• Fashion

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 16 Μαρτίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    Κριός
    Οι σημερινές αστρολογικές όψεις φέρνουν ορισμένες δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σου. Είναι λογικό να επηρεαστείς κάπως, αρκεί να μην σε πάρει από κάτω περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προετοιμασμένος, ώστε να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις. Επίσης, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, δώσε βάση στα δικά σου ζητήματα και όχι στων υπολοίπων.

    Αισθηματικές
    Στην προσωπική σου ζωή δεν επικρατεί η γαλήνη και η ηρεμία του παρελθόντος. Έχει δημιουργηθεί φθορά ανάμεσα σε εσένα και τον άνθρωπό σου και φταις εσύ γι’ αυτό. Για να καταφέρεις να φτιάξεις πάλι τα πράγματα θα πρέπει να βρίσκεις πάντα ελεύθερο χρόνο για το ταίρι σου και να μην του μεταφέρεις τα καθημερινά σου άγχη. Επίσης, φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις τρίτα άτομα να παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου ζητήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, αφέσου ελεύθερος και απόβαλλε τις ανασφάλειές σου, ώστε να απολαύσεις τα φλερτ που δέχεσαι.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου σήμερα θα απαιτήσουν πολλή προσοχή, προκειμένου να αποκομίσεις τα μέγιστα από τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και για να ανακάμψεις απαιτείται αυστηρή οργάνωση.

    Ταύρος
    Τα πράγματα στη ζωή σου σήμερα πάνε πολύ καλά και ζητήματα που σε απασχολούσαν έχουν λάβει οριστικό τέλος. Στο χέρι σου είναι να συνεχίσεις έτσι και να κρατήσεις τις ισορροπίες. Μην αφήνεις ποτέ τα προβλήματά σου να διαιωνίζονται και να σε πνίγουν. Να δρας τη στιγμή που πρέπει και με τον απαιτούμενο δυναμισμό.

    Αισθηματικές
    Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή έχουν βελτιωθεί πολύ. Συνέχισε έτσι και να θυμάσαι ότι το να συζητάς με όμορφο τρόπο ό, τι σε απασχολεί πάντα βοηθάει τη σχέση. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην μένεις άλλο με σταυρωμένα χέρια και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Κυνήγησε όσα θες και θα δικαιωθείς στο τέλος.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου επικρατεί σταθερότητα, αλλά αυτό είναι καλό, γιατί βρίσκεσαι σε καλό επίπεδο. Με πιο σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να προοδεύσεις και να εξελιχθείς. Τα οικονομικά σου απαιτούν απόλυτη προσήλωση και προσοχή. Συνέχισε να προσπαθείς να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να κινείσαι με άνεση.

    Δίδυμοι
    Σημαντικά και αγχωτικά ζητήματα που κωλυσιεργούσαν, επιτέλους δρομολογούνται. Πάνω που είχες απογοητευτεί πλήρως και ήσουν έτοιμος να σηκώσεις τα χέρια ψηλά, όλα δείχνουν να μπαίνουν σε σειρά ως δια μαγείας. Μην μένεις όμως εντελώς άπραγος. Η εύνοια που επικρατεί σε συνδυασμό με τη δική σου προσπάθεια, θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία

    Αισθηματικές
    Τελευταία έχετε ψυχρανθεί με τον σύντροφό σου και αυτό έχει προκαλέσει παράπονα και γκρίνιες. Μην τεντώνεις περισσότερο το σκοινί, καθώς είναι πολύ εύκολο να φτάσεις σήμερα σε οριστικό τέλος. Απομονώσου λοιπόν για να αποφύγεις τις εντάσεις και βρες χρόνο να αναγνωρίσεις τα λάθη που γίνονται και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, σταμάτα να απογοητεύεσαι και να πιέζεις τις καταστάσεις. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη υπευθυνότητα, ειδικά σε συνεργασίες και αποφάσεις που αφορούν την πορεία της δουλειάς σου. Στον αντίποδα, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, γεγονός άκρως απρόσμενο. Συνέχισε να κινείσαι συντηρητικά και μετρημένα για να κρατήσεις τις ισορροπίες.

    Καρκίνος
    Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και αν προγραμματίσεις σωστά τις κινήσεις σου, θα οδηγηθείς χωρίς καμία αμφιβολία στο δρόμο της επιτυχίας. Μην παρασύρεσαι από επιπολαιότητες και μην βιάζεσαι να παίρνεις αποφάσεις για πράγματα που χρειάζονται χρόνο και μελέτη. Εν τω μεταξύ, μπορείς να ζητάς, όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα, τη γνώμη και τις συμβουλές αυτών που σε αγαπούν και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν ανά πάσα στιγμή.

    Αισθηματικές
    Το κλίμα επικοινωνίας και συνεννόησης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου είναι εξαιρετικά καλό, και αυτό συμβάλλει στην επίλυση κάθε ζητήματος που σας βασανίζει. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου την τονωμένη σου αυτοπεποίθηση και κάνε την κίνησή σου, ώστε να δείξεις τις προθέσεις σου στον άμεσα ενδιαφερόμενο.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου σήμερα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ η άψογη συνεννόηση και συνεργασία με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις κάθε εμπόδιο και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θέλουν περισσότερη οργάνωση. Φτιάξε λοιπόν ένα πλάνο, ώστε να νιώθεις πιο σίγουρος και να ξέρεις τις δυνατότητές σου.

    Λέων
    Η πίεση που δέχεσαι λόγω πολλών ευθυνών που έχεις κληθεί να φέρεις εις πέρας, έχει χαλάσει τη διάθεσή σου και βρίσκεις διαρκώς αφορμές να ξεσπάς σε αυτούς που σε περιστοιχίζουν, μετανιώνοντας αργότερα. Ξεκουράσου και καθάρισε τη σκέψη σου, ώστε να επανέλθεις πιο δυναμικός.

    Αισθηματικές
    Ο διάχυτος ερωτισμός σου σήμερα θα σε οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες με το ταίρι σου και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας. Ξέκλεψε λίγο από το χρόνο της ημέρας για να λύσεις κάποια προβλήματα που έχεις, εκμεταλλευόμενος την εύνοια της ημέρας. Μην ασχοληθείς όμως υπέρ του δέοντος και φρόντισε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς. Αν είσαι αδέσμευτος, άλλαξε στάση, βγες έξω με αυτοπεποίθηση και τόλμησε ακόμη και να κάνεις εσύ ο ίδιος την πρώτη κίνηση.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου θέματα που αφορούν συμφωνίες απαιτούν διεξοδική ανάλυση. Η ημέρα δεν ευνοεί αποφάσεις και νέα ξεκινήματα, οπότε άφησέ τα για αργότερα. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα, για να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην κάνεις περιττά ανοίγματα.

    Παρθένος
    Σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και παρεμβολές τρίτων ατόμων θα σε ζορίσουν και θα σε αποσυντονίσουν ακόμη περισσότερο. Επιστράτευσε το ένστικτο και την διορατικότητά σου για να κρίνεις πιο σωστά τους ανθρώπους γύρω σου και να διακρίνεις νωρίς τις αληθινές τους προβλέψεις. Φρόντισε να κάνεις όμως έξυπνους ελιγμούς για να τους αποφύγεις χωρίς να κινήσεις υποψίες.

    Αισθηματικές
    Το τοπίο στα ερωτικά σου είναι αρκετά περίπλοκο και θολό. Ακόμα και προσπάθειες να βρεις από κοινού λύσεις με τον σύντροφό σου δεν θα καρποφορήσουν. Άφησε τα πράγματα όπως είναι, όσο κι αν σε ενοχλεί η παρούσα κατάσταση και θα καταλάβεις πότε θα έρθει η ώρα να επέμβεις. Αν είσαι ελεύθερος, γίνε πιο ανοιχτός σε προτάσεις αλλά και σε φλερτ που δέχεσαι.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου είναι τακτοποιημένα και αυτό σε ικανοποιεί πολύ. Συνεργάσου με τα άτομα που συνεννοείσαι καλά, για να σε βοηθήσουν στο δρόμο σου προς την επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν πολύ και δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τα έξοδά σας. Μην απελπίζεσαι και θα τα καταφέρεις σύντομα να ορθοποδήσεις.

    Ζυγός
    Η σημερινή σου ημέρα θα είναι άκρως πιεστική με πολλές δουλειές που καλείσαι να αναλάβεις και οι ρυθμοί σου αναγκαστικά θα είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Προγραμματίσου ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου και κυρίως μην απελπίζεσαι, όσο κι αν σου φαίνονται όλα βουνό. Τακτοποίησε πρώτα τις εκκρεμότητές σου και κατόπιν προχώρα σε νέα σχέδια, γιατί αλλιώς δε θα τα καταφέρεις αν τα κάνεις όλα ταυτόχρονα.

    Αισθηματικές
    Τα προβλήματα που σε απασχολούν αυτήν την περίοδο είναι πολλά και η ένταση μεγάλη. Μην αφήνεις όμως όλα αυτά να φθείρουν τη σχέση σου. Κράτησέ τα μακριά από τον σύντροφό σου και κάνε μόνο ευχάριστες συζητήσεις που σας χαλαρώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σε παίρνει από κάτω και κυρίως ενεργοποιήσου ώστε να αλλάξεις το τοπίο στα ερωτικά σου.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να σημειώνουν πρόοδο και η ζωντάνια σου βοηθάει πολύ σε αυτό. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή γιατί θα είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να βρεθείς σε αδιέξοδο. Τακτοποίησε σταδιακά εκκρεμότητες μέχρι να απαλλαγείς οριστικά από αυτές και φρόντισε στο εξής να μην τις αφήνεις να χρονίζουν.

    Σκορπιός
    Οι αντοχές σου έχουν μειωθεί, λόγω της μεγάλης προσπάθειας που κάνεις εδώ και καιρό να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο πρόγραμμά σου. Ξεκουράσου και γέμισε τις μπαταρίες σου ώστε να τα βάλεις όλα σε τάξη. Με συγκέντρωση και σκληρή δουλειά θα βγεις σύντομα από όλη αυτή την κατάσταση.

    Αισθηματικές
    Οι σημερινές πλανητικές όψεις σε επηρεάζουν θετικά, οπότε εκμεταλλεύσου το. Κάνε πράγματα από κοινού με τον σύντροφό σου που σας ευχαριστούν και θα περάσετε μια όμορφη και ξεκούραστη ημέρα. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σου θα σε συναρπάσει. Μην ενθουσιάζεσαι όμως και κράτα κάποιες επιφυλάξεις για να μην απογοητευτείς αν κάτι δε πάει καλά.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου καλό είναι να μην ρισκάρεις και να αφήσεις αποφάσεις και αλλαγές για πιο ευνοϊκές μέρες. Όσο για τα οικονομικά σου είναι δύσκολη η δουλειά που έχεις να κάνεις προκειμένου να ανακάμψεις, αλλά με οργάνωση και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις.

    Τοξότης
    Γνωρίζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, οπότε αξιοποίησέ τες στο έπακρο προκειμένου να πετύχεις στόχους και επιδιώξεις. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα απογοητεύεσαι και δεν θα έχεις όρεξη για τίποτα, αλλά περιόρισέ το αυτό όσο μπορείς για να μην σε πάει πίσω στην πρόοδό σου.

    Αισθηματικές
    Έχεις την τάση να προσποιείσαι πως δεν υπάρχουν προβλήματα, με αποτέλεσμα να αφήνεις πολλά ζητήματα άλυτα, τα οποία έρχονται ξανά και ξανά στο προσκήνιο και σε απασχολούν. Άλλαξε άμεσα τακτική, συζήτησε τα προβλήματά σου με τον σύντροφό σου και δώσε τις κατάλληλες λύσεις την ώρα που πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανανεωμένη αύρα σου θα προσελκύσει ένα άτομο, το οποίο θα εκφράσει ανοιχτά τα αισθήματά του για σένα.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου δείχνουν να βελτιώνονται. Δείξε μεγάλη υπευθυνότητα σε κάποιες συμφωνίες που αφορούν το μέλλον σου. Μην επιχειρήσεις σημαντικές αποφάσεις και φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες που δε σε αφήνουν να ξεκουραστείς.

    Αιγόκερως
    Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα αγχωτική, καθώς θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πτοείσαι από τυχόν εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Φρόντισε να φτιάξεις ένα πλάνο, ώστε να κινείσαι μεθοδικά και να μην ξεπερνάς τα όρια αντοχής σου.

    Αισθηματικές
    Οι πλανήτες στο σύνολό τους σε ευνοούν, ώστε σήμερα να βρεις την ευκαιρία που καιρό έψαχνες και να τακτοποιήσεις ζητήματα που βασανίζουν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης, βγες έξω από το σπίτι καθώς αναμένεται να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις ορισμένα θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Μείνε μόνο μακριά από ρίσκα και σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αποτελέσματα διαφορετικά από αυτά που περίμενες.

    Υδροχόος
    Έχεις αφήσει πολλές ανοιχτές πόρτες με το παρελθόν και αυτό σε κρατάει πίσω. Όσο δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και παραμερίζεις τα προβλήματά σου αντί να τα λύνεις, θα αντιμετωπίζεις διαρκώς τα ίδια ζητήματα και δεν θα μπορείς να αφοσιωθείς στο μέλλον σου. Η σημερινή θετική ημέρα όμως σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα που σε διακατέχει, θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάλεις μια τάξη σε ό, τι σε προβληματίζει.

    Αισθηματικές
    Μην ξεχνάς ότι οι εγωιστικές συμπεριφορές δεν ευνοούν ποτέ μια σχέση. Χωρίς ανόητους δισταγμούς λοιπόν μίλησε σήμερα ανοιχτά στον άνθρωπό σου, εκφράζοντας με απόλυτη ειλικρίνεια τα αισθήματά σου για εκείνον. Αυτό θα φτιάξει πολύ το κλίμα και η σχέση σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην τα περιμένεις όλα να σου έρθουν στο πιάτο και διεκδίκησε με αποφασιστικότητα και τόλμη αυτόν που θες.

    Επαγγελματικές
    Τα πράγματα στην δουλειά σου σήμερα είναι αρκετά πιεστικά για εσένα που έχεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα. Αν δεν κινηθείς επιπόλαια και βιαστικά θα τα πας μια χαρά. Βέβαια καλό θα ήταν να μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που μπορεί να έχουν άμεσο αντίκτυπο στο μέλλον σου και τακτοποίησε άμεσα χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, για να μην βρεθείς αργότερα σε αδιέξοδο.

    Ιχθείς
    Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις σήμερα σε ό, τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου, οπότε πάρε εκείνες τις αποφάσεις που θα επιφέρουν τις πολυπόθητες αλλαγές στη ζωή σου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα διαπιστώσεις ότι έχεις δίπλα σου πολλά άτομα που θέλουν το καλό σου και είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στο έπακρο.

    Αισθηματικές
    Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν πολύ αν αποφασίσεις να κρατήσεις μακριά τα προβλήματά σου, τα οποία ο σύντροφός σου δε φταίει σε τίποτα να τα φορτώνεται. Αν δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, η ημέρα ευνοεί γνωριμίες.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή, λόγω δυσκολιών που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θέλουν καλή διαχείριση καθώς απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός πλάνου.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Νίκη του Ρούτε δίνουν τα exit poll στην Ολλανδία – «Χαστούκι» για Ντάισελμπλουμ, ανάσα για Ευρώπη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης» είχε σαν αποστολέα το πακέτο-βόμβα στον Σόιμπλε – Τι απάντησε ο ίδιος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Σόιμπλε: Η κατάσταση στην Τουρκία είναι για κλάματα -Μπορούμε να της δανείσουμε, υπό προϋποθέσεις



    ΣΧΟΛΙΑ