• Fashion

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 7 Μαρτίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Κριός
    Σήμερα επιχείρησε να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν. Μην ξεχνάς ότι η καλή διάθεση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να χειρίζεσαι σωστά ζητήματα πάσης φύσεως. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι υπέρ σου. Εκμεταλλεύσου το!

    Αισθηματικές
    Το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ ενθαρρυντικό και κοίταξε να απαλλαγείς οριστικά από τη ζήλεια και τις υποψίες που σε περιτριγυρίζουν, για να φτιάξουν περισσότερο τα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, υιοθέτησε δοκιμασμένες τακτικές για να προσεγγίσεις και να κερδίσεις το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που ποθείς.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό σου τομέα, φρόντισε να απαλλαγείς από ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν και σε κρατάνε πίσω. Τα οικονομικά σου περνούν δύσκολη φάση και καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε νέα έξοδα που θα επιδεινώσουν την κατάσταση περαιτέρω.

    Ταύρος
    Αυτήν την Τρίτη, η ρομαντική σου διάθεση βρίσκεται στο απόγειο. Επανεξετάζεις την κρίση σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις και αναθεωρείς την στάση σου απέναντί τους. Νιώθεις δυναμικός, ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες!

    Αισθηματικές
    Όσοι Ταύροι έχετε κάποια σχέση αυτό το διάστημα, θα δείτε κάποια πράγματα από άλλη οπτική και περισσότερο θετικά. Αυτό θα συμβάλλει στην καλυτέρευση του κλίματος ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, σήμερα που η Σελήνη σε ευνοεί από τον τρυφερό Καρκίνο θα σε φέρει πιο κοντά στις ερωτικές σου επιδιώξεις.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, έχε το νου σου, καθώς νέες δυναμικές εξέλιξης θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και σωστά οργανωμένος για να τις αξιοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά σου απαιτείται περισσότερη οργάνωση, ενώ καλό θα ήταν να βάλεις φρένο σε αχρείαστες αγορές που θα σε εγκλωβίσουν.

    Δίδυμοι
    Άκρως παραγωγική και αποτελεσματική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα και αυτό θα βοηθήσει, με τους σωστούς χειρισμούς, να απαλλαγείς από παλιές υποθέσεις που αφορούν κυρίως το οικογενειακό σου περιβάλλον. Πρόσεξε μόνο να μην αφήσεις την πίεση να ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου και μείνε συγκεντρωμένος.

    Αισθηματικές
    Αν είσαι δεσμευμένος, το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου απαιτεί βελτιώσεις. Επικεντρώσου στα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου, δώσε άμεσες λύσεις και αφοσιώσου στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος, θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και να γίνεις πιο προσιτός. Προβλέπεται σύντομα να βρεις αυτό που ψάχνεις, ίσως σε άτομο του εργασιακού σου χώρου.

    Επαγγελματικές
    Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές ευκαιρίες προς αξιοποίηση, που θα οδηγήσουν σε κερδοφόρα αποτελέσματα στη δουλειά σου. Οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι προσεγμένοι για να πετύχεις τον ζητούμενο στόχο. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε αστάθεια. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

    Καρκίνος
    Για να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει, καλό θα ήταν να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, παίρνοντας κάποια απόσταση από τα συνηθισμένα σου άγχη. Αφού λοιπόν οι δυνάμεις σου ανασυνταχθούν, θα είσαι σε θέση να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. Στο εξής επιδίωξε να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για εσένα και τις ανάγκες σου.

    Αισθηματικές
    Όσον αφορά τη σχέση σου, νιώθεις ένα αίσθημα αισιοδοξίας να σε πλημμυρίζει και θα θελήσεις να κάνεις κοινά πράγματα με τον σύντροφό σου για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο. Συζήτησε χωρίς πίεση και βρες λύση στα θέματα που σε απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, θα επανασυνδεθείς με άτομο που σας συνδέουν πολλά και είχες αφήσει κάτι στη μέση. Δώσε μια ευκαιρία, αφού δεν έχεις κάτι να χάσεις.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Πάρε δυναμικές αποφάσεις και τόλμησε να διεκδικήσεις όσα αξίζεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και από εσένα και τους χειρισμούς σου εξαρτάται αν θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

    Λέων
    Η σημερινή ενέργεια και ζωντάνια θα σου δώσουν την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο στον εαυτό σου για τις ανάγκες σου και κυρίως την ξεκούρασή σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

    Αισθηματικές
    Συναισθηματικά, νιώθεις μια έντονη αισιοδοξία και το αποψινό βράδυ θα σε επιβεβαιώσει απόλυτα. Να περιμένεις μια ρομαντική έκπληξη από το ταίρι σου και να φρόντισε να την απολαύσεις στο μέγιστο βαθμό. Αν παραμένεις αδέσμευτος, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία της ημέρας ενδέχεται να καταλήξει σε σχέση και να αιφνιδιαστείς ευχάριστα.

    Επαγγελματικές
    Η δουλειά σου κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην επαναπαύεσαι σε αυτό και συνέχισε την σκληρή δουλειά. Στα οικονομικά σου μπορείς να προχωρήσεις στην αναζήτηση περισσότερων εσόδων. Ο Άρης από τον Κριό σε προτρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο προκειμένου να νιώθεις σιγουριά και να καλύπτεις τις βασικές σου ανάγκες.

    Παρθένος
    Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά ζορισμένη από ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και σε πνίγουν. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και φτιάξε με μεθοδικότητα έναν οδηγό για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

    Αισθηματικές
    Αν έχεις σχέση, η σημερινή ημέρα ενδείκνυται να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου, καθώς έχετε ψυχρανθεί αρκετά. Μαλάκωσε τη στάση σου απέναντί του και εξέφρασε χωρίς εγωισμό ό, τι νιώθεις για εκείνον. Αν παραμένεις ελεύθερος, η σημερινή ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή και θα προσελκύσετε όσους θελήσεις.

    Επαγγελματικές
    Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται θα περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα σήμερα, που θα σε προβληματίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Στις σχέσεις σου με τα άτομα του επαγγελματικού σου χώρου, κράτα ουδέτερη στάση και διατήρησε χαμηλούς τόνους, για να μην εμπλακείς σε ανεπιθύμητες παρεξηγήσεις και κόντρες. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες και μην προβείς σε συζητήσεις που αφορούν μελλοντικές επιδιώξεις σου.

    Ζυγός
    Προβληματικές καταστάσεις θα προκύψουν σήμερα σε οικογενειακό είτε φιλικό επίπεδο κι εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χειριστείς την επερχόμενη ένταση και σύγχυση. Αναθεώρησε σκέψεις και τακτικές σου, προκειμένου να μπορέσεις μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση να συνεχίσεις την ορθή πορεία προς πραγμάτωση των προσδοκιών και πλάνων σου. Γνωρίζεις τις ικανότητές σου, οπότε εμπιστεύσου τον εαυτό σου και θα δεις ότι θα πετύχεις ό, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

    Αισθηματικές
    Έχεις δημιουργήσει τη σχέση σου ώστε να παίρνεις μέσα από αυτήν ό, τι έχεις ανάγκη. Μην αλλάξεις αυτό το όμορφο κλίμα μεταξύ σας, επιτρέποντας να σας φθείρουν δεύτερες σκέψεις και κυρίως παρεμβολές τρίτων προσώπων. Αν εξακολουθείς να είσαι μόνος, ενεργοποιήσου άμεσα και μην αφήνεις άλλο την διάθεσή σου να είναι στα πατώματα. Ανασυγκροτήσου και βγες έξω με φίλους που σε διασκεδάζουν για να ξαναβρείς τον εαυτό σου.

    Επαγγελματικές
    Στην δουλειά σου θα συμβούν ανακατατάξεις που δεν θα είναι ιδιαίτερα θετικές για σένα. Πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για επίλυση επιπλοκών που προκύψουν στην διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου οι αυξημένες υποχρεώσεις δημιουργούν ασφυκτικό κλίμα, οπότε καλά θα κάνεις να οργανωθείς και να κινείσαι περισσότερο συντηρητικά.

    Σκορπιός
    Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις του τελευταίου διαστήματος σε έχουν φτάσει στο όριο. Μην ανοίγεις λοιπόν περαιτέρω μέτωπα γιατί θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο και τον εαυτό σου. Μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Φρόντισε πρωτίστως να απαλλαγείς από κάθε παλιά εκκρεμότητα και κατόπιν, προχώρα στην υιοθέτηση νέων στόχων κάνοντας δυναμικά ξεκινήματα.

    Αισθηματικές
    Νιώθεις ότι δεν ωφελεί πλέον να κρατάς μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι για τον αγαπημένο σου και θα εκφραστείς χωρίς ανόητους δισταγμούς, προκειμένου να τονώσεις το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, βγες έξω καθώς η μέρα σε καθιστά θετικό απέναντι σε φλερτ που θα δεχτείς.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου μπαίνουν σε νέα φάση ευημερίας. Μην υπερβάλλεις και μην επιδιώξεις ταυτόχρονη επίλυση ζητημάτων γιατί θα αποσυντονιστείς πλήρως. Στα οικονομικά σου, θα έρθουν στο φως κερδοφόρες προτάσεις κι ευκαιρίες, οπότε έχε το νου σου να τις αξιοποιήσεις στο βέλτιστο και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου.

    Τοξότης
    Σήμερα κινείσαι μακριά από ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε κρατάνε πίσω. Εκμεταλλεύσου το και με ευχάριστη διάθεση αφιέρωσε χρόνο σε όσους ήταν δίπλα σου και σε βοήθησαν όσο αντιμετώπιζες δύσκολες καταστάσεις. Αποδέξου προτάσεις για έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα για να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις από ό, τι σε προβλημάτιζε.

    Αισθηματικές
    Τα νεύρα και οι εντάσεις μόνο καλό δεν κάνουν στη σχέση σου. Δεν είσαι στα καλύτερά σου και ψάχνεις αφορμές για ξεσπάσματα. Αυτό όμως θα σου δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, με πολλά παράπονα και γκρίνια από τη μεριά του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωστό πρόσωπο θα σε εκπλήξει ευχάριστα με κάποια πρότασή του.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου, επικρατεί κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες σου που ενδέχεται να προκαλέσει έντονες διαφωνίες. Κράτησε χαμηλούς τόνους και μην ανακατεύεσαι σε ζητήματα πέρα από αυτά που σε αφορούν άμεσα. Τα οικονομικά σου τα πράγματα καλυτερεύουν, οπότε φρόντισε να συνεχίσεις να κινείσαι στα ίδια επίπεδα.

    Αιγόκερως
    Στη ζωή σου τελευταία έχουν μαζευτεί αρκετές προβληματικές καταστάσεις και αδιέξοδα που σε έχουν πτοήσει κατά πολύ. Απόβαλε την απαισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει και βάλε τα δυνατά σου να δώσεις τις σωστές λύσεις. Επειδή είσαι αρκετά μπερδεμένος και επηρεασμένος από τη γενικότερη σύγχυση, καλό θα ήταν να απευθύνεσαι, όταν είναι απαραίτητο, σε άτομα για των οποίων τις προθέσεις είσαι βέβαιος. Θα σε διευκολύνουν ιδιαίτερα στην αναζήτηση διεξόδων.

    Αισθηματικές
    Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την συνεννόηση και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου το για να ενδυναμώσεις περισσότερο τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κάποιος από τον χώρο της εργασίας σου θα σε προσεγγίσει και θα περάσετε παρέα ένα όμορφο βράδυ.

    Επαγγελματικές
    Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου δεν πάνε καλά και βρίσκεις αφορμές να ξεσπάς στους γύρω σου. Ορισμένα σχέδια που έχουν δρομολογηθεί ενδεχομένως βρουν εμπόδια, αλλά μην παραιτείσαι από τις προσπάθειές σου. Τα έσοδά σου αυξάνονται και αυτό σε ξεκουράζει.

    Υδροχόος
    Οι υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί σήμερα νιώθεις να σε πνίγουν. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην οδηγηθείς σε ανεπανόρθωτα λάθη. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και σωστό προγραμματισμό.

    Αισθηματικές
    Νιώθεις έναν ασυγκράτητο πόθο για τον σύντροφό σου, με αποτέλεσμα η σημερινή μέρα να σας οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές. Αν είσαι μόνος, γίνε πιο θετικός και προσιτός σε όσους σε φλερτάρουν.

    Επαγγελματικές
    Η σημερινή ημέρα στα επαγγελματικά σου αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική κι εποικοδομητική. Τα οικονομικά σου προβλήματα σε αναγκάζουν να περιορίσεις σε μεγάλο βαθμό τα έξοδά σου.

    Ιχθείς
    Σήμερα ευνοείσαι σε ζητήματα πάσης φύσεως, καθώς είσαι στα καλύτερά σου από κάθε άποψη. Θα διαπιστώσεις πως οι ικανότητές σου είναι πολύ υψηλές και η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται.

    Αισθηματικές
    Όσον αφορά τη σχέση σου, τα πράγματα έχουν περιπλεχθεί αρκετά και νιώθεις ότι ασφυκτιείς. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και κάνε εκείνες τις αλλαγές που θα ισορροπήσουν την κατάσταση. Αν παραμένεις ελεύθερος, σταμάτησε να αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ και επικεντρώσου στην εύρεση ενός μόνιμου συντρόφου.

    Επαγγελματικές
    Εύκολη καθίσταται σήμερα η διευθέτηση εκκρεμοτήτων όσον αφορά τα εργασιακά σου. Επιστράτευσε το ένστικτό σου και κάνε τις σωστές κινήσεις σε επερχόμενες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ζορίζουν, αλλά με υπομονή όλα θα φτιάξουν.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Fraport: Δίνει λεφτά, κάνει προσλήψεις κι όμως… δεν της δίνουν ακόμα τα 14 αεροδρόμια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Think about it: Η οικογενειακή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και η εντυπωσιακή Κατερίνα Παπουτσάκη



    ΣΧΟΛΙΑ