• LIFE&STYLE

    “Άκυρο” σε 50 γυναίκες έριξε ο άνδρας με το βιονικό πέος γιατί … κουράστηκε!


    Ο 44χρονος με το βιονικό πέος βιώνει ίσως την απόλυτη αντρική φαντασίωση, αφού τέλος δεν έχουν οι γυναικείες προτάσεις μετά την εγχείρηση. Αν και έχει αποκτήσει το δικό του γυναικείο fan club, παραμένει προσγειωμένος. 

    Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, έγινε πρόσφατα διεθνώς γνωστός ως τον πρώτο άνδρα που απέκτησε βιονικό πέος. Σε δηλώσεις του αναφέρει:

    «Δέχομαι πολλά μηνύματα από γυναίκες μέσω διαδικτύου που με ρωτάνε αν θέλω να κάνω σεξ μαζί τους. Έχουν ακούσει για το βιονικό μου πέος και θέλουν να το δοκιμάσουν πιστεύοντας ότι μπορώ να αποδίδω για ώρες στο κρεβάτι».

    Μέχρι να αποκτήσει το πολυπόθητο, πλέον, βιονικό πέος, ο 44χρονος είχε παραμείνει παρθένος και η πρώτη φορά που έκανε κανονικό σεξ ήταν μόλις τον περασμένο Μάρτιο με τη βοήθεια μιας ιερόδουλης.

    bionikop

    Κόντρα, λοιπόν, σε ό,τι θα περίμενε κανείς από έναν άντρα, και μάλιστα με τέτοιο παρελθόν, ο Μοχάμεντ Αμπάντ δηλώνει κουρασμένος και απορρίπτει τη μία μετά την άλλη όλες τις ανήθικες προτάσεις που του έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.  Ο ίδιος υποστηρίζει ότι βασικός λόγος είναι η δουλειά του, η οποία τον ταλαιπωρεί με βάρδιες που διαρκούν μέχρι και 14 ώρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σκεφτεί μετά τίποτα άλλο… πέρα από τον ύπνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Sell off στις ιταλικές τράπεζες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Brexit Live: Συζήτηση για το Άρθρο 50 (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Brexit Live: Συζήτηση για το Άρθρο 50 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ