• Fashion

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τετάρτη 8 Μαρτίου)

    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Κριός
    Η ημέρα ενδείκνυται για υλοποίηση των στόχων σου αλλά και για νέα ξεκινήματα γεμάτα δυναμισμό και σιγουριά από την πλευρά σου. Οι πλανητικές όψεις είναι άκρως θετικές και θα φέρνουν συχνά στο δρόμο σου νέες πτυχές και προοπτικές εξέλιξης, αρκεί μόνο να αποκομίσεις από αυτές τα μέγιστα.

    Αισθηματικές
    Συναισθηματικά, νιώθεις μια αισιοδοξία που θα επηρεάσει άμεσα και θετικά το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που έχεις κουραστεί να κάνεις παρέα με τη μοναξιά, βάλε την καλή σου διάθεση, υιοθέτησε σωστές τακτικές και συμπεριφορές και να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να προσελκύσεις και να γοητεύσεις πολλά άτομα.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα θα διεξαχθούν αρκετές σημαντικές συζητήσεις που θα έχουν αντίκτυπο στο άμεσο επαγγελματικό σου μέλλον. Ώριμο θα ήταν από μέρους σου να επωφεληθείς από γνωριμίες που έχεις και να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την εξασφάλιση της καριέρας σου. Ζητήματα οικονομικά που κωλυσιεργούν και χρονίζουν, στο εξής αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν, αρκεί εσύ να μην επαναπαύεσαι στιγμή.

    Ταύρος
    Τα δεδομένα και οι δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις αδύναμος και ανίκανος να κάνεις το οτιδήποτε. Βρες λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου, γιατί αλλιώς θα χάσεις ολοκληρωτικά κάθε έλεγχο. Πρόσεξε απλά να μείνεις μακριά από ακρότητες και υπερβολές στις σκέψεις και αντιδράσεις σου.

    Αισθηματικές
    Ο ερωτικός τομέας για εσένα που βρίσκεσαι σε σχέση, ανθίζει και δίνει την ευκαιρία για ένα βράδυ, με το ταίρι σας, γεμάτο ρομαντισμό που θα σας θυμίσει γιατί είστε μαζί. Να θυμάσαι ότι όλα είναι στο δικό σου χέρι και μην σταματάς να φροντίζεις τον σύντροφό σου και να δίνεις συνεχώς τον καλύτερό σου εαυτό. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σου, ανάδειξέ τα και γοήτευσε αυτόν που θες.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα, όσον αφορά τον τομέα της δουλειάς σου, θα αντιληφθείς ότι αν αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές και αξιόλογες γνωριμίες του παρελθόντος θα καταφέρεις να μπεις ακόμη πιο δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο. Ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, με απρόοπτα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν και θα αποδιοργανώσουν το πλάνο σου.

    Δίδυμοι
    Η σημερινή αίσθηση ζωντάνιας και δημιουργικότητας θα σου δώσει ώθηση να κινηθείς με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία στην διαδικασία πραγματοποίησης των στόχων σου. Προσπάθησε πάντα να ενεργείς μεθοδικά, διπλωματικά και με γνώμονα τη λογική σε κάθε σου απόφαση και συμπεριφορά. Αλλιώς θα έρθεις αντιμέτωπος με προβληματικές καταστάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου.

    Αισθηματικές
    Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είναι καιρός επιτέλους να ανοιχτείς στον αγαπημένο σου και να του δώσεις την ευκαιρία να συζητήσετε για ό, τι σε βαραίνει. Να είσαι σίγουρος ότι οι συμβουλές και οι λύσεις του θα σε ανακουφίσουν και θα σε βοηθήσουν να πάρεις βαθιές ανάσες. Όλα αυτά θα σου αποδείξουν ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει πολλά και θα αισθανθείς τυχερός. Κι εσύ που είσαι αδέσμευτος όμως, τόλμησε να έρθεις κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει και χωρίς υπερβολές διεκδίκησέ τον δυναμικά.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρουν πρόσφορο έδαφος προς τακτοποίηση και κάθε ανοιχτή πόρτα που σε άγχωνε, κλείνει οριστικά. Καλό θα ήταν από εδώ και πέρα να μην αφήσεις ξανά πολλά πράγματα για τελευταία στιγμή, γιατί θα βρεθείς πάλι σε αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου φαίνεται να σημειώνουν αυξητικές τάσεις ενώ θα βρεις επιτέλους του τρόπους, που καιρό αναζητούσες, για νέα εισοδήματα.

    Καρκίνος
    Η ηρεμία που επικρατούσε τελευταία αναταράσσεται, με νέα προβλήματα που αφορούν κυρίως την οικογένειά σου. Η απογοήτευση και ο εκνευρισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι. Μόνο με καλή συνεργασία θα βγάλετε άκρη. Βασίσου περισσότερο στην γνώμη και το ένστικτό σου και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα διαψευσθείς.

    Αισθηματικές
    Το κλίμα σήμερα δεν είναι και πολύ ευνοϊκό, με αποτέλεσμα να προκληθούν νεύρα και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Ώριμο θα ήταν από την πλευρά σου να φερθείς λογικά και ανεπηρέαστος από τον θυμό σου. Αν πεις πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά, να είσαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσεις και θα δυσκολευτείς να επανορθώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες από το καβούκι σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου.

    Επαγγελματικές
    Στα εργασιακά σου θα ανακύψουν προβλήματα, που όμως με ψυχραιμία και σωστούς ελιγμούς θα είναι για λίγο. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, καθώς θα εξακολουθήσουν να είναι άστατα.

    Λέων
    Τα τελευταία γεγονότα είναι λογικό θα σε έχουν φορτίσει και να σε έχουν εξουθενώσει. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την πορεία πραγμάτωσης όσων στόχων έχεις θέσει. Ανασύνταξε τις δυνάμεις και αναθεώρησε την τακτική σου, ώστε να μην πάνε χαμένοι οι μέχρι τώρα κόποι σου.

    Αισθηματικές
    Το άγχος σου τον τελευταίο καιρό είναι στα ύψη, αλλά δε χρειάζεται να το μεταφέρεις στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου δε φταίει σε τίποτα να φορτίζεται από προβλήματα που δεν τον αφορούν άμεσα. Αξιοποίησε τον χρόνο που περνάτε μαζί για να περάσεις όμορφα, μακριά από την δύσκολη πραγματικότητα. Αν δεν έχεις κάτι σταθερό, άδραξε την ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα μέσα από τις διάφορες γνωριμίες που θα προκύψουν να βρεις αυτό που ψάχνεις.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου θα προκύψουν φλέγοντα προβλήματα που θα σε εκνευρίσουν και θα δημιουργήσουν ρήξη με άτομα του εργασιακού σου χώρου. Μην παρασύρεσαι σε λάθος αντιδράσεις κι ενέργειες. Συζητήσεις καίριες για τα οικονομικά σου σήμερα θα έχουν άμεσο αντίκτυπο για το μέλλον σου. Φρόντισε να τις εξετάσεις πολύ προσεκτικά.

    Παρθένος
    Τα πράγματα για σένα θα είναι κάπως δύσκολα. Η σκοπιά από την οποία βλέπεις τα πράγματα είναι εξαιρετικά αρνητική και θα σε κρατήσει αρκετό καιρό πίσω. Άλλαξε τη στάση σου, γίνε πιο αισιόδοξος και θα δεις ότι ήσουν κάπως υπερβολικός τελικά.

    Αισθηματικές
    Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα φρόντισε να μετριάσεις την μιζέρια σου και θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα βράδυ γεμάτο ζεστασιά, ηρεμία και τρυφερότητα παρέα με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνος, βρες την χαμένη αισιοδοξία σου κι εντυπωσίασε όσους σε περιτριγυρίζουν.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις ευκαιρίες αποτελεσματικής διαχείρισης προβληματικών καταστάσεων που έχουν ανακύψει. Τα οικονομικά σου που βρίσκονται σε περίοδο δυσμένειας, θα ισορροπήσουν κάπως μόνο όταν αρχίσεις να κινείσαι περισσότερο συντηρητικά.

    Ζυγός
    Στο φως θα έρθουν πολλά ζητήματα προς άμεση τακτοποίηση κι εσύ θα πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να μην χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Νιώθεις αρκετά σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό είναι οπωσδήποτε υπέρ σου. Βέβαια καλό θα ήταν να επικεντρώνεσαι σε ένα θέμα την φορά για να μην πελαγώσεις.

    Αισθηματικές
    Σήμερα τα ερωτικά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση κι εσύ βρίσκεις την ευκαιρία που έψαχνες να ξεκαθαρίσεις απόλυτα τα πράγματα στη σχέση σου. Αφήνεις στην άκρη τάσεις εσωστρέφειας, μιλάς ανοιχτά με το ταίρι σου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και βρίσκετε από κοινού λύσεις. Αν είσαι μόνος, πάψε να απογοητεύεσαι και να παραπονιέσαι. Αν προσέξεις καλύτερα θα δεις ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που ενδιαφέρεται για σένα. Αν τον βρεις δώσ’ του τον απαιτούμενο χώρο, για να εκδηλωθεί πιο ανοιχτά.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου έρθεις αντιμέτωπος με αναποδιές. Εκεί ίσως να έχεις παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου και είσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου είναι δύσκολη φάση. Βρες τις ισορροπίες που θα σε ανακουφίσουν κάπως.

    Σκορπιός
    Η ημέρα προφέρεται για γρήγορες και δυναμικές αποφάσεις, καθώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Βέβαια όλο αυτό το πιεστικό και αγχωτικό κλίμα θα σε αποδιοργανώσει και θα σε εξαντλήσει. Να κάνεις τα απαραίτητα διαλείμματα ώστε να ξεκουράζεσαι ψυχολογικά και πνευματικά. Οι συναναστροφή με νέα άτομα θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει φρέσκιες ιδέες. Η στρεσαρισμένη ατμόσφαιρα στην εργασία σου προστάζει άμεσες αλλαγές, κυρίως με την τακτοποίηση υποθέσεων που εκκρεμούν.

    Αισθηματικές
    Τα πράγματα στα ερωτικά σου εξαρτώνται καθαρά και μόνο από εσένα. Άφησε λοιπόν στην άκρη γκρίνιες, εντάσεις και μιζέριες γιατί πνίγεις το ταίρι σου. Επικεντρώσου στα θετικά για να φτιάξεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, επιστράτευσε τον δυναμισμό σου και χειρίσου σωστά κάποια επερχόμενη γνωριμία για να έχει την κατάληξη που θέλεις.

    Επαγγελματικές
    Στην δουλειά σου πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να φέρεις τα πολυπόθητα αποτελέσματα και να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Μην αφήνεις περιθώρια σε εχθρούς του επαγγελματικού σου χώρου και επικεντρώσου ανεμπόδιστος στους στόχους σου. Οικονομικά μην κάνεις ανοίγματα και μην προβαίνεις σε αχρείαστες αγορές που θα οδηγήσουν σε ασφυκτικό κλίμα.

    Τοξότης
    Η ημέρα δεν είναι θετική για σένα, γι’ αυτό θα ήταν καλό να κινείσαι με πολλή προσοχή και να αποφασίζεις κατόπιν ώριμης σκέψης. Η διάθεσή σου θα είναι επαναστατική και θα θελήσεις να αλλάξεις την επικρατούσα κατάσταση. Θα επανεξετάσεις πολλά ζητήματα και τα δεδομένα θα ανατραπούν.

    Αισθηματικές
    Το πάθος και ερωτισμός σου σήμερα βρίσκονται στο ζενίθ, ενώ ανάλογη θα είναι και η διάθεση του συντρόφου σας. Αυτό θα απογειώσει τη σχέση σου, όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι. Φρόντισε να μην αναλωθείτε σε συζητήσεις που αφορούν καθημερινά άγχη που θα σας ψυχράνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, γίνε πιο εκδηλωτικός και δε θα βγεις χαμένος.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό χώρο σήμερα, οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και εξαιρετικά απαιτητικές. Διατήρησε επιφυλακτική στάση γενικότερα και χωρίς να μιλάς ανοιχτά για τα πλάνα σου, ζήτησε συμβουλές μόνο από όσους εμπιστεύεσαι πολύ. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα γιατί ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο έξοδα που δεν υπολόγιζες και θα σε βγάλουν από το πλάνο σου.

    Αιγόκερως
    Ευχάριστες εξελίξεις και νέα δεδομένα θα σε ευχαριστήσουν πολύ και θα σε πλημμυρίσει ένα αίσθημα φρεσκάδας. Πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου παίρνουν απρόσμενα θετικότερη τροπή και θα υλοποιηθούν άμεσα με επιτυχία.

    Αισθηματικές
    Η σχέση σου σήμερα δείχνει να περνάει σε μια νέα φάση. Θα συζητήσεις ώριμα με το ταίρι σου και αφού ξεκαθαρίσετε απόλυτα το τοπίο, θα ξέρετε και οι δύο πού βαδίζετε, τι ακριβώς έχετε ανάγκη και πώς θα το πετύχετε. Εσύ που είσαι ελεύθερος, έχεις να ωφεληθείς πολλά από την σημερινή ημέρα με την διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών σου.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν δυσκολίες, αλλά με υπομονή όλα θα φτιάξουν. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο. Κινήσου πιο συνετά και οργανωμένα.

    Υδροχόος
    Πράγματα που έχεις προγραμματίσει θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και θα σου ανατρέψουν τα δεδομένα. Αν δεν απογοητευτείς όμως και υιοθετήσεις σωστή στρατηγική θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

    Αισθηματικές
    Η κατάσταση στα ερωτικά, για εσένα που είσαι δεσμευμένος, είναι πολύ αισιόδοξη. Θα βρεις χρόνο για εποικοδομητικές συζητήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέσης σου. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, έχε ανοιχτά τα μάτια σου γιατί σύντομα μια νέα γνωριμία θα καταλήξει σε σχέση.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου κινήσου επιφυλακτικά και συντηρητικά. Πριν προβείς σε σκέψεις και οριστικές αποφάσεις, φρόντισε να είσαι απόλυτα βέβαιος για την κατάληξη που θα έχουν. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή και σωστό πλάνο για να νιώθεις πιο σίγουρος.

    Ιχθείς
    Η κατάσταση στη ζωή σου είναι μπερδεμένη και μέσα σου επικρατεί χάος και σύγχυση. Μην παρασύρεσαι από αμφιβολίες. Εμπιστεύσου απόλυτα τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και το ένστικτό σου και να είσαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου είναι αμφίρροπα. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις και φέρε τις απαιτούμενες ισορροπίες.

    Αισθηματικές
    Άφησε σήμερα την αισιόδοξη πλευρά σου να κυριαρχήσει. Επικοινώνησε ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου και απαλλαγείτε από προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε τη νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου να σε συνεπάρει.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου είσαι σε καλό στάδιο, γι’ αυτό φρόντισε να μείνεις σταθερός. Τα οικονομικά σου έχουν βγει εντελώς εκτός πλάνου. Κάνε τους σωστούς χειρισμούς για να ανακάμψεις.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Think about it: Το σοφιστικέ σπίτι της Kim Cattrall και η εντυπωσιακή σύντροφος του Γουίλι των Μαχητών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η «Γαλάτεια» ξεκίνησε να πλήττει την Ελλάδα με ισχυρές καταιγίδες – Δείτε πού θα χτυπήσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιες μεγάλες εταιρίες αναδιάρθρωσαν οι τράπεζες. Όλα τα ονόματα



    ΣΧΟΛΙΑ