• LIFE&STYLE

    Απαξίωση Καινούργιου για Σπυροπούλου: «Δεν με κοίταξε! Δεν την κοίταξα! Έχω μάθει ότι μιλάει για μένα με άσχημα λόγια!» (video)

    Κατερίνα Καινούργιου - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Κατερίνα Καινούργιου – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Άσχημα εξελίχθηκε η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, όταν συναντήθηκαν στα εγκαίνια καταστήματος στα νότια προάστια.

    «Την είδα από μακριά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», ενώ μετά από επίμονες πιέσεις των συνεργατών της, εξήγησε τους λόγους που απέφυγε να της μιλήσει.

    «Παιδιά, όταν γνωρίζω ότι ένας άνθρωπος μιλάει πολύ αρνητικά για μένα, για ποιον λόγο να πάω να πάω να μιλήσω; Δεν υπάρχει κάτι; Όχι ότι κρατάω κάποια κακία, αλλά με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα που έχουν φτάσει στα αφτιά μου!», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

    «Ακούμε ότι λέει διάφορα για σένα!», της ανέφερε συνεργάτις της. «Δεν παέι να λέει!»,  απάντησε σχεδόν απαξιωτικά η Κατερίνα Καινούργιου.

    Η παρουσιάστρια μάλιστα αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέφυγε να τη χαιρετήσει. «Δεν με κοίταξε! Δεν την κοίταξα! Συμβαίνουν και αυτά. Όταν έχω μάθει κάποια πράγματα και με έχουν στεναχωρήσει, γιατί έχω μάθει ότι μιλάει για μένα με πάρα πολύ άσχημα λόγια! Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι γι΄αυτό!», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Jennifer Aniston: “Άγριες” αποκαλύψεις από τη σέξι ηθοποιό – “Έχω κάνει σεξ στο πιλοτήριο με…” (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελίδης Παντελίδης: Το νέο ανατριχιαστικό video clip – Ξαναζωντανεύουν οι μνήμες (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έβαλε τα κλάματα η Φαίη με την εξομολόγηση της Καλομοίρας: «Έλεγα ας πεθάνω εγώ και να σωθεί ο γιος μου» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ