• LIFE&STYLE

    Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης στο σύντροφό της!

    • NewsRoom
    συνατσακη

    Αιμιλιανός Σταματάκης και Μαίρη Συνατσάκη


    Την πιο τρυφερή δημοσίευση έκανε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο χιλιάδων αναρτήσεών της στο λογαριασμό.

    Για αυτή της την «επέτειο», η Μ. Συνατσάκη αποφάσισε να προχωρήσει να σε μια κίνηση που δε συνηθίζει και συγκεκριμένα να ανεβάσει μια φωτογραφία με το σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη. Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο τους αγκαλιασμένοι, με τη Μ. Συνατσάκη να τον φιλάει τρυφερά στον κρόταφο.

    Τη γλυκιά φωτογραφία των δυο τους συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο: «Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ’ όλα… [♥️]».

    Η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως βιώνει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του Αιμιλιανού Σταματάκη.

    Η τολμηρή ανάρτηση προκάλεσε εντύπωση στους ακολούθους της παρουσιάστριας, καθώς δε την έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους προσωπικές δημοσιεύσεις. Τη συγκεκριμένη σχέση, μάλιστα, προσπάθησε να την κρατήσει σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους και απέφευγε τόσο τις δημόσιες δηλώσεις, όσο και την προβολή κοινών φωτογραφιών.

    Φαίνεται πως αυτή τη φορά, όμως, ένιωσε έτοιμη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο, με τους δυο τους να ποζάρουν ευτυχισμένοι.

    Το ίδιο βράδυ, η παρουσιάστρια ανέβασε στα instragram stories της ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ακολούθους της, με το μυστήριο μήνυμα «Καληνύχτα! Είστε οι καλύτεροι άνθρωποι εκεί έξω… Ξέρετε εσείς γιατί… Ευχαριστώ». Προφανώς, το κοινό που αγαπά την παρουσιάστρια αντέδρασε πολύ θετικά στην ανάρτησή της και αυτός ήταν ο τρόπος της να τους ευχαριστήσει.

    συνατσακη
    Η ευχαριστήρια ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη στα Instagram stories.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz: Ενοχλημένη η Μαίρη Συνατσάκη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος για τη Μαίρη Συνατσάκη: Δέχεται απειλητικά μηνύματα από φανατικό θαυμαστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη



    ΣΧΟΛΙΑ