• LIFE&STYLE

    Παντελής Παντελίδης: Ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος, στο Sfera για το αφιέρωμα στον τραγουδιστή – Συγκίνησε με τα λόγια του (pics)

    τριανταφυλλος παντελιδης

    Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος


    Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, βρέθηκε στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2 στο μουσικό αφιέρωμα που ετοίμασε ο σταθμός για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του video clip «Άλλη μια ευκαιρία».

    «Ο Παντελής Παντελίδης θα μένει πάντα ζωντανός στις καρδιές μας, μέσα από τα τραγούδια του» δήλωσε στον αέρα του ραδιοφώνου ο Τριαντάφυλλος, ενώ είναι γεγονός ότι η οικογένεια του τραγουδιστή ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Παντελής δεν είναι πια κοντά τους.

    Ο Τριαντάφυλλος, αλλά και φανατικοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν κοντά στους παραγωγούς του Sfera, Ναταλία Γερμανού, Valentino, Γιώτα Τσιμπρικίδου, Βαγγέλη Χαρισόπουλο, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο και πραγματοποίησαν μία αφιερωματική ώρα αγάπης σε έναν άνθρωπο που όλοι είχαν στην καρδιά τους!

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    sfera παντελιδης

    sfera παντελιδης

    sfera παντελιδης

    sfera παντελιδης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δείτε ποιου πολιτικού ο γιος βρέθηκε στην παρουσίαση των κοσμημάτων της Άντζελας Δημητρίου (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρουσίασε το βιβλίο της “A Taste of Greece” – Στο πλευρό της ο σύζυγός της Νικόλαος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Ο τέως χαίρει άκρας υγείας – Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτειά του (photos)



    ΣΧΟΛΙΑ