• LIFE&STYLE

    Μαρέβα Μητσοτάκη: Τα αποκαλυπτήρια από την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Αθήνα

    • NewsRoom

    Μαρέβα Μητσοτάκη


    Ένα δείπνο πλούσιο περιεχομένου και λαμπερών παρουσιών παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προς τιμήν του Κινέζου προέδρου, Σι Τζινπινγκ και της συζύγου του, που επισκέφθηκαν την Ελλάδα.

    Η επίσκεψη του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Αθήνα έγινε με αφορμή την προηγούμενη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Σανγκάη, για επενδυτικές επαφές και συζητήσεις.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κινέζος πρόεδρος επισκέφθηκε στρατηγικές τοποθεσίες της πρωτεύουσας, όπως το Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά το λιμάνι του Πειραιά, πάνω στο οποίο εργάζεται η κινεζική Cosco.

    Το βράδυ της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός παρέθεσε προς τιμήν του Κινέζου προέδρου και της συζύγου του, επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, το παρών έδωσαν όλα τα σημαντικά πολιτικά πρόσωπα της χώρας, εκτός φυσικά από τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του. Ενδεικτικά, στο επίσημο δείπνο παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης, όπως οι κύριοι Γεωργιάδης, Χατζηδάκης και η κυρία Μενδώνη, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη, αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυρίες που παρευρέθηκαν στο δείπνο αποτελούν ένα από τα highlights της βραδιάς, καθώς προκάλεσαν πολύ θετικές εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

    Κατόπιν του δείπνου και της αναχώρησης του Κινέζου προέδρου από την Αθήνα, η πρώτη κυρία της χώρας, Μαρέβα Μητσοτάκη θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο μερικές από τις στιγμές της επίσκεψης του Σι Τζινπιγνκ στην Ελλάδα, ανεβάζοντας φωτογραφίες από διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

    Όπως είναι φανερό, το πρωθυπουργικό ζευγάρι κράτησε καλή συντροφιά στους φιλοξενούμενούς του και η καλή διάθεση επικράτησε σε όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του Κινέζου προέδρου στην Αθήνα.

    Ο πρωθυπουργός θέλησε επίσης να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη του ίδιου και του Κινέζου προέδρου στις εγκαταστάσεις της Cosco στον Πειραιά.

    Στιγμές από το δείπνο στον Κινέζο πρόεδρο, όμως, ανέβασαν και άλλοι παρευρισκόμενοι αναδεικνύοντας την ξεχωριστή βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο.



    ΣΧΟΛΙΑ