• LIFE&STYLE

    Ληστές εισέβαλαν στην έπαυλη της κόρης του Bernie Ecclestone και άρπαξαν κοσμήματα 50 εκατ. λιρών

    • NewsRoom


    Θύμα ληστείας έπεσε η κόρη του πρώην επικεφαλής του πρωταθλήματος της Formula 1, Bernie Ecclestone, Tamara μέσα στην υπερπολυτελή της έπαυλη, από όπου απέσπασαν κοσμήματα αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», τρεις ληστές φέρεται να μπήκαν μέσα στην έπαυλη των 57 δωματίων, εικόνες της οποίας κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μέσα από το ριάλιτι της Tamara, που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια, από τον κήπο και πήγαν κατευθείαν στα χρηματοκιβώτια. Εκεί τους εντόπισε ένας από τους φύλακες της κατοικίας, αλλά είχαν ήδη προλάβει να αρπάξουν πολύτιμα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι Cartier αξίας 80.000 λιρών, που ήταν γαμήλιο δώρο.

    Παράλληλα, μάρτυρες που ήταν έξω από το σπίτι, ανέφεραν πως υπήρχαν τρία περιπολικά γύρω από την πολυτελή έπαυλη, που βρίσκεται κοντά στο παλάτι του Κένσινγκτον, στις 11:10 το βράδυ της Παρασκευής. Μια πηγή δήλωσε στην εφημερίδα: «Αυτή είναι η πιο σοκαριστική διάρρηξη, επειδή έγινε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σπίτια του Λονδίνου, σε έναν από τους πιο ασφαλείς δρόμους του Λονδίνου. Εκτιμάται ότι έχουν κλαπεί κοσμήματα αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών από τα χρηματοκιβώτια της Tamara και του συζύγου της Τζέι».

    Η ληστεία φαίνεται να διήρκεσε μόλις 50 λεπτά, στη διάρκεια των οποίων άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια, τα οποία φυλάσσονταν σε κρυφά σημεία, ενώ στη συνέχεια, έσπασαν ένα παράθυρο και διέφυγαν από εκεί.

    Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε για το συμβάν: «Μπορώ, δυστυχώς, να επιβεβαιώσω ότι υπήρξε εισβολή στο σπίτι. Η εσωτερική ασφάλεια συνεργάζεται με την αστυνομία για το θέμα αυτό. Η Tamara και η οικογένεια είναι καλά, αλλά προφανώς θυμωμένοι και κλονισμένοι από το περιστατικό».

    Η αστυνομία μέχρι στιγμής ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Μάλιστα, στον δρόμο που μένει η Tamara και η οικογένειά της είναι ένας από τους πιο αποκλεισμένους και φυλασσόμενους δρόμους του Λονδίνου, όπου γείτονές της είναι ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο σουλτάνος του Μπρουνέι και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας Γουάνγκ Τζιανλίν.



    ΣΧΟΛΙΑ