• LIFE&STYLE

    Jennifer Aniston: “Άγριες” αποκαλύψεις από τη σέξι ηθοποιό – “Έχω κάνει σεξ στο πιλοτήριο με…” (video)

    jennifer aniston

    Jennifer Aniston


    Η ελληνικής καταγωγής Χολιγουντιανή star Jennifer Aniston βρέθηκε καλεσμένη στην πιο δημοφιλή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, το show της Ellen DeGeneres. Η δαιμόνια παρουσιάστρια έβαλε την ηθοποιό να παίξει ένα κλασσικό παιχνίδι, το “Το έχω κάνει ή δεν το έχω κάνει”.

    Έτσι, η Aniston, δέχτηκε να απαντήσει σε διάφορες “πικάντικες” ερωτήσεις της DeGeneres, τόσο “πικάντικες” όπως το αν έχει κάνει σεξ στο αεροπλάνο. Τότε η 47χρονη star, προς έκπληξη όλων, σήκωσε το ταμπελάκι που έγραφε “Έχω Κάνει”.

    Στη συνέχεια η παρουσιάστρια το πήγε παραπέρα και τη ρώτησε αν έχει κάνει σεξ μέσα στο πιλοτήριο ενός αεροπλάνου! Η Aniston, εμβρόντητη μεν, σήκωσε και πάλι την ταμπέλα που έγραφε “Έχω κάνει”, αφήνοντας άφωνη τόσο την DeGeneres όσο και το κοινό του πλατό. “‘Εχεις κάνει σεξ με τον πιλότο;”, συνέχισε η De Generes για να λάβει την ίδια απάντηση! “Με τον δεύτερο πιλότο; Με αεροσυνοδό;”, ρώτησε έκπληκτη αλλά απτόητη η Αμερικανίδα παρουσιάστρια, με την Aniston να συνεχίζει να κρατάει σηκωμένο το ταμπελάκι “Έχω Κάνει”!

    Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τελευταία την ερώτηση “Έχεις κάνει σεξ την ώρα που έτρωγες φιστίκια από το σακουλάκι;”. Τότε η ηθοποιός απάντησε “Τι; Αυτό είναι αηδιαστικό!”.

    Εδώ ταιριάζει και μια “πικάντικη” πληροφορία: ο πρώην σύζυγος της Jennifer, Brad Pit, είναι μεγάλος θαυμαστής των αεροπλάνων, ενώ μετά από σειρά μαθημάτων έχει την πιστοποίηση του πιλότου!

    Δείτε στο παρακάτω video την εμφάνιση της ηθοποιού στο show της DeGeneres:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έβαλε τα κλάματα η Φαίη με την εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Έλεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελίδης Παντελίδης: Το νέο ανατριχιαστικό video clip – Ξαναζωντανεύουν οι μνήμες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Καινούργιου συνάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γυμναστήριο και τον βρήκε ….κορμάρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ