• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με τον Πάνο και την Ειρήνη (pics)


    Λίγες ημέρες πριν την Κυριακή του Πάσχα και την έναρξη της νέας καθημερινής εκπομπής «#Survivor», που θα συνοδεύει το ριάλιτι, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών μαζί με τον Πάνο Αργιανίδη και την Ειρήνη Κολιδά.

    View this post on Instagram

    Ο πανος με προκαλει αθλητικα για να απαντησει στις δημοσιες κατηγοριες μου οτι ειναι "παλτο" κ "σερνεται… ποιος θα κερδισει ασυλια ? Αλλα κ ποιος το επαθλο φαγητου? Η ειρηνη μου μαγειρευει οπως τοτε , σε μια παραλια, το αγαπημενο φαγτο των παικτων για να δοκιμασω αυτο που ολοι οι φανατικοι του #survivorgr αναρωτιομαστε… "Ειναι ωραιο αυτο που τρωνε? " εν τω μεταξυ ο στελιος εχει μολις αποχωρησει απο το παιχνιδι κ ενημερωνεται για την ενταση που επικρατει… νομιζω πως εχει ενδιαφερον να τον ακουσετε… ερχονται στον skai…

    A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on

    Είναι γνωστό ότι η δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παρακολουθεί και γράφει στο Τουίτερ για το Survivor. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ακούσει ο Πάνος όλα όσα λέγονται για τον ίδιο, αλλά και να απαντήσει σε αυτά, όπως έγραψε η Ελεονώρα, «Ο Πάνος με προκαλεί αθλητικά για να απαντήσει στις δημόσιες κατηγορίες μου ότι είναι “παλτό” και “σέρνεται”».

    Από την άλλη, η Ειρήνη θα μαγειρέψει στην παρουσιάστρια το «αγαπημένο» φαγητό των παικτών, ώστε να το δοκιμάσει και η ίδια και να μοιραστεί με το κοινό από το σπίτι, τις εντυπώσεις της.

    Ο τρίτος καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, θα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος θα ενημερωθεί για την ένταση που επικρατεί και τα όσα λέγονται γύρω από το όνομά του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Δείτε τις πρώτες εικόνες από την πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επιστρέφει η Ειρήνη Κολιδά; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Θα αποχωρήσει τελικά η Παπαδοπούλου; Γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με την οικογένειά της; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ