• LIFE&STYLE

    Λόγω Τιμής: Οι πρώτες εικόνες και τα νέα πρόσωπα της σειράς (pics)

    • NewsRoom


    Η παρέα του «Λόγω Τιμής» συναντιέται ξανά 20 χρόνια μετά και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

    Το συγγραφικό ταλέντο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου δημιούργησε στο χαρτί μια παρέα παιδιών που στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι η παρέα καθενός από εμάς και οι περιπέτειες της πέρασαν μέσα από την οθόνη στα σπίτια και τις καρδιές μας.

    Μια παρέα φίλων, λίγο πριν δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις βιώνουν τις αγωνίες για το μέλλον τους ζώντας παράλληλα έντονα το παρόν. «Λόγω τιμής» είναι η υπόσχεση που δίνουν μεταξύ τους τα παιδιά της παρέας ότι θα μείνουν ενωμένα ό,τι κι αν συμβεί. Τα υπαρξιακά τους προβλήματα, οι ερωτικές τους σχέσεις, οι συγκρούσεις με τους γονείς τους, τα όνειρα για το αύριο. Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. Κάποιοι περνούν στα πανεπιστήμια, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι τους πάντως μετακομίζουν στην Αθήνα αφήνοντας πίσω την Αχαϊκή πρωτεύουσα και τις οικογένειες τους.

    Σε μια εποχή με έντονα κοινωνικά προβλήματα και έλλειψη αξιών, οι νεαροί αρχίζουν τον προσωπικό τους αγώνα για να σταθούν στα πόδια τους. Αγωνίζονται να υψώσουν το ανάστημά τους, να σχεδιάσουν το μέλλον τους, να κρατηθούν αλώβητοι. Σε μια κοινωνία που δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταπνίγει τις ζωτικές τους δυνάμεις το «Λόγω τιμής» είναι μια ματιά αισιοδοξίας στους νέους που έχουν τη δύναμη και το σθένος ν’ αντισταθούν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Λουκία Μιχαλοπούλου και η Μαρία Παπαφωτίου είναι αυτοί που αναμένεται να δούμε σύντομα στο νέο κύκλο που θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Μάθαμε τι συμβαίνει μεταξύ της Ασημίνας και του Πάνου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ