• LIFE&STYLE

    “Φωτιά” στο Παρίσι έβαλαν οι σέξι “Άγγελοι” της Victoria’s Secret

    victoria's secret

    Τα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret


    Το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου το Παρίσι, η Πόλη του Φωτός, έλαμψε ακόμη περισσότερο καθώς εκεί διοργανώθηκε η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας του οίκου Victoria’s Secret με τα “αγγελάκια” να αστράφτουν και το show να θυμίζει “Κόλαση επί Γης”.

    victoria's secret
    Τα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret
    kendall jenner
    Kendall Jenner

    Στο runway του πιο διάσημου οίκου εσωρούχων παρέλασε η αφρόκρεμα της παγκόσμιας μόδας. Από τη μία τα supemodels και κούκλες αδερφές Gigi και Bella Hadid, η Kendall Jenner και από την άλλη οι “βασίλισσες” Alessandra Ambrosio και Adriana Lima.

    gigi hadid
    Gigi Hadid

    Την παράσταση όπως πάντα έκλεψε και ο μοναδικός και πανάκριβος στηθόδεσμος που κάθε φορά εμφανίζεται στο show της Victoria’s Secret. Αυτή τη φορά ήταν ένας στηθόδεσμος μυθικής αξίας – για την ακρίβεια 2,4 εκατ. δολαρίων – κεντημένος με διαμάντια και σμαράγδια το οποίο παρουσίασε το μοντέλο Jasmine Tookes από την Καλιφόρνια.

    victoria's secret
    Η Jasmine Tookes φοράει τον περίφημο στηθόδεσμο των 2,4 εκατ. δολ. με διαμάντια και σμαράγδια

    Όσο για το μουσικό κομμάτι του show, αυτό το ανέλαβαν ο ράπερ The Weeknd, η Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε με ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι κάτω από ένα άσπρο δερμάτινο μπουφάν και ο Bruno Mars που παρουσίασε ένα medley των μεγαλύτερων επιτυχιών του.

    lady gaga
    Lady Gaga
    alessandra ambrosio
    Alessandra Ambrosio

    Η έγκυος Irina Shayk

    Όμως, η Irina Shayk, η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo, ήταν εκείνη που έκανε την έκπληξη, η οποία εντυπωσίασε με την απίστευτα καυτή της εμφάνιση στο λαμπερό show. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα βλέμματα δεν συγκεντρώθηκαν μόνο στο διάσημο μπούστο και τα υπέροχα πόδια της.

    Αυτή τη φορά, η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ρωσίδας καλλονής είναι εμφανής και οι φήμες που τόσο καιρό έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της 30χρονης επιβεβαιώνονται πλέον και από την ίδια, η οποία επέλεξε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός on stage αποκαλύπτοντας την κοιλιά της.

    irina shayk
    Irina Shayk

    irina shayk

    Περπατώντας στην πασαρέλα με αυτοπεποίθηση και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η Irina Shayk επιδεικνύει την εγκυμοσύνη της η οποία πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Η πανέμορφη Ρωσίδα περιμένει το πρώτο της μωρό καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Bradley Cooper. Oι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλιο του 2015 και παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει το καλοκαίρι το ζευγάρι ετοιμάζεται να βιώσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Jennifer Aniston: “Άγριες” αποκαλύψεις από τη σέξι ηθοποιό – “Έχω κάνει σεξ στο πιλοτήριο με…” (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελίδης Παντελίδης: Το νέο ανατριχιαστικό video clip – Ξαναζωντανεύουν οι μνήμες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έβαλε τα κλάματα η Φαίη με την εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Έλεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ