• LIFE&STYLE

    Μαντόνα: Ποζάρει με τα εσώρουχά της και αποκαλύπτει τη «μυστική» θεραπεία της

    Μαντόνα

    Μαντόνα


    Με αποδείξεις επέστρεψε στο Instagram η Μαντόνα θέλοντας να διαψεύσει όσους κάνουν λόγο περί κοσμητικής επέμβασης στους… γλουτούς της.

    Η βασίλισσα της ποπ λατρεύει να προκαλεί και αυτό έκανε για ακόμα μια φορά. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε δύο ολόσωμες φωτογραφίες της, επιδεικνύοντας το σώμα της.

    Εκτός από τη selfie με το επίκεντρο να βρίσκεται στο ντεκολτέ της, η Μαντόνα ανάρτησε και μια… belfie, δηλαδή selfie γλουτών.

    Σκοπός της να διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει εμφύτευση στα οπίσθιά της.

    Αντίθετα, προχώρησε σε μια άλλη αποκάλυψη. Όπως έγραψε, υποβάλλεται σε μια «αναγεννητική θεραπεία» για τους τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης Madame X περιοδείας της.

    Πρόκειται για την αναγεννητική ιατρική, μια διαδικασία αντικατάστασης ή «αναγέννησης» βλαστικών κυττάρων.

    Τα βλαστικά κύτταρα είναι τα προγονικά κύτταρα από τα οποία προέρχονται όλα τα διαφορετικά είδη των κυττάρων του αίματος και άλλων ιστών και οργάνων του σώματος όπως τα οστά, οι μύες, η καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τα νεύρα, τα μάτια, το δέρμα, κ.λπ.

    «Θα χοροπηδούσα αν μπορούσα μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη», έγραψε η σταρ στη λεζάντα των δύο φωτογραφιών.

    Μόλις πριν από μια εβδομάδα, η Μαντόνα αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική σε αντισώματα κορονοϊού, κάτι που μαρτυρά ότι πέρασε την ασθένεια.

    Σύμφωνα με την ίδια, από τον ιό προσβλήθηκε στο Παρίσι, όπου ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Μαντόνα



    ΣΧΟΛΙΑ