετ του Κυριακού, γεμάτο με αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών και διατάσσοντας τον πιλότο της οικογένειας να πετάξει στο Λονδίνο.

    Εκείνη την εποχή δικηγόροι του Κυριακού ισχυρίστηκαν τότε ενώπιον Ανώτατου Δικαστηρίου ότι η λαμπερή ηθοποιός μπορεί να είχε ήδη πουλήσει κάποια από τα λάφυρα. Με δεδομένο ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε πηγές της οικογένειας Κυριακού σημαίνει ότι είχαν την εξουσιοδότηση να προχωρήσουν σε αυτές τις δηλώσεις.

    Αναλυτικά, το ιδιαίτερα αιχμηρό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Daily Mail εξηγούσε:

    «Οταν ένας γάμος καταρρέει, το μοίρασμα των οικογενειακών πολύτιμων αντικειμένων μπορεί να είναι μία δύσκολη- και πολύ χρονοβόρα- διαδικασία.

    Όμως, ο μεγιστάνας της ναυτιλίας Μίνωας Κυριακού, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Ελλάδας, υποστηρίζει ότι η σύζυγός του παρέκαμψε κατάφωρα τη διαδικασία, επιτάσσοντας το τζετ του, γεμάτο με αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών και διατάσσοντας τον πιλότο της οικογένειας να πετάξει στο Λονδίνο.

    Δικηγόροι του 74χρονου Κυριακού ισχυρίστηκαν ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου ότι η λαμπερή 45χρονη ηθοποιός σύζυγός του Μαρί μπορεί τώρα να έχει πουλήσει κάποια από τα λάφυρα.

    Δημοπράτες στο Christie’s, κοσμηματοπωλεία στο Μέιφερ και ένα θησαυροφυλάκιο έχουν διαταχθεί από δικαστή να αποκαλύψουν οποιεσδήποτε συναλλαγές μπορεί να είχαν μαζί της. Ο μεγιστάνας, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, έχει συγκεντρώσει μία πλούσια συλλογή κοσμημάτων, αργυρών ειδών, κρυστάλλινων και χαλιών.

    Δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς τι εξαφανίστηκε, αλλά πηγές κοντά στον κ. Κυριακού αναφέρουν ότι η λίστα των αγνοούμενων κοσμημάτων περιλαμβάνει δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες.

    ‘Αυτά τα αντικείμενα είναι χρυσά και ασημένια και έχουν πετράδια που- τα πιο πολύτιμα από αυτά- περιλαμβάνουν διαμάντια’, ανέφερε μία πηγή. Αλλα αντικείμενα αφορούν πίνακες, εικόνες, ασημένια μαχαιροπίρουνα και ρολόγια αντίκες. Μία σειρά από ‘έγγραφα’ επίσης λέγεται ότι λείπει.

    Ο Κυριακού, πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ANT1 Group, μίας εταιρείας ΜΜΕ στην οποία ανήκει ένας από τους παλαιότερους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Εκείνος και η Μαρί παντρεύτηκαν το 2004.

    Η ταπείνωση 

    Φίλοι έχουν πει ότι η κυρία Κυριακού ήταν ολοένα σε δυσκολότερη θέση εξαιτίας της συζήτησης για τη μεταξύ τους διαφορά ηλικίας.

    Και ισχυρίζονται ότι η απόφαση να κοπεί η τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε στο κανάλι του συζύγου της την άφησε “ταπεινωμένη”.

    Δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι πήραν την απόφαση για διαζύγιο, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, κοινή συναινέσει.

    Ομως, οι συζητήσεις άρχισαν να πηγαίνουν στραβά τους τελευταίους μήνες και η κυρία Κυριακού λέγεται ότι είπε σε στενούς φίλους και συγγενείς ότι αποφάσισε ‘να πάρει αυτό που της οφειλόταν’.

    Στο Ανώτατο Δικαστήριο ειπώθηκε ότι δύο εβδομάδες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου η κυρία Κυριακού στις 22 Φεβρουαρίου, εθεάθη από μέλος του προσωπικού να πακετάρει μία σειρά από πολύτιμα αντικείμενα, σε 25 με 30 κούτες, και να τα μεταφέρει εκτός του σπιτιού της οικογένειας στην Αθήνα. Εκείνη τη στιγμή ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι για ιατρική θεραπεία.

    Ο Αλαν Μακλίν δήλωσε: ‘Στις 8 Φεβρουαρίου, κατά απαίτηση της κυρίας Κυριακού, ο πιλότος της οικογένειας τη μετέφερε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του Κυριακού. Πήρε μαζί της τέσσερις βαριές αποσκευές, ανάμεσά τους μία κόκκινη βαλίτσα καμπίνας, σε προστατευτικό μαύρο περιτύλιγμα’.

    Ο ίδιος είπε ότι ο πιλότος κοίταξε μέσα στη μία τσάντα και παρατήρησε ότι ήταν ‘γεμάτη με πολύτιμα’.

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς η κυρία Κυριακού έκανε μία σειρά από επισκέψεις στο Christie’s, το Metropolitan Safe Deposits στο Νάιτςμπριτζ και στο JS Jewels Ltd, στο Μέιφερ. Και οι τρεις εταιρείες κατονομάζονται ως συνεναγόμενοι στην υπόθεση.

    Το δικαστήριο άκουσε ότι η κυρία Κυριακού έφυγε από την Αθήνα με αποσκευές βάρους 70 κιλών αλλά όταν επέστρεψε στην Αθήνα ζύγιζαν 10 κιλά. Ο Μακλίν δήλωσε: ‘Φαίνεται πολύ πιθανό ότι ένας μεγάλος αριθμός πολύτιμων αντικειμένων μεταφέρθηκε από την κυρία Κυριακού στο Λονδίνο, τα οποία δεν πήρε πίσω στην Ελλάδα’.

    Το ζευγάρι δεν ήταν στο δικαστήριο και δεν στάθηκε δυνατό να υπάρξει επικοινωνία για σχόλιο την περασμένη εβδομάδα.

    Εκπρόσωπος του Christie’s είπε: ‘Μας έχει ζητηθεί από τα δικαστήρια να παράσχουμε πληροφορίες και συνεργαζόμαστε’.

    Ο John Souglides, ιδιοκτήτης του JS Jewels Ltd, είπε: ‘Πρέπει να συμμορφωθούμε με τη δικαστική εντολή. Οι δικηγόροι το χειρίζονται. Δεν ανησυχώ’. Αρνήθηκε να πει αν έχει πουλήσει κάποια από τα αντικείμενα».

    Όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν και η Μαρί Κωνσταντάτου βλέπει μόνο μπροστά.

    Το δημοσίευμα της Daily Mail

    Ποιος είναι ο Γιάννης Κεντ

    Από το ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας το 1994, ο Γιάννης Κέντ χάραξε τον δικό του δρόμο. Έχει συμμετάσχει και επενδύσει σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς χώρους, στοχεύοντας πάντα στο να συνδυάζει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση.

    Το 2016 διείσδυσε στο χώρο του θεάματος, ιδρύοντας την εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε.», που ξεχωρίζει για την αρτιότητα και την υψηλή ποιότητα παραγωγών, καθώς προσφέρει μερικές από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά παραστάσεις της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

    Γιάννης Κεντ

    Στο παρελθόν έχει αναλάβει τη διαχείριση δύο θεάτρων, μεταξύ των οποίων είναι και το ιστορικό «Παλλάς» στην Αθήνα.

    Ωστόσο, τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έκανε στο χώρο του τουρισμού, το 1995, με την δημιουργία του «Greek Flight Club», της πρώτης παγκοσμίως διαδικτυακής ιστοσελίδας κρατήσεων, ενώ στη συνέχεια, εργάστηκε σε πολυεθνικές του Λονδίνου.

    Γιάννης Κεντ και Μαρί Κυριακού



    ΣΧΟΛΙΑ