• Gossip

    Ζώδια: Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις για το 2017!

    • NewsRoom
    ζώδια


    Ερωτικά. Πώς θα είναι αστρολογικά το 2017; Διάβασε τις προβλέψεις που σε αφορούν, μήνα μήνα!

    ΚΡΙΟΣ
    Η χρονιά αυτή προμηνύεται αρκετά σημαντική και ανατρεπτική για την πορεία των σχέσεών σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό φέρνει ανακατατάξεις. Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα και η αντίθεση Δία – Ουρανού, που κορυφώνονται συνολικά τρεις φορές από τα τέλη του 2016 έως το φθινόπωρο του 2017, είναι οι κυρίαρχες όψεις που θα διαμορφώσουν την πορεία των σχέσεών σου. Επίσης, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σου από τους πρώτους μήνες του έτους, συνηγορώντας στο κλίμα αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού, που θα χαρακτηρίσει την ερωτική σου ζωή. Διάβασε παρακάτω τις γενικές τάσεις κάθε μήνα όσον αφορά στα αισθηματικά σου, ώστε να προετοιμαστείς για τη νέα χρονιά!

    Ιανουάριος 2017: Αν και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βρίσκει σε φάση ανεμελιάς και ξεκούρασης, η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 12/1 έχει βαλθεί να σε οδηγήσει στο κλείσιμο συναισθηματικών κεφαλαίων από το παρελθόν. Μετά τις 19, ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε κάνει και πάλι κοινωνική, όμως η πραγματική δράση ξεκινά στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου, οπότε και υποδέχεσαι τον Άρη στο ζώδιό σου. Σεξ, πάθος και συναισθηματική ένταση είναι τα στοιχεία που σου προσδίδει, εισάγοντάς σε σε έναν φλογερό Φεβρουάριο.
    Φεβρουάριος 2017: Το πάρτι ξεκινά αυτόν το μήνα, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 3/2, από το οποίο φεύγει οριστικά στις 6 Ιουνίου! Ο έρωτας καραδοκεί σε κάθε γωνιά και σε αυτό συνηγορεί και η Έκλειψη Σελήνης που κορυφώνεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/2, η οποία ενδέχεται να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου. Σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται ήδη στο ζώδιό σου, ολόκληρος ο μήνας εμπεριέχει πάθος και ένταση στα αισθήματα, αλλά και αρκετές ανατροπές, οι οποίες κορυφώνονται γύρω στις 27/2, με τον Άρη να συναντά Δία – Ουρανό. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις ξεκινούν.
    Μάρτιος 2017: Ο μήνας αυτός προμηνύεται καθοριστικός για τα αισθηματικά σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει ανάδρομη στο ζώδιό σου στις 3/3 και παρόλο που τον Απρίλη θα κάνει μια σύντονη αναδρομή στους Ιχθείς, φαίνεται πως από τώρα και για διάστημα τεσσάρων μηνών, μπαίνεις σε φάση σημαντικών αναθεωρήσεων, παρελθοντικών επιστροφών και αισθηματικών ανακατατάξεων, που θα καθορίσουν την πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων για τα επόμενα χρόνια. Πρόσεξε, γιατί μέχρι τις 15/4 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία, δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Ξεμπέρδεψε με το παλιό, για να κάνεις χώρο για το νέο.
    Απρίλιος 2017: Υποδέχεσαι το μήνα των γενεθλίων σου, οι εξελίξεις τρέχουν στα αισθηματικά σου και μπαίνεις στην τελική ευθεία της… επανεξέτασης. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 10, αλλά βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και μπαίνει ξανά στο ζώδιό σου στις 20/4, φέρνοντας και πάλι το παρελθόν στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15 Απριλίου, όμως έχει γυρίσει στον Ιχθύ και ξαναμπαίνει στο ζώδιό σου στις 28/4, για να φέρει το οριστικό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αναθεώρησες και το φρέσκο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου από τον επόμενο μήνα.
    Μάιος 2017: Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 3/5 και η Αφροδίτη κινείται όλο το μήνα επίσης σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο. Η περίοδος επαναπροσδιορισμού τελείωσε και μπαίνεις σε μια καινούρια φάση το μήνα αυτό, έχοντας κρατήσει κοντά σου μόνο ό,τι άξιζε να μείνει. Αν και μάλλον αυτό το μήνα απλώς θα συνέρχεσαι από τη συναισθηματική ένταση των προηγούμενων, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα ανοίγματα στο έρωτα, ακόμα και μια καινούρια σχέση που θα σε απογειώσει.
    Ιούνιος 2017: Ο Ιούνιος σου κάνει ποδαρικό με μια σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, που φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο δρόμο σου. Από την άλλη, αν ακόμα δεν είχες καταφέρει να ξεμπερδέψεις από μια βασανισμένη σχέση που σε ταλάνιζε τους τελευταίους μήνες, με την όψη αυτή έρχεται η ώρα της απελευθέρωσης. Στις 9/6, ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δρομολογώντας εξελίξεις που πλέον δεν θα χρειαστούν αναθεώρηση. Επισημοποιήσεις σχέσεων, αρμονία στο γάμο σου και νέοι δεσμοί για τις singles, είναι τα σενάρια του μήνα.
    Ιούλιος 2017: Αν το 2017 δεν σου έχει φέρει ακόμη έναν μεγάλο έρωτα, προετοιμάσου να τον υποδεχθείς τον Ιούλιο. Ο Ερμής και ο Άρης περνούν στο Λέοντα, στο φλογερό και ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλικότητά σου στα ύψη, ενώ η Νέα Σελήνη στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου στις 23/7 σε απογειώνει και φέρνει στο δρόμο σου πολυάριθμους θαυμαστές. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σου που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, προχωρούν σε επισημοποίηση, ακόμη και σε απόκτηση απόγονων!
    Αύγουστος 2017: Αν και πιθανόν έχεις χορτάσει ανατροπές και απρόοπτα τη χρονιά αυτή, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος για τελευταία φορά στο ζώδιό σου και ο Δίας σχηματίζει το τελευταίο του τετράγωνο με τον Πλούτωνα, διαμορφώνοντας ένα εκρηκτικό και συνάμα μεταμορφωτικό κλίμα στις σχέσεις σου. Πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα δούνε να αλλάζει ριζικά o τρόπος που βλέπουν το ταίρι τους αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζουν οι ίδιες τον εαυτό τους μέσα στις σχέσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στις 21/8 στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, συνεχίζει να φέρνει γόνιμες μέρες, τόσο για νέους έρωτες όσο και για απόκτηση απογόνων.
    Σεπτέμβριος 2017: Τις πρώτες 20 μέρες του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα χαρίζει έρωτα και πάθος στη ζωή σου, με τις αισθηματικές σου υποθέσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Επίσης, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σχηματίζονται όψεις που φανερώνουν πως τα πάντα είναι “μεγάλα” και έντονα τις ημέρες αυτές, τα συναισθήματα, οι υποσχέσεις, τα σχέδια και τα όνειρά σου για το μέλλον. Η τελευταία ανατροπή στις σχέσεις σου καταφθάνει γύρω στις 28/9, όπου ο Δία συναντά τον Ουρανό σε μια τελευταία αντίθεση, πριν ο πρώτος εγκαταλείψει το ζώδιο του Ζυγού. Και εκεί, διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα που εγκαθιδρύεται στις σχέσεις σου και με την οποία θα ζεις για καιρό…
    Οκτώβριος 2017: Μέχρι το μήνα αυτό, λίγες θα είναι οι Κριαρίνες που δεν έχουν συνάψει γάμο, δεν έχουν προχωρήσει σε συμβίωση ή έχουν παραμείνει singles. Αλλά και αυτοί αποκαθίστανται τώρα, διότι με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη, το Δία και μια Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ο τομέας “σχέσεις” πρωτοστατεί και το “Μαζί” κυριαρχεί. Δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Μόνο να ευχηθούμε “βίον ανθόσπαρτο”.
    Νοέμβριος 2017: Όπως κι αν έχουν εξελιχθεί οι σχέσεις σου, το σίγουρο είναι ότι το σεξ και το συναισθηματικό βάθος δεν θα λείψουν το μήνα αυτό. Οι πλανήτες μεταφέρονται σταδιακά στο ζώδιο του Σκορπιού και είτε προχωράς σε συμβίωση, είτε έχεις ήδη κάνει το βήμα αυτό και διανύεις μια περίοδο πρωτόγνωρων συναισθημάτων στη σχέση σου. Από την άλλη, όσες άφησαν πίσω τους μια σχέση τους προηγούμενους μήνες, επειδή τελικά προτίμησαν την ελευθερία τους, αυτό το μήνα τη χαίρονται στο έπακρο, μέσα από ερωτικές περιπέτειες και πειραματισμούς.
    Δεκέμβριος 2017: Προετοιμάζεσαι για τη νέα χρονιά και τα φώτα στρέφονται σε τομείς της ζωής σου που άφησες στην άκρη, λόγω των εξελίξεων στα αισθηματικά σου. Αν και η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στις 9/12 συνεχίζει να σου χαρίζει πάθος και έντονη σεξουαλικότητα, φαίνεται πως από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η ζωή σου έχει διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά και έχεις περάσει στο επόμενο στάδιο της εξελικτικής σου πορείας.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς αυτής, φαίνεται πως θα κυλήσει στους ρυθμούς που διαμορφώθηκαν το 2016. Με εξαίρεση κάποιους μήνες έντονης κινητικότητας στα αισθηματικά σου, δεν παρουσιάζονται αξιοσημείωτες αλλαγές μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, όπου η ερωτική σου ζωή αλλάζει σημαντικά. Μάλλον το πρώτο 7μηνο του έτους προσπαθείς να αφομοιώσεις αλλαγές που προηγήθηκαν την περασμένη χρονιά, ώστε να καταφέρεις να υποδεχθείς σταδιακά το “νέο κύμα”. Το σύμπαν γνωρίζει άλλωστε πόσο αντιπαθείς την αλλαγή, γι’ αυτό σου τη φέρνει σε μικρές δόσεις…

    Ιανουάριος 2017: Ο πρώτος μήνας του έτους κυλά σε χαλαρούς και γνώριμους ρυθμούς για τα αισθηματικά σου, καθώς φαίνεται ότι η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου. Η Αφροδίτη, που κινείται στο φιλικό για σένα ζώδιο των Ιχθύων το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές και μεγάλες δόσεις ρομαντισμού, είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι. Αν αναζητάς ταίρι ή έχεις ανάγκη από φλερτ και παιχνίδι, είναι πιο πιθανό να προέλθουν από τις φιλικές σου παρέες και τα άτομα που γνωρίζεις μέσα από αυτές.
    Φεβρουάριος 2017: Το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να είναι στραμμένο σε καριέρα και οικογένεια το μήνα αυτό, όμως φαίνεται ότι προετοιμάζονται εξελίξεις και στα αισθηματικά σου, οι οποίες προς το παρόν σιγοβράζουν. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Κριού όπου κινείται και ο Άρης, δημιουργώντας σου μια εσωτερική ένταση που θα ξεσπάσει τον επόμενο μήνα. Μην αναλάβεις ακόμη δράση ή πρωτοβουλίες, γιατί θα πέσουν στο κενό.
    Μάρτιος 2017: Οι εξελίξεις τρέχουν το μήνα αυτό, καθώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 10/3, ενώ δύο μέρες μετά κορυφώνεται μια Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά στον έρωτα. Αν είσαι single, είναι πιθανό να κάνεις μια άκρως ερωτική γνωριμία που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σου, ενώ αν έχεις σχέση δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες για απόκτηση απόγονου. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να διεκδικήσεις αυτά που ζητάς από τον έρωτα και τις σχέσεις σου.
    Απρίλιος 2017: Ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιό σου και στις 10 του μήνα επιστρέφει ανάδρομος για να εισέλθει και πάλι στον Κριό στις 20/4. Άρα, καλό είναι να προετοιμαστείς για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμό των επιλογών που έκανες τον προηγούμενο μήνα στα αισθηματικά σου. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και αξιολόγηση νέων ατόμων που έχουν μπει στη ζωή σου, είναι στην ατζέντα του μήνα τουλάχιστον μέχρι τις 26/4, όπου η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα…
    Μάιος 2017: Βρισκόμαστε στο γενέθλιο μήνα του ζωδίου σου. Ο Ερμής έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και εισέρχεται και πάλι στο ζώδιό σου στις 15/5, ενώ παράλληλα σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονά σου. Η αναθεώρηση σταματά, ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούριος ανοίγει στις αισθηματικές σου υποθέσεις, με εσένα να αισθάνεσαι πιο σίγουρη και δυνατή από ποτέ για την τροπή που έχουν πάρει η σχέσεις σου. Να θυμάσαι ότι οι εξελίξεις του μήνα αυτού θα καθορίσουν σημαντικά την πορεία των ερωτικών σου, η οποία θα αρχίσει να διαφαίνεται σε λίγους μήνες από τώρα.
    Ιούνιος 2017: Ο μήνας Ιούνιος είναι εξαιρετικός για τα αισθηματικά σου, αφού στις 6/6 υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τους άλλους πλανήτες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φανερώνουν πως το ερωτικό κλίμα, ο αισθησιασμός και οι όμορφες στιγμές αγάπης και αρμονίας, θα κυριαρχήσουν. Οι δεσμευμένες ξαναερωτεύονται το ταίρι τους, ενώ οι singles καλωσορίζουν ένα νέο υποψήφιο σύντροφο, που θα τους χαρίσει συγκινήσεις.
    Ιούλιος 2017: Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου στις 5/7 και η πλανητική κινητικότητα στρέφεται και πάλι σε άλλους τομείς του ωροσκοπίου σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Βέβαια, όχι για όλο το μήνα, αφού στις 24, ο Ερμής εισέρχεται στον ερωτικό 5ο ηλιακό σου οίκο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, φέρνοντας σημαντικές ευκαιρίες στις singles. Μια νέα, πολλά υποσχόμενη γνωριμία είναι πιθανό να έρθει στη ζωή σου, ενώ αν έχεις σχέση, η επισημοποίηση και η απόκτηση ενός παιδιού βρίσκονται έντονα στις σκέψεις σου.
    Αύγουστος 2017: Το μήνα αυτό, οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, ενώ στο σκηνικό προστίθενται και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φέρνοντας αναθεωρήσεις. Μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα χρειαστεί να επανεξετάσεις μια νέα γνωριμία σου, το ενδεχόμενο να προχωρήσεις λίγο παρακάτω το δεσμό σου ή μια πρόταση από ένα πρόσωπο που σε πολιορκεί και δεν σε αφήνει να φύγεις εύκολα από τη ζωή του.
    Σεπτέμβριος 2017: Αναθεωρήσεις τέλος! Το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου δρομολογεί εξελίξεις. Ή μάλλον εσύ τις δρομολογείς, καθώς στις 5/9 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και στη συνέχεια προχωρούν στην ίδια θέση ο Ερμής (σε ορθή πλέον πορεία) και η Αφροδίτη. Η ανάγκη σου για φλερτ, σεξ και παιχνίδι ενισχύεται τόσο, που ελάχιστες θα ξεμείνουν από ερωτικές ευκαιρίες. Η Νέα Σελήνη στις 20/9 στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου, φέρνει γονιμότητα σε όσες επιθυμούν απόκτηση απόγονου.
    Οκτώβριος 2017: Οι μεγάλες αλλαγές στον τομέα “σχέσεις” ξεκινούν. Ο Δίας εισέρχεται στο Σκορπιό, απέναντι από το ζώδιό σου, παραμένοντας σε αυτήν τη θέση έως το Νοέμβριο του 2018! Επισημοποιήσεις σχέσεων, νέοι δεσμοί και αναβίωση παρελθοντικών ερωτικών υποθέσεων με μπόλικο πάθος, θα είναι στο μενού των επόμενων μηνών. Στις 17/10 εισέρχεται και ο Ερμής στην ίδια θέση, ενισχύοντας τα παραπάνω σενάρια.
    Νοέμβριος 2017: Άκρως ερωτικός και ο μήνας αυτός, γεμίζει τη ζωή σου με ίντριγκα, πάθος και έντονα συναισθήματα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 4/11 και η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 7/11, φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι single, μια μοιραία γνωριμία γύρω στις 18/11 αλλάζει τα δεδομένα σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένη, είναι εξαιρετικά πιθανό να προχωρήσεις σε μια συμβίωση ή και επισημοποίηση της σχέσης σου.
    Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά κλείνει σε ρομαντική ατμόσφαιρα, καθώς το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 3/12 και είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στις 9/12, διαμορφώνουν ένα ερωτικό σκηνικό την περίοδο τον εορτών. Ελάχιστες εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα βιώσουν μοναχικές στιγμές τις ημέρες των Χριστουγέννων, αφού το πλανητικό σκηνικό έχει βαλθεί να αλλάξει ριζικά την πορεία των αισθηματικών σου, εισάγοντάς σε στη νέα χρονιά μεταμορφωμένη κυριολεκτικά.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Το 2017 είναι η χρονιά που θα καθορίσει σημαντικά την πορεία των αισθηματικών σου για αρκετά χρόνια αργότερα. Ο Δίας από το Ζυγό μέχρι το φθινόπωρο, θα συνεχίζει να φέρνει ερωτικές ευκαιρίες και υποψήφιους συντρόφους στο δρόμο σου, αλλά ο Κρόνος από τον Τοξότη έως το τέλος του έτους, θα δοκιμάζει σκληρά τις σχέσεις σου, ώστε όποιος μείνει στη ζωή σου μετά το πέρας της διέλευσης αυτής, να έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο πλάι σου για καιρό…

    Ιανουάριος 2017:
    Με τον κυβερνήτη σου Ερμή, να κινείται ανάδρομος από τα μέσα Δεκεμβρίου, εισέρχεσαι στη νέα χρονιά με διάθεση επαναπροσδιορισμού. Μάλιστα, από τις 4 έως τις 12/1, κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Τοξότη, φέρνοντας ιστορίες από το παρελθόν, κυρίως σε όσες έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Όμως, να έχεις υπόψη σου ότι οι όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Άρη και την Αφροδίτη στις 19 και στις 27/1 αντίστοιχα, φέρνουν τα πρώτα τεστ αντοχής της χρονιάς στον τομέα “σχέσεις”.
    Φεβρουάριος 2017: Ο Φλεβάρης έρχεται να ισορροπήσει για λίγο τις ζωές των δεσμευμένων, καθώς ο Κρόνος σχηματίζει ευνοϊκά εξάγωνα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φέρνοντας σταθεροποίηση και εξομάλυνση του κλίματος στις σχέσεις σου. Οι singles από την άλλη, με το Δία να γυρίζει ανάδρομος από τις 6/2 έως τις 9/6, εισέρχονται σε μια φάση επανεξέτασης νέων γνωριμιών που έχουν προκύψει στη ζωή τους αλλά και μιας γενικότερης αναθεώρησης στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον έρωτα.
    Μάρτιος 2017: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό του Κριού στις 4/3, βάζοντάς σε στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον των σχέσεών σου, ενώ οι όψεις του Δία με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, κάνουν την ερωτική σου ζωή να μοιάζει πότε με ρομαντική κομεντί, πότε με δράμα και πότε με περιπέτεια. Ανατροπές και μια βαθιά ανάγκη να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι, είναι στην ατζέντα του Μαρτίου.
    Απρίλιος 2017: Μία πολύ σημαντική περίοδος για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής ξεκινά αυτόν το μήνα. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού στις 11/4, φέρνει εξελίξεις στις ερωτικές σου σχέσεις, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης ή ακόμη και της απόκτησης ενός απόγονου για τις δεσμευμένες. Οι singles είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο τις μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου, που θα τους αλλάξει τη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 21/4, σε κάνει πρωταγωνίστρια στις ερωτικές εξελίξεις.
    Μάιος 2017: Έχεις μπει για τα καλά στο χορό του έρωτα και το πλανητικό σκηνικό του Μαΐου φανερώνει πως θα συνεχίσεις να… χορεύεις. Ο Κρόνος τριγωνίζει για δεύτερη φορά τον Ουρανό (η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2016), φέρνοντας επισημοποιήσεις σχέσεων και μια αίσθηση ότι ξεκινάς από την αρχή, με καινούρια όνειρα για το μέλλον σου. Σε αυτό συνηγορεί και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 25/5, η οποία δεν ευνοεί μόνο τις δεσμευμένες, αλλά φέρνει και νέες ευκαιρίες για σταθερές σχέσεις στις singles. Προσοχή χρειάζεται μόνο η αντίθεση Άρη – Κρόνου στις 29/5, η οποία ίσως να σπάσει μια σημαντική σου σχέση (κυρίως για τις γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο).
    Ιούνιος 2017: Διανύεις το μήνα των γενεθλίων σου, με τις πιο σημαντικές εξελίξεις της χρονιάς να λαμβάνουν χώρα το πρώτο εικοσαήμερο. Ειδικά οι πρώτες δέκα ημέρες του μήνα προβλέπονται καθοριστικές για τις σχέσεις σου, με εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, με το οποίο θα προχωρήσετε πολύ γρήγορα στα επόμενα στάδια της σχέσης σας. Από την άλλη, οι δεσμευμένες φαίνεται πως λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις γύρω στις 9/6, με την Πανσέληνο στον άξονα του ζωδίου τους να κλείνει έναν πολύ σημαντικό κύκλο σε μια αισθηματική τους υπόθεση, εισάγοντάς τους σε νέα φάση.
    Ιούλιος 2017: Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σου, με εξαίρεση μερικές ημέρες που μπορεί να σε βάλουν σε διλήμματα. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5/7 και παραμένει μέχρι το τέλος του μήνα, κάνοντάς σε να νιώθεις όμορφη, γοητευτική και ελκυστική. Αν ο Δίας από το Ζυγό, δεν σε έχει “αποκαταστήσει” ακόμη, αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί γύρω στις 18/7, με το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη. Μέρα παγίδα η 24/7, με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, να δημιουργεί δυσμενές κλίμα στις σχέσεις.
    Αύγουστος 2017: Ένας εξαιρετικά θετικός μήνας για τα αισθηματικά σου, ο Αύγουστος έρχεται να σταθεροποιήσει κάθε σημαντική σου σχέση. Οι όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος με τους άλλους πλανήτες και η επιστροφή του σε ορθή πορεία στις 25/8, εισάγουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στην τελική τους φάση. Ό,τι έχει καταφέρει να αντέξει, μένει δίπλα σου. Ό,τι άφησες πίσω σου, μένει για πάντα εκεί και εσύ ανοίγεις τα φτερά σου για νέες περιπέτειες. Για το τελευταίο, φροντίζει ο Δίας που συνεχίζει να σε προικίζει με αυτοπεποίθηση και γοητεία από το ζώδιο του Ζυγού.
    Σεπτέμβριος 2017: Ακόμα ένας μήνας σταθεροποίησης και θετικών εξελίξεων για την ερωτική σου ζωή είναι εδώ. Ο Κρόνος συνεχίζει να σχηματίζει θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, σοβαρεύοντας τις σχέσεις σου και θέτοντας τις βάσεις στις νέες που ήρθαν στη ζωή σου. Κι αν ανήκεις σε εκείνες που θέλησαν να απελευθερωθούν από καταπιεστικές σχέσεις που δεν τους ικανοποιούσαν το προηγούμενο διάστημα, από τις 22/9 η σταδιακή πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο, πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες για νέους συντρόφους. Δεν θα μείνεις για καιρό μόνη…
    Οκτώβριος 2017: Ο οίκος που αφορά στον έρωτα, τη σεξουαλικότητα αλλά και τα παιδιά, φλέγεται από πλανητικές διελεύσεις και φαινόμενα το μήνα αυτό. Έχεις μόνιμο δεσμό; Μάλλον προχωράς σε συμβίωση, παντρεύεσαι ή αποκτάς ένα απόγονο. Είσαι single; Φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, γεμίζεις τη ζωή σου με χαρά, ενθουσιασμό και παιχνίδι. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, είναι βέβαιο ότι ο Οκτώβρης θα μείνει στη μνήμη σου χαραγμένος για καιρό.
    Νοέμβριος 2017: Οι εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις προχωρούν, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 5/11, φέρνοντας κινητικότητα και ανάγκη για επικοινωνία στις σχέσεις σου. Φαίνεται πως βρίσκεσαι στη φάση των τελικών ξεκαθαρισμάτων σε όσες συνεχίζουν να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα και δεν έχουν δείξει ακόμη σημάδια σταθεροποίησης. Ο μήνας αυτός, είναι η ευκαιρία σου να μιλήσεις ανοιχτά για όσα σε απασχολούν, καθορίζοντας εσύ η ίδια τις εξελίξεις από δω και πέρα.
    Δεκέμβριος 2017: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη στις 3/12, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Φαίνεται πως μέχρι τις 20 του μήνα, περνάς μια περίοδο αναθεώρησης των επιλογών που έκανες την χρονιά αυτή, ώστε να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 18/12 και η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στις 20/12, σηματοδοτούν τη νέα πραγματικότητα στον τομέα “σχέσεις”, η οποία διαμορφώνεται και θα σε ακολουθεί για καιρό.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Το 2017 είναι μια χρονιά προετοιμασίας κάποιων σημαντικών αλλαγών που θα ακολουθήσουν στην αισθηματική σου ζωή, οι οποίες ξεκινούν επίσημα στο τέλος του έτους. Με τον Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στο κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων και το Δία να τον τετραγωνίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, φαίνεται πως αρκετές από εσάς θα κληθούν να μεταμορφώσουν τον τρόπο που σχετίζονται. Ίσως, έρθεις αντιμέτωπη με κάποια ζητήματα που κάνουν την εμφάνισή τους στις σχέσεις σου, τα οποία παρέμεναν κρυμμένα ή θαμμένα και τώρα βγαίνουν στο φως. Σημασία έχει να δεις την αλήθεια και να αναζητήσεις νέους τρόπους για να προχωρήσεις στα αισθηματικά σου, μακριά από σχέσεις εξάρτησης…

    Ιανουάριος 2017: Υποδέχεσαι το καινούριο έτος σε κλίμα επαναπροσδιορισμού. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος απέναντι από το ζώδιό σου, κάνοντας για λίγες μέρες και ένα πέρασμα από τον Τοξότη, επιστρέφοντας και πάλι στον Αιγόκερω στις 12/1 σε ορθή πλέον πορεία. Οτιδήποτε προέκυψε στα αισθηματικά σου τον Δεκέμβριο του 2016, εξελίσσεται και φαίνεται πως θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο που έχει επιστρέψει από το παρελθόν. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου επίσης, στις 12/1, σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου στα αισθηματικά σου και την έναρξη μιας νέας κατάστασης.
    Φεβρουάριος 2017: Ο δεύτερος μήνας της καινούριας χρονιάς προμηνύεται δύσκολος και ανατρεπτικός. Ο Ερμής που κινείται απέναντι από το ζώδιό σου μέχρι τις 7/2, σχηματίζει δυσμενείς όψεις με το Δία και τον Ουρανό, φέρνοντας ένταση και απρόοπτα στα αισθηματικά σου. Μέχρι τις 20, έρχονται στην επιφάνεια θέματα συναισθηματικής ασφάλειας, ενώ το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 22/2, προμηνύει ρήξη σε μια σημαντική σου σχέση ή την οριστική διαγραφή κάποιου προσώπου από τα παλιά.
    Μάρτιος 2017: Αν και το μήνα αυτό φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σου πορεία, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 10/3 ανεβάζει την κοινωνική σου διάθεση και πολλαπλασιάζει τις ερωτικές ευκαιρίες. Ο φιλικός σου κύκλος διευρύνεται και ανάμεσα στα πρόσωπα που γνωρίζεις, ενδέχεται να υπάρχουν και κάποια, με τα οποία αναπτύσσεις κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Οι δεσμευμένες θα χρειαστεί να προσέξουν τις τελευταίες μέρες του μήνα, οπότε και κορυφώνεται το δεύτερο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, καθώς φαίνεται να βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχαν θαφτεί.
    Απρίλιος 2017: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σε βοηθά να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να ισορροπήσεις κάποιες σχέσεις. Τα τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 6/4, αποτελεί μια όψη που φέρνει αρμονία και σταθερότητα στη σχέση σου, ενώ σε βοηθά να ξεδιαλύνεις και κάποια πράγματα που αφορούν γενικά την πορεία των αισθηματικών σου. Φαίνεται πως έχεις αρχίσει να επιδιορθώνεις κομμάτια του εαυτού σου και πτυχές τις σχέσεις σου που οδηγούσαν σε νοσηρές καταστάσεις. Όμως, η επιστροφή του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στις 20/4, φανερώνει πως η μεταμόρφωση δεν έχει τελειώσει. Απλώς αρχίζει η τελευταία της φάση.
    Μάιος 2017: Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης σε βρίσκει ανανεωμένη. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, φανερώνουν πως έχουν μειωθεί οι εντάσεις, ενώ η Πανσέληνος στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 11/5, αποτελεί ένα άκρως ερωτικό φαινόμενο, που γεμίζει τη ζωή σου με πάθος. Οι singles ενδέχεται να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο που θα τους ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, ενώ οι δεσμευμένες δεν αποκλείεται να υποδεχθούν έναν απόγονο.
    Ιούνιος 2017: Οι σημαντικές εξελίξεις ξεκινούν αυτόν το μήνα. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 4/6, ανεβάζοντας την σεξουαλικότητά σου, αλλά και τους τόνους στις σχέσεις σου. Καλείσαι να διαχειριστείς τη συναισθηματική ένταση και να αναλάβεις δράση χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Και παρόλο που μέχρι τις 21 που ξεκινά η γενέθλια περίοδος του ζωδίου σου δεν διαφαίνονται εκρηκτικές καταστάσεις, από εκεί και μετά οι εξελίξεις είναι καθοριστικές. Ειδικά η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24, προμηνύει την αρχή του τέλους κάποιων σχέσεων που σε ταλαιπώρησαν.
    Ιούλιος 2017: Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου διαφαίνεται εκρηκτικό. Ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον τελευταίο, συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης. Αποδόμηση σχέσεων, ζηλόφθονες συμπεριφορές, χειριστικές καταστάσεις και παιχνίδια εξουσίας είναι μερικές από τις εκφάνσεις των φαινομένων, τα οποία σε καλούν να μεταμορφωθείς και να μεταμορφώσεις οτιδήποτε προβληματικό και νοσηρό υπάρχει στην ερωτική σου ζωή. Να θυμάσαι πως αυτά που αντιμετωπίζεις γίνονται με σκοπό να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη.
    Αύγουστος 2017: Το καλοκαίρι κλείνει με την τελευταία “πράξη του δράματος”. Το τελευταίο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα κορυφώνεται στις 4/8, κάτι που φανερώνει πως όποια σχέση κατάφερε να αντέξει, προχωρά παρακάτω, ενώ σε όσες επανέρχονται προβλήματα και εντάσεις, φαίνεται πως θα κλείσουν τον κύκλο τους μέχρι τις 17/8. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη κινείται πλέον στο ζώδιό σου, δρώντας βοηθητικά και εξισορροπητικά, ακόμη και στις δύσκολες όψεις. Νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και έχεις αποκτήσει τη δύναμη να καθορίσεις εσύ την πορεία των εξελίξεων.
    Σεπτέμβριος 2017: Εισέρχεσαι στο φθινόπωρο με την αίσθηση ότι εισέρχεσαι σε μια νέα κατάσταση. Οι πλανήτες πλέον σχηματίζουν ως επί το πλείστον θετικές γωνίες με το ζώδιό σου, απομακρύνοντας το συναισθηματικό βάρος και την ψυχολογική ένταση, ενώ η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στις 28/9, ολοκληρώνει το διάστημα της εσωτερικής μεταμόρφωσης και σε βοηθά να εξωτερικεύσεις τη δύναμή σου. Παράλληλα, φαίνεται πως έχεις ανακαλύψει πλευρές του εαυτού σου που είχες αφήσει καταχωνιασμένες και πλέον μπαίνεις στη νέα φάση της ζωής σου περισσότερο ασφαλής και ανανεωμένη.
    Οκτώβριος 2017: Το πλανητικό σκηνικό του Οκτωβρίου αλλάζει τα δεδομένα και ανταμείβει την υπομονή σου. Ο Δίας εισέρχεται στο φιλικό για σένα Σκορπιό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στον έρωτα, τη διασκέδαση και τα παιδιά. Αν η σχέση σου έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει στις αντιξοότητες, προχωρά παρακάτω και αρχίζει να σας απασχολεί η απόκτηση απογόνων. Αν όμως άφησες πίσω σου ερωτικές υποθέσεις που αποδείχθηκαν κατώτερες των προσδοκιών σου, τότε ξεκινά μια περίοδος, η οποία θα χαρακτηρίζεται από νέους έρωτες και έντονα πάθη.
    Νοέμβριος 2017: Ο Νοέμβριος είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς σου. Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο φανερώνει πως το σεξ, το φλερτ και οι ερωτικές περιπέτειες δεν θα λείψουν λεπτό από τη ζωή σου, η οποία γίνεται παθιασμένη και πολυτάραχη. Αν έχεις επισημοποιήσει τη σχέση σου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης ή ο ερχομός του πρώτου σας απογόνου. Σε κάθε περίπτωση και σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, ο Νοέμβριος δεν θα αφήσει καμία παραπονεμένη.
    Δεκέμβριος 2017: Το καλό κλίμα συνεχίζεται και κλείνεις τη χρονιά σου με πολύ σημαντικές διελεύσεις που σε εισάγουν σιγά-σιγά στη νέα κατάσταση που θα σε συντροφεύει το 2018. Ο Άρης περνά στο Σκορπιό, ο Δίας τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και γενικώς το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα προμηνύεται φλογερό, παθιασμένο, ερωτικό και γενικώς αξέχαστο. Στις 20/12, ο Κρόνος περνά στη νέα του θέση, απέναντι από το ζώδιό σου. Και εκεί ξεκινά η νέα περίοδος για το κεφάλαιο σχέσεις, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το 2020. Ευθύνη, ωριμότητα, υπομονή, το τρίπτυχο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

    ΛΕΩΝ
    Το 2017 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την αισθηματική σου ζωή. Κι αυτό γιατί οι Εκλείψεις επιστρέψουν στον άξονά σου και ο Κρόνος συνεχίζει να διελαύνει τον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που συνδέεται με τον έρωτα και τα παιδιά. Μοιραία πρόσωπα που προϋπήρχαν ή μπαίνουν τώρα στη ζωή σου, θα σου διδάξουν αρκετά πράγματα για τις σχέσεις. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και οι εξελίξεις καθοριστικές, φαίνεται δε ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχεις ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πολλές θολές καταστάσεις, ώστε να προχωρήσεις σε μια νέα φάση.

    Ιανουάριος 2017: Μετά από έναν αρκετά ανανεωτικό για την ερωτική σου ζωή Δεκέμβριο, υποδέχεσαι το νέο έτος με όρεξη και χαρά. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σου στις 19/1, ενώ λίγες μέρες μετά κορυφώνεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ίδιο ζώδιο, φέρνοντας φρέσκο αέρα στα αισθηματικά σου. Μία νέα σχέση που ομορφαίνει τη ζωή σου ή μια ευχάριστη εξέλιξη στο δεσμό σου, σε εισάγουν στο 2017 με την αίσθηση ότι δημιουργείς ένα καινούριο μέλλον.
    Φεβρουάριος 2017: Εισέρχεσαι σε ένα μήνα έντονων εξελίξεων, που θα φέρει νέα δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο στις 7/2 και για είκοσι περίπου ημέρες συζητάς με το ταίρι σου θέματα που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας, ενώ αν είσαι single, γίνεσαι πιο επικοινωνιακή και δεκτική στο φλερτ από υποψήφιους συντρόφους. Το γεγονός του μήνα όμως είναι η πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς, η οποία κορυφώνεται στον άξονά σου. Μην ανησυχείς, γιατί οι θετικές όψεις που σχηματίζει, φανερώνουν πως ό,τι κι αν συμβεί σε επίπεδο σχέσεων θα είναι για καλό.
    Μάρτιος 2017: Ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για τα αισθηματικά σου. Αν και το μεγαλύτερο μέρος του μήνα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, φαίνεται πως η ερωτική σου ζωή αποτελεί ένα απάγκιο που σε προφυλάσσει. Καταφέρνεις να δεις το νόημα στα πράγματα, να οραματιστείς το μέλλον και να διαμορφώσεις μια καινούρια εικόνα για τον κόσμο και τις σχέσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό τον μήνα αυτό, που θα κρύβει ερωτικές εκπλήξεις.
    Απρίλιος 2017: Ο μήνας αυτός σε βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Κρόνος γυρίζει επίσης ανάδρομος στον Τοξότη, κάτι που φανερώνει πως κάνεις μια παύση για να αφομοιώσεις τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα ως τώρα. Νέες γνωριμίες που έχουν προκύψει επανεξετάζονται, αποφάσεις για υπάρχουσες σχέσεις επαναπροσδιορίζονται και πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται.
    Μάιος 2017: Ο Μάιος φιλοξενεί μια όψη που αποτελεί σημείο σταθμό για την ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού κορυφώνεται για δεύτερη φορά στις 19/5 (η πρώτη προηγήθηκε τα Χριστούγεννα του 2016) και εκτός του ότι επαναφέρει ζητήματα που ξεκίνησαν τότε, δημιουργεί και ένα κλίμα σταθεροποίησης στις σημαντικές σου σχέσεις. Το θέμα “παιδί” γίνεται κυρίαρχο για τις δεσμευμένες Λιονταρίνες, ενώ δεν θα λείψουν οι επισημοποιήσεις σχέσεων και οι νέες γνωριμίες, με προοπτικές εξέλιξης σε μόνιμους και ισχυρούς δεσμούς.
    Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ συνεχίζουν να σε απασχολούν όσα ανέκυψαν τον προηγούμενο μήνα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 9/6, εγείρει και πάλι θέματα επισημοποίησης και απογόνων, ενώ για όσες έχουν παραμείνει single, φέρνει και σημαντικές ερωτικές γνωριμίες. Ειδικά ο κοινωνικός σου κύκλος αποτελεί πηγή χαράς, ευχαρίστησης και ευκαιριών, ενώ δεν αποκλείεται η σχέση σου με έναν φίλο να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.
    Ιούλιος 2017: Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας έντονης δράσης και κινητικότητας. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 25/7, ακολουθεί ο Άρης στις 20 και ο Ήλιος στις 22, οπότε και ξεκινά ο γενέθλιος μήνας σου. Οι δεσμευμένες θα διανύσουν ένα άκρως ερωτικό διάστημα, γεμάτο πάθος και φλόγα. Επισημοποιήσεις σχέσεων, η απόκτηση ή η σύλληψη ενός παιδιού σε γεμίζουν χαρά, ενώ αν δεν διατηρείς μόνιμο δεσμό, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23/7 ενδέχεται να σου φέρει τον έρωτα της ζωής σου.
    Αύγουστος 2017: Το καλοκαίρι σου κλείνει με έναν επίσης εξαιρετικά έντονο μήνα. Στις 7 και στις 21/8 σχηματίζονται δύο εκλείψεις στον άξονά σου, οι οποίες φέρνουν μοιραία γεγονότα στα αισθηματικά σου. Πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σου έχουν αποκτήσει ή αποκτούν τον πρώτο τους απόγονο, κάτι που τους εισάγει σε μια νέα περίοδο, ανανεώνει σημαντικά τη σχέση τους και τους βοηθά να εκφράσουν τον γενναιόδωρο, δημιουργικό εαυτό τους. Σε άλλες Λιονταρίνες, αυτά εκφράζονται μέσα από τον έρωτα, που έχει έρθει στη ζωή τους δίνοντάς της νόημα και σκοπό.
    Σεπτέμβριος 2017: Το θετικό κλίμα δεν σταματά. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου έως τις 20/9, ενώ οι θετικές όψεις του Κρόνου φέρνουν ασφάλεια και σταθερότητα στα αισθηματικά σου. Αισθάνεσαι όμορφη, γοητευτική και σίγουρη για το μέλλον, κάτι που εκφράζεται και στις σχέσεις σου. Αν και ο μήνας εμπεριέχει και αρκετές πρακτικές υποχρεώσεις, εσύ καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ρομαντικές στιγμές και να λάβεις την αγάπη που χρειάζεσαι.
    Οκτώβριος 2017: Τα δεδομένα αλλάζουν και διαμορφώνεται μια καινούρια πραγματικότητα το μήνα αυτό. Ο Δίας εισέρχεται στο Σκορπιό και στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με βαθιές πτυχές του εαυτού σου, οι οποίες ήταν κάπου καταχωνιασμένες. Το προσεχές διάστημα ανακαλύπτεις κομμάτια που αγνοούσες ότι υπήρχαν και έναν εσωτερικό συναισθηματικό πλούτο. Και για όσες έχουν ακόμη παρτίδες με το παρελθόν, ξεκινά η διαδικασία απελευθέρωσης.
    Νοέμβριος 2017: Αυτά που άρχισαν να σε απασχολούν τον προηγούμενο μήνα, προχωρούν, εξελίσσονται και διαμορφώνουν το σκηνικό στα αισθηματικά σου. Μία κατάσταση ολοκληρώνεται και μια καινούρια γεννάται, μέσα από την οποία αναγεννιέσαι κι εσύ. Είναι ένας μήνας που αφομοιώνεις τις εμπειρίες και τα μαθήματα που έλαβες τα δύο τελευταία χρόνια, ώστε να προχωρήσεις με αυτά σε μια καινούρια πραγματικότητα.
    Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά σου κλείνει σε πολύ ερωτικό κλίμα, καθώς η πλανητική κινητικότητα στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου συνεχίζεται έως τις 20/12. Όσες δεν έχουν γνωρίσει μέχρι τώρα κάποιο πρόσωπο που θα τους θυμίσει τι σημαίνει έρωτας, ας προετοιμαστούν να το υποδεχθούν τις ημέρες αυτές. Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη πάθος και για τις δεσμευμένες, που ανανεώνουν τους όρκους αγάπης και προχωρούν στην καινούρια φάση της ζωής τους, με τον Κρόνο να αλλάζει σημαντικά την καθημερινότητα και την πορεία της σχέσης τους.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Το 2017 είναι η τελευταία χρονιά των δεινών σου. Μετά από ένα αρκετά δύσκολο 2016, το καινούριο έτος έρχεται να βεβαιώσει ότι έλαβες τα μαθήματά σου και προχωράς στην αφομοίωση και την ανταμοιβή για τους κόπους σου. Ξεμπερδεύεις οριστικά με το παρελθόν, τονώνεις την αυτοπεποίθησή σου και προχωράς παρακάτω, κουβαλώντας τις εμπειρίες που σε έκαναν σοφότερη στις επιλογές σου…

    Ιανουάριος 2017: Σε άκρως ρομαντικό κλίμα υποδέχεσαι το νέο έτος. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα φανερώνει πως θα περάσεις μια αξέχαστη Πρωτοχρονιά με το ταίρι σου ή με ένα καινούριο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/1, όπου και θα παραμείνει έως τις τα τέλη του μήνα, διανθίζοντας τις σχέσεις σου με κατανόηση, σύμπνοια, ομορφιά και συναίσθημα. Αν είσαι single, το παρελθόν ενδέχεται να κάνει μια επανεμφάνιση στη ζωή σου…
    Φεβρουάριος 2017: Ένας πολύ σημαντικός μήνας, με εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας έντονη σεξουαλικότητα και πάθος, αλλά σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στην ίδια θέση, φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν και θέματα συμβίωσης με το ταίρι σου. Το καθοριστικό πλανητικό γεγονός του μήνα όμως, είναι η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιό σου, η τελευταία που πραγματοποιείται στον άξονα των μεταβλητών και ουσιαστικά κλείνει έναν πολύ σημαντικό κύκλο στη ζωή σου, ο οποίος μάλλον αφορά σε μια σχέση που σε απασχόλησε τα τελευταία χρόνια.
    Μάρτιος 2017: Τα σημαντικά πλανητικά φαινόμενα που επηρεάζουν άμεσα τον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, συνεχίζονται. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Κριό και 8ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, βάζοντάς σε στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση σου ή μία παρελθοντική ερωτική σου υπόθεση, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12/3, κορυφώνει μοιραία γεγονότα. Πρόσεξε τις αποφάσεις που λαμβάνεις για το ερωτικό σου μέλλον. Στα θετικά, ο Άρης εισέρχεται στο φιλικό για σένα Ταύρο, αλλάζοντας την οπτική σου.
    Απρίλιος 2017: Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, επανερχόμενη στους Ιχθείς. Το παρελθόν κάνει έντονη επανεμφάνιση και μέχρι τις 15/4, οι αναθεωρήσεις σε επιλογές που έχεις κάνει καθορίζουν την πορεία των αισθηματικών σου από εδώ και πέρα. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Ερμής ανάδρομος, αρχικά στον Ταύρο και στη συνέχεια στον Κριό. Το βέβαιο είναι ότι καμία σχέση ή κατάσταση δεν θα μείνει αμετάβλητη, γι’ αυτό καλό είναι να εκμεταλλευτείς το μήνα για περισυλλογή και όχι για αποφάσεις.
    Μάιος 2017: Ο Μάιος βάζει ένα τέλος στις αναθεωρήσεις και τον επαναπροσδιορισμό. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και πλέον καλείσαι να δρομολογήσεις τις αποφάσεις που έλαβες και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12/5, μια όψη που ενδέχεται να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και απογοήτευση. Μην παραπλανείς τον εαυτό σου και μη δίνεις ευκαιρίες σε άτομα που δεν σου αξίζουν.
    Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι σε κλίμα αλλαγών. Η πλανητική κινητικότητα στον άξονα των μεταβλητών, φανερώνει πως ο μήνας παρουσιάζει έντονες μεταβολές, οι οποίες αναμφίβολα επηρεάζουν και τη σχέση σου. Πρόσεξε παραπλανητικές σκέψεις και αποφάσεις που προέρχονται από κακή κρίση ή φόβο. Μετά τις 21/6 η μπόρα καταλαγιάζει, ενώ αν ανήκεις στις singles, παρουσιάζονται ερωτικές ευκαιρίες. Ειδικά το τέλος του μήνα σε βρίσκει σε άκρως ερωτικό και ανανεωτικό κλίμα.
    Ιούλιος 2017: Στις 5/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους πολλαπλασιάζοντας τις ερωτικές επιλογές για τις singles, ενώ η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου ενδέχεται να φέρει ένα μοιραίο πρόσωπο στο δρόμο σου. Οι δεσμευμένες χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικές, καθώς ο Ποσειδώνας και οι όψεις που σχηματίζει φέρνουν αυταπάτες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 24/7 σε βοηθά να σκεφτείς λογικά και να βάλεις τα πράγματα σε μία τάξη.
    Αύγουστος 2017: Ο μήνας αυτός προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικός. Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στις 10/8 και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δύο μέρες μετά, διαμορφώνοντας ένα ρομαντικό, τρυφερό σκηνικό για τις δεσμευμένες του ζωδίου και φέρνοντας ερωτικές συγκινήσεις στις singles. Βέβαια, στις 13/8 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου, βάζοντάς σε και πάλι σε διαδικασία αναθεώρησης αποφάσεων. Το παρελθόν σου επανεμφανίζεται και σε βάζει σε μία τελευταία, μικρή δοκιμασία.
    Σεπτέμβριος 2017: Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ. Το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου φανερώνει έντονη δράση, μεταβολές, αποφάσεις και εξελίξεις. Στις 5/9 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία ενώ μια μέρα μετά κορυφώνεται Πανσέληνος στον άξονά σου. Η πορεία της ζωής σου αναδιαμορφώνεται και οι σχέσεις που έχουν παραμείνει στη ζωή σου παρουσιάζουν νέα δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20/9, την ίδια μέρα που υποδέχεσαι την Αφροδίτη, φανερώνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, ακόμη και μια επισημοποίηση, ενώ για τις singles μία νέα σχέση είναι προ των πυλών.
    Οκτώβριος 2017: Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού αφήνοντάς σε πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Με ανεβασμένη αυτοεκτίμηση προχωράς πλέον παρακάτω και από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Σκορπιού αρχίζεις να σκέφτεσαι τα πράγματα διαφορετικά, πιο αισιόδοξα και θετικά. Βέβαια, η πλανητική κινητικότητα στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου συνεχίζεται αυτόν το μήνα, γεμίζοντάς σε αυτοπεποίθηση, ενώ το τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα στις 24/10 υπόσχεται ρομαντισμό και πάθος, είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι.
    Νοέμβριος 2017: Διανύεις την πιο ερωτική περίοδο της χρονιάς. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο μήνας αυτός αποτελεί ένα διάστημα σταθερότητας και θετικών εξελίξεων για τις σχέσεις σου, με το πάθος, τα έντονα συναισθήματα και τις υποσχέσεις να κυριαρχούν. Οι singles έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια άκρως ερωτική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα αλλάξει την οπτική τους για τον έρωτα και τις σχέσεις.
    Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά κλείνει με έναν μήνα που δεν θα αφήσει καμία εκπρόσωπο του ζωδίου παραπονεμένη. Το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα στις 3/12 αποτελεί μια όψη-σταθμό, που ομορφαίνει το κλίμα στην αισθηματική σου ζωή και σου χαρίζει ένα μεγάλο συναισθηματικό άνοιγμα. Μία νέα σχέση ή η επισημοποίηση της υπάρχουσας, είναι στα πιθανά σενάρια που φέρνει η όψη αυτή, ενώ η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 20/12 και μετά, με Ήλιο, Κρόνο και Αφροδίτη να περνούν στον Αιγόκερω, φανερώνει πως ακόμη και η έλευση ενός απόγονου δεν είναι μακριά.

    ΖΥΓΟΣ
    Πρόκειται για μια χρονιά σταθμό για την ερωτική σου ζωή. Ο Δίας παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, συναντώντας τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε δυσμενείς όψεις για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, ενώ η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, επιστρέφει ανάδρομη στον τομέα των σχέσεων την περίοδο της Άνοιξης. Τα πλανητικά αυτά φαινόμενα καθορίζουν την πορεία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, φέρνουν νέους έρωτες, επισημοποιήσεις, ιστορίες από το παρελθόν, αλλά και ρήξη δεσμών που κινούνται σε τεντωμένο σκοινί…

    Ιανουάριος 2017: Η νέα χρονιά σού κάνει ποδαρικό σε ρομαντικό κλίμα. Ξεγνοιασιά και όμορφες στιγμές μέσα στην καθημερινότητα της σχέσης σου, σε βοηθάνε να γεμίσεις μπαταρίες και να νιώσεις ανανεωμένη. Η δράση ξεκινά τις τελευταίες μέρες του μήνα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 28/1, να φέρνει μια ξεχωριστή γνωριμία στις singles και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού την ίδια μέρα, να σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου έντονων εξελίξεων για τις δεσμευμένες.
    Φεβρουάριος 2017: Ξεκινά μια περίοδος που δύσκολα θα ξεχάσεις… Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό στις 3/2 και ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου την επόμενη μέρα, εκκινώντας ένα διάστημα κατά το οποίο τα αισθηματικά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μία νέα σχέση για τις singles είναι καθ’ οδόν, όμως οι κόντρες και ο πιθανός ανταγωνισμός ανάμεσά σας, την κάνουν να μοιάζει πιο πολύ με πεδίο μάχης παρά με ερωτική περιπέτεια. Το ίδιο ισχύει και για τις δεσμευμένες, οι οποίες αν καταφέρουν να αποφύγουν την ένταση, μπορεί να συναποφασίσουν ένα νέο ξεκίνημα με νέα δεδομένα για την πορεία τους.
    Μάρτιος 2017: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο του Κριού και ο Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό τις πρώτες ημέρες του μήνα. Τα σενάρια; Η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν ταράζει συθέμελα τη σχέση σου. Ο σύντροφός σου αναθεωρεί κάποια κοινή σας απόφαση, δημιουργώντας ρήξη. Κάποια νέα δεδομένα σε μια σχέση που ξεκίνησες πρόσφατα, σου δημιουργούν αναστάτωση. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 13/3 σηματοδοτεί την έναρξη συζητήσεων για να ξεδιαλύνει το τοπίο, όμως και μια περίοδο έντασης που χρειάζεται προσοχή, ειδικά γύρω στις 28/3.
    Απρίλιος 2017: Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι. Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιό σου στις 10/4, είναι πιθανό να σπάσει σημαντικές σου σχέσεις και να ανατρέψει πολλά που θεωρούσες δεδομένα, ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Κριό από 20/4, σε καλεί να αναθεωρήσεις τα σχέδια που είχες κάνει για μια σχέση σου και να πάρεις άλλη πορεία. Όσες έχουν συνάψει πρόσφατα δεσμό, μάλλον θα χρειαστεί να… δέσουν τη ζώνη τους, γιατί το διάστημα αυτό έχει αναταράξεις.
    Μάιος 2017: Η Αφροδίτη κινείται σε ορθή πορεία στον Κριό, το ίδιο και ο Ερμής. Ο Μάιος αποτελεί το μήνα-ξέφωτο, καθώς φαίνεται να ηρεμείς λίγο από την αναμπουμπούλα και να εισέρχεσαι σε νέα τροχιά. Οτιδήποτε άρχισε να αλλάζει τους προηγούμενους δύο μήνες, παίρνει την τελική του μορφή. Όσες παρέμειναν δεσμευμένες διανύουν ένα ανανεωτικό διάστημα για τη σχέση τους, ενώ όσες έσπασαν δεσμούς, ανακτούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση.
    Ιούνιος 2017: Ο μήνας αυτός παρουσιάζει θετικές εξελίξεις για τα αισθηματικά σου. Σταθεροποίηση σχέσεων, νέες ερωτικές ευκαιρίες και γενικά ένα όμορφο κλίμα που σε κάνει να νιώθεις γεμάτη και χαρούμενη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Ιουνίου. Εξάλλου, η προσοχή σου είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου, οι οποίοι παρουσιάζουν αλλαγές και γι’ αυτό το ερωτικό κομμάτι φαίνεται να αποτελεί το απάγκιο σου.
    Ιούλιος 2017: Το καλό κλίμα συνεχίζεται και, με εξαίρεση κάποιες μέρες μικροεντάσεων κι εξελίξεων σε άλλους τομείς της ζωής σου που σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια, η ερωτική σου ζωή παραμένει σταθερή. Έχεις κοινωνική διάθεση και επιθυμία να μοιραστείς πράγματα με το ταίρι σου, ενώ αν ανήκεις στις singles, οι ερωτικές ευκαιρίες δεν λείπουν από τη ζωή σου το μήνα αυτό. Προσπάθησε να απολαύσεις τις ημέρες αυτές, γιατί ο επόμενος μήνας παρουσιάζει και πάλι σκαμπανεβάσματα.
    Αύγουστος 2017: Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4/8 έρχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και το σύντροφό σου. Η όψη φέρνει κάποια πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία ίσως παρέμεναν κρυμμένα ή θαμμένα για καιρό και με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος μία μέρα νωρίτερα, πιθανόν εισέρχεσαι σε περίοδο μιας εσωτερικής αλλαγής, που σε λίγο καιρό θα εξωτερικεύσεις. Από την άλλη, όσες έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σταθερή πορεία στη σχέση τους, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε απόκτηση απογόνων.
    Σεπτέμβριος 2017: Βρίσκεσαι σε ένα μήνα προετοιμασίας για μια σημαντική αλλαγή. Η πλανητική κινητικότητα στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φανερώνει πως οργανώνεις ένα καινούριο βήμα στα αισθηματικά σου. Η σχέση σου παρουσιάζει σταθερότητα, σύμπνοια και ομορφιά και δεν αποκλείεται να έχεις δεχθεί και μια πρόταση επισημοποίησης ή να σχεδιάζεις μια συμβίωση με το ταίρι σου. Οι singles, αλλά και όσες χώρισαν το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται σε διαδικασία απολογισμού.
    Οκτώβριος 2017: Βρισκόμαστε στο μήνα των γενεθλίων σου και το πλανητικό σκηνικό απογειώνει την ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 5/10, ολοκληρώνει έναν κύκλο στον τομέα των σχέσεων και σε εισάγει σε μια καινούρια φάση. Στις 10/10 ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά σε αυτό του Σκορπιού, για να σου χαρίσει σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια για διάστημα ενός έτους, ενώ η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου στις 14/10, χαρίζοντάς σου αυτοπεποίθηση και αρμονία σε κάθε σημαντική σου σχέση. Ακολουθούν η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιό σου στις 19/10 και η είσοδος του Άρη, επίσης στο ζώδιό σου στις 22/10. Τα λόγια είναι περιττά. Η αγάπη κάνει θαύματα.
    Νοέμβριος 2017: Πολλές από εσάς έχουν προχωρήσει σε γάμο και απόκτηση απογόνων ως τώρα. Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με πολύ έρωτα και συναισθηματική σταθερότητα για το ζώδιό σου. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και σε καλεί να δεις αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή. Προχωράς παρακάτω με τα άτομα που έχεις επιλέξει να κρατήσεις κοντά σου και αισθάνεσαι σίγουρη για τις επιλογές που έκανες τη χρονιά αυτή.
    Δεκέμβριος 2017: Τον τελευταίο μήνα του έτους σε χαρακτηρίζει επικοινωνιακή διάθεση και εξωστρέφεια. Το πλανητικό σκηνικό σε παρακινεί να διασκεδάσεις και να ευχαριστηθείς το γιορτινό κλίμα με το ταίρι σου και με φίλους. Όσες βρίσκονται σε αναζήτηση συντρόφου, έχουν πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες, ειδικά έως τις 18/12. Όμως, από τις 20 του μήνα ξεκινά μια νέα περίοδος για όλες. Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω έως το 2020, επηρεάζει τον τομέα που αφορά στην οικογένεια και το σπίτι σου, τα οποία έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι τα κύρια θέματα που σε απασχολούν από εδώ και πέρα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Το 2017 και συγκεκριμένα οι πρώτοι εννέα μήνες του έτους, αποτελούν μια περίοδο προετοιμασίας σημαντικών αλλαγών που έπονται στην αισθηματική σου ζωή. Ο Δίας κινείται στον παρασκηνιακό 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και οι όψεις που σχηματίζει σε καλούν να ξεμπερδέψεις με το παρελθόν για να μεταμορφώσεις το παρόν. Οτιδήποτε αποτελεί αγκάθι ή εκκρεμότητα για σένα, καλείσαι να το γιατρέψεις και να το ολοκληρώσεις, ώστε να ανοίξεις το δρόμο για μια νέα αρχή που ξεκινά από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

    Ιανουάριος 2017: Το 2017 σου κάνει ποδαρικό με μεγάλη δόση από έρωτα. Ο 5ος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου φλέγεται από τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον Άρη, ενώ στις 3/1 εισέρχεται και η Αφροδίτη στην ίδια θέση, φέρνοντας πολλαπλάσιες ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου και ένα ιδιαίτερα ρομαντικό κλίμα για τις δεσμευμένες. Μέχρι τα τέλη του μήνα, καλό είναι να εκμεταλλευτείς το πλανητικό σκηνικό για να ερωτευτείς, να ζήσεις έντονες συγκινήσεις και να δημιουργήσεις αναμνήσεις που δύσκολα θα ξεχάσεις.
    Φεβρουάριος 2017: Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει εντελώς και στρέφει την προσοχή σου σε άλλους τομείς της ζωής σου, βάζοντας τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου δεν παρουσιάζει μεταβολές και φαίνεται πως διανύει έναν μήνα σταθερότητας. Οι singles, ενδέχεται να αναπτύξουν ερωτικά ειδύλλια στο περιβάλλον εργασίας τους, ενώ δεν αποκλείεται να στραφούν σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο αισθάνονται ότι έχουν ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς.
    Μάρτιος 2017: Οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου ξεκινούν από τις 10/3, με τον Άρη να εισέρχεται στον Ταύρο, απέναντι από το ζώδιό σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, θα υπάρξουν νέα δεδομένα που την αφορούν, ενώ φαίνεται ότι η σεξουαλική διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, χαρίζοντάς σου στιγμές πάθους. Οι singles δεν αποκλείεται να ξεκινούν έναν καινούριο δεσμό με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή τους και τους ξυπνά πρωτόγνωρα πάθη.
    Απρίλιος 2017: Ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας εξελίξεις στις σχέσεις σου, όμως στις 10/4 γυρίζει ανάδρομος και στις 20/4 εισέρχεται και πάλι στον Κριό. Αυτό το 10ήμερο φαίνεται πως θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις μια απόφαση που έλαβες για την πορεία του δεσμού σου ή να επαναπροσδιορίσεις κάποια πράγματα που σκέφτεσαι για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Από την άλλη, αν έχεις συνάψει πρόσφατα έναν καινούριο δεσμό δεν αποκλείεται να κάνεις ένα βήμα πίσω για να εξετάσεις κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει παρακάτω η σχέση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, το καινούριο φεγγάρι στο ζώδιο του Ταύρου στις 26/4 σε βρίσκει αποφασισμένη για ένα νέο ξεκίνημα.
    Μάιος 2017: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα διαφαίνεται αρκετά σημαντικό για τον τομέα “σχέσεις”. Ο Ερμής εισέρχεται σε ορθή πορεία και μπαίνει και πάλι στον Ταύρο στις 15/4, ενώ η Πανσέληνος του μήνα κορυφώνεται στο ζώδιό σου. Έχεις λάβει τις αποφάσεις σου και κλείνεις έναν κύκλο σε μια σχέση σου για να εισέλθεις σε μια νέα περίοδο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο φανερώνει έντονη σεξουαλικότητα και ανάγκη για βαθιά ένωση με τον άλλο. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, τις ημέρες αυτές καλείσαι να τους κλείσεις.
    Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερα θετικό μήνα για τα αισθηματικά σου. Ο Άρης περνά στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου στις 4/6, ενώ δύο μέρες μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο. Συντροφικότητα, ρομαντικές στιγμές, αισθαντικότητα και ασφάλεια συνθέτουν το σκηνικό που επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όσο για τις singles, ένας νέος δεσμός που έρχεται για να μείνει, είναι προ των πυλών.
    Ιούλιος 2017: Το ερωτικό κλίμα συνεχίζεται, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στον οίκο που αφορά στην σεξουαλικότητά σου στις 5/7, όπου και παραμένει μέχρι το τέλος του μήνα. Εκτός από την ανεβασμένη λίμπιντο που ανανεώνει τη σχέση σου, δεν αποκλείεται να προχωράς σε μια συμβίωση με το ταίρι σου τις ημέρες αυτές, ενώ για τις singles φαίνεται να εμφανίζονται πρόσωπα που ξυπνούν ένα πρωτόγνωρο πάθος.
    Αύγουστος 2017: Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας. Οι εκλείψεις στο σταθερό άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε επηρεάζουν άμεσα και καλείσαι να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον σου, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μια κρίσιμη καμπή, όπου χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις στόχους και σχέδια που, μεταξύ άλλων, αφορούν και στη σχέση σου. Παρόλο που αυτό μάλλον συμβαίνει εν μέσω πίεσης, η πορεία της Αφροδίτης στον Καρκίνο δρα βοηθητικά και φανερώνει πως έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι από το ταίρι σου ή ένα σημαντικό πρόσωπο. Όσες δεν διατηρούν μόνιμο δεσμό, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 12/8 φέρνει ερωτικές συγκινήσεις και μοιραία πρόσωπα.
    Σεπτέμβριος 2017: Η φάση αναθεώρησης και επαναπροσδιορισμού στόχων τελειώνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Έχεις λάβει τις αποφάσεις σου και πλέον εισέρχεσαι σε μια νέα περίοδο με απόλυτη οργάνωση για το μέλλον και με την αίσθηση ότι έχεις στο πλάι σου τους κατάλληλους συμμάχους. Παράλληλα, φαίνεται πως προετοιμάζεις την υλοποίηση ενός σχεδίου που αφορά στη σχέση σου, ενώ αν ανήκεις στις singles, ο μήνας αυτός φέρνει ευκαιρίες στο δρόμο σου, ανάμεσα στις οποίες κρύβεται και ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει συναισθηματικά.
    Οκτώβριος 2017: Καλώς τα δέχτηκες! Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 10/10 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τον Νοέμβριο του 2017, χαρίζοντάς σου τα δώρα του. Νέοι δυνατοί έρωτες, μία συμβίωση, η επισημοποίηση της σχέσης σου, ακόμη και η απόκτηση απογόνων είναι στα σενάρια της διέλευσης αυτής, αλλά και στα σενάρια του μήνα, καθώς ξεκινά μια έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιό σου, που φέρνει εξελίξεις και αποφάσεις.
    Νοέμβριος 2017: Βρίσκεσαι στο μήνα των γενεθλίων σου και οι εξελίξεις είναι πολλές και σημαντικές. Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σου στις 4/11 σου χαρίζει υπέρμετρο ρομαντισμό, κάτι που ενισχύεται από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου τρεις μέρες αργότερα. Συντροφικότητα, έντονα συναισθήματα και μια αίσθηση ότι μπορείς να μοιραστείς τα πάντα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου χαρακτηρίζουν όλο το μήνα, με αποκορύφωμα τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 18/11. Αν είσαι single, δεν θα είσαι για πολύ ακόμα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στις 13/11, φέρνει ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σου.
    Δεκέμβριος 2017: Ο μήνας αυτός είναι εξαιρετικός για την αισθηματική σου ζωή. Το θεαματικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 3/12 φέρνει αξέχαστες στιγμές, μεγάλες ερωτικές συγκινήσεις και μια αίσθηση ότι έχεις πραγματοποιήσει ένα πολυπόθητο όνειρο. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 9/12 σε κάνει μαχητικό και γεμίζει τη ζωή σου με πάθος, ενώ ο Κρόνος, που περνά στον Αιγόκερω στις 20/12, σχηματίζει πλέον θετική γωνία με το ζώδιό σου, δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι έχεις απελευθερωθεί από όλα τα βάρη που σου δημιουργούν καταπίεση και υποδέχεσαι το 2018 με αέρα ανανέωσης.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Το 2017 είναι η τελευταία χρονιά που διελαύνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου, παραδίδοντας τα τελικά του μαθήματα, ειδικά στις εκπρόσωπους του τρίτου δεκαημέρου. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν σχηματίζει πλέον ιδιαίτερα αρνητικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, όπως συνέβη το 2016 με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, γι’ αυτό και πιθανότατα ό,τι ήταν να διαλυθεί, διαλύθηκε. Τώρα χτίζεις νέες βάσεις στις σχέσεις που παρέμειναν στη ζωή σου και υποδέχεσαι νέα πρόσωπα που έρχονται για να μείνουν…

    Ιανουάριος 2017: Εισέρχεσαι στη νέα χρονιά σε κλίμα αναθεώρησης, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου έως τις 8/1, μια διέλευση που σε καλεί να ασχοληθείς με μία ερωτική ιστορία ή κάποια υπόθεση που σε απασχόλησε στα τέλη Νοεμβρίου. Από κει και πέρα, οι σχέσεις σου φαίνεται πως κινούνται σε γνώριμους ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι τις 19/1, που ο Κρόνος από το ζώδιό σου ξεκινά να σχηματίζει δυσμενείς όψεις αρχικά με τον Άρη και στη συνέχεια με την Αφροδίτη (27/1), συνθέτοντας ένα δύσκολο και αποκαρδιωτικό κλίμα για τις σχέσεις σου. Όμως, στις 28/1 ο Άρης εισέρχεται στο φλογερό, ερωτικό 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και εκεί ξεκινά η δράση…
    Φεβρουάριος 2017: Η Αφροδίτη συνοδεύει τον Άρη στον Κριό από τις 3/2, φέρνοντας τον έρωτα και το φλερτ στη ζωή σου. Ανεβασμένη σεξουαλικότητα, επιθυμία για διασκέδαση, παιχνίδι και πάθος θα χαρακτηρίσουν το μήνα αυτό, με τις singles του ζωδίου να μη βαριούνται λεπτό και τις δεσμευμένες να ερωτεύονται το ταίρι τους από την αρχή. Προσοχή χρειάζονται οι τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσμενείς όψεις με Ουρανό και Δία, φέρνοντας απρόοπτα και εντάσεις στις ερωτικές σου υποθέσεις.
    Μάρτιος 2017: Από το μήνα αυτό εισέρχεσαι σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού και αναθεωρήσεων, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον Κριό στις 3/4, ενώ στην ίδια θέση εισέρχεται ο Ερμής στις 13/3 και κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στις 28/3. Εν ολίγοις, είτε υποδέχεσαι μια παλιά ερωτική ιστορία που χαρακτηριζόταν από πάθος, είτε βρίσκεσαι διαρκώς σε διαδικασία επανεξέτασης νέων και παλιών προσώπων που σε πολιορκούν. Όσες διατηρούν μόνιμο και σταθερό δεσμό, δεν αποκλείεται να υποδεχθούν τον πρώτο τους απόγονο.
    Απρίλιος 2017: Οι αναθεωρήσεις συνεχίζονται και αυτό το μήνα, αφού ναι μεν η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15/4, όμως πέντε ημέρες νωρίτερα έχει γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου και στις 20/4 εισέρχεται και πάλι στον Κριό. Μία σχέση από το παρελθόν ή κάποιες συνθήκες που αντιμετωπίζεις σε μια παρούσα σχέση σου, σε βάζουν συνεχώς στη διαδικασία να επανεξετάσεις την πορεία των αισθηματικών σου. Παράλληλα, ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους στις 21/4, μια θέση που φέρνει δυνατές εξελίξεις στο δεσμό σου. Το βέβαιο είναι πως το πάθος και η συναισθηματική ένταση, δεν θα λείπουν από τις ημέρες σου.
    Μάιος 2017: Φαίνεται πως μπαίνει ένα τέλος στον επαναπροσδιορισμό και από αυτόν το μήνα προχωράς σιγά-σιγά σε ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ερμής πλέον κινείται σε ορθή πορεία και μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/5, σε παρακινούν να δρομολογήσεις τις εξελίξεις και να προχωρήσεις παρακάτω με το πρόσωπο που έχεις κρατήσει δίπλα σου. Το αγκάθι του μήνα είναι ο Άρης και οι όψεις που σχηματίζει με τους Ποσειδώνα και Κρόνο από τον τομέα των σχέσεων. Πρόσεξε, γιατί οι ισορροπίες είναι εύθραυστες ακόμη και ενδέχεται να λάβεις τη λάθος απόφαση σε ένα δίλημμα.
    Ιούνιος 2017: Οι εξελίξεις τρέχουν γοργά το μήνα αυτό και ειδικά μέχρι τις 20/6 τα δεδομένα θα είναι πολλά και σημαντικά. Η πλανητική κινητικότητα στους Διδύμους και οι όψεις των πλανητών κάνουν σκωτσέζικο ντους στις σχέσεις σου, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 9/6, την ίδια μέρα που επιστρέφει σε ορθή πορεία ο κυβερνήτης σου, σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας νέας. Παράλληλα, ο μήνας αυτός εμπεριέχει τις τελευταίες δοκιμασίες για μία σταθερή σου σχέση ή για μια γνωριμία που έκανες φέτος και θέλεις να τη δεις να εξελίσσεται.
    Ιούλιος 2017: Στις 5/7 η Αφροδίτη περνάει απέναντι από το ζώδιό σου, εκκινώντας ένα υπέροχο διάστημα για τα αισθηματικά σου. Όσες εκπρόσωποι του ζωδίου δεν έχουν συνάψει ακόμη μόνιμο δεσμό, έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο που θα τους εξιτάρει. Οι δεσμευμένες από την άλλη, διανύουν μια όμορφη περίοδο με το ταίρι τους, ενώ πιθανά σκαμπανεβάσματα που προκύπτουν στη σχέση, φαίνεται να ξεπερνιούνται μέσα από την καλή επικοινωνία.
    Αύγουστος 2017: Το καλοκαίρι σου κλείνει με έναν εξαιρετικό μήνα. Οι θετικές όψεις των πλανητών σε φιλικά για σένα ζώδια φανερώνουν πως το πάθος, η διασκέδαση, η χαρούμενη διάθεση, η κοινωνικότητα και οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν λεπτό από τις ημέρες και τις νύχτες σου. Βγάζεις προς τα έξω ένα ξεχωριστό, αισιόδοξο εαυτό, που αφήνει λίγους ασυγκίνητους. Αν έχεις μόνιμη σχέση, δεν αποκλείεται να αποφασίσουν μια επισημοποίηση.
    Σεπτέμβριος 2017: Η προσοχή σου στρέφεται σε διαφόρων ειδών υποχρεώσεις που φαίνεται να σου δημιουργούν πίεση και περιορισμό χρόνου. Όμως, οι ερωτικές σου υποθέσεις συνεχίζουν να δέχονται εύνοια και ειδικά μέχρι τις 20/9, ο μήνας εμπεριέχει χαρά και ενθουσιασμό, καθώς και μια έντονη επιθυμία να κάνεις σχέδια για το ερωτικό σου μέλλον. Στις singles, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 18/9 φέρνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
    Οκτώβριος 2017: Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού στις 5/10 φαίνεται πως ολοκληρώνει ένα ζήτημα που σε απασχόλησε κατά την περίοδο της Άνοιξης, ενώ στις 10/10 ο Δίας εισέρχεται στο Σκορπιό για διάστημα ενός έτους, προετοιμάζοντας τη μεγάλη αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί με την είσοδό του στο ζώδιό σου. Η προσοχή σου βέβαια συνεχίζει να είναι στραμμένη σε άλλους τομείς της ζωής σου και αυτόν το μήνα, όμως φαίνεται πως έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις ένα στόχο ή ένα όνειρο, με πολύ καλή συντροφιά στο πλάι σου.
    Νοέμβριος 2017: Καταρχάς ο μήνας αυτός εμπεριέχει αρκετή χαλάρωση και ξεκούραση. Με την πλανητική κινητικότητα στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όχι μόνο έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από τη ρουτίνα, αλλά φαίνεται ότι έχεις και καλή παρέα που σε ανανεώνει. Ταξίδια και μετακινήσεις με το ταίρι σου αυξάνονται, ενώ το τελευταίο τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό φέρνει σταθερότητα και αρμονία στη σχέση σου, καθώς και αυξημένες πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη.
    Δεκέμβριος 2017: Βρίσκεσαι στο μήνα των γενεθλίων σου και μαζί με τη χρονιά, αποχαιρετάς για πάντα τον παλιό σου εαυτό. Η Πανσέληνος στον άξονά σου στις 3/12, την ίδια μέρα που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου, φανερώνουν τον απολογισμό και το οριστικό κλείσιμο σε υποθέσεις σου, ώστε να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Αυτό ξεκινά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όπου ο Κρόνος περνά στον Αιγόκερω και στον οίκο που σχετίζεται με τις αξίες σου. Πιο σοφή και πιο ώριμη, κουβαλάς τα μαθήματα του δάσκαλου Κρόνου, κρατώντας κοντά σου τα πρόσωπα που άξιζαν να μείνουν.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Το 2017 είναι μια χρονιά που σε προετοιμάζει για σημαντικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν στη ζωή σου, με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιό σου το Δεκέμβριο. Αν και για το μεγαλύτερο μέρος του έτους μάλλον θα αισθάνεσαι ότι οι εξελίξεις κινούνται παρασκηνιακά, υπάρχουν διαστήματα που αναλαμβάνεις δράση και πρωτοβουλίες για να καθορίσεις την πορεία των σχέσεών σου και να μεταμορφώσεις όσες έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Ο Πλούτωνας που συνεχίζει τη μακροχρόνια διέλευση στο ζώδιό σου, σε βοηθά να αλλάξεις κομμάτια του εαυτού σου που αποτελούν εμπόδια στην συναισθηματική σου εξέλιξη.

    Ιανουάριος 2017: Οι εξελίξεις και η δράση ξεκινούν από τον πρώτο μήνα του έτους, αφού ο Ερμής, που κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τα μέσα Δεκεμβρίου, επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε επισκέπτεται και πάλι στις 12/1. Παράλληλα, η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς κορυφώνεται στον άξονά σου και αποτελεί ένα αρκετά δύσκολο φεγγάρι, που φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στις σχέσεις σου. Επένδυσε στο διάλογο, απόφυγε παρορμητικές ή εξουσιαστικές συμπεριφορές προς το ταίρι σου και προσπάθησε να ακούσεις τις ανάγκες των άλλων.
    Φεβρουάριος 2017: Η ένταση φεύγει από τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, αλλά περνά σε άλλα κομμάτια του ωροσκοπίου σου, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 3/2 και η ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα στις 11/2, φέρνουν στο νου σου πρόσωπα από το παρελθόν, σου ξυπνούν απωθημένα και κρυφές επιθυμίες. Πρόσεξε τις κινήσεις σου ειδικά γύρω στις 22 του μήνα, διότι το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα προμηνύει εντάσεις.
    Μάρτιος 2017: Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Κριού, σε συνδυασμό με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 30/3, φανερώνει πως αυτός ο μήνας εμπεριέχει ανακατατάξεις στις σχέσεις σου. Η ανάγκη για ασφάλεια εντείνεται, όπως και η διάθεσή σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αισθάνεσαι μέσα σου για κάποια πρόσωπα. Οι ισορροπίες θα είναι λεπτές, όμως ο Άρης που περνά στον Ταύρο από τις 10/3 δρα βοηθητικά, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Οι singles έχουν πολλές πιθανότητες να ζήσουν ένα μήνα πάθους με ένα πρόσωπο από το ερωτικό τους παρελθόν.
    Απρίλιος 2017: Τα σενάρια για παρελθοντικές επιστροφές εντείνονται αυτόν το μήνα, καθώς γυρίζει ανάδρομος και ο Ερμής, σε οίκους που αφορούν στον έρωτα και το παρελθόν σου. Σίγουρα το πάθος και η αισθαντικότητα δεν θα λείψουν από τη ζωή σου τις μέρες αυτές, ενώ αν ανήκεις στις δεσμευμένες, ενδέχεται να σε απασχολήσουν θέματα επισημοποίησης της σχέσης σου ή ακόμη και το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Γενικά, ολόκληρη η Άνοιξη είναι γόνιμη, τόσο για τεκνοποίηση όσο και για να “γεννηθεί” στη ζωή σου ένας νέος έρωτας.
    Μάιος 2017: Η πλανητική κινητικότητα σε οίκους που αφορούν στον έρωτα συνεχίζεται και πλέον οι πλανήτες κινούνται σε ορθή πορεία, βάζοντας ένα τέλος σε αναθεωρήσεις και επιστροφές από τα παλιά. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 9/5 αποτελεί μια εξαιρετική όψη για την αισθηματική σου ζωή, η οποία χαρίζει σταθερότητα και αρμονία σε κάθε νέα ή υπάρχουσα σχέση σου και σε κάνει να νιώθεις σίγουρη για τις επιλογές σου. Ο Ερμής εισέρχεται και πάλι στον Ταύρο στις 15/5 και οι θετικές όψεις που σχηματίζει σε κάνουν εκφραστικό και ρομαντικό καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.
    Ιούνιος 2017: Το καλοκαίρι ξεκινά με μπόλικη δράση… Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο στις 4/6, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα “σχέσεις”, ενώ δύο μέρες αργότερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τα παιδιά. Πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σου ενδέχεται να προχωρήσουν σε γάμο το μήνα αυτό, λόγω έλευσης ενός παιδιού, ενώ όσες δεν διατηρούσαν μακροχρόνιο δεσμό, έχουν πολλές πιθανότητες να συνάψουν μια νέα σχέση αυτόν το μήνα. Ειδικά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24/6, προμηνύει ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο ρομάντζο και έρωτα.
    Ιούλιος 2017: Ο μήνας αυτός χρειάζεται λίγη προσοχή, διότι οι σχέσεις σου ενδέχεται να περάσουν από τεστ αντοχής. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 9/7 προμηνύει ένταση και καλό είναι να διαχειριστείς τις καταστάσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη ψυχραιμία. Χειριστικές συμπεριφορές, ζήλιες και ανταγωνισμοί δεν θα έχουν καλή έκβαση, γι’ αυτό δράσε με ειλικρίνεια και αμεσότητα σε οτιδήποτε προκύψει. Εξάλλου, αυτό το δυσμενές κλίμα δεν φαίνεται να κρατά για πολύ, αφού η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 31/7, επαναφέροντας τις ισορροπίες.
    Αύγουστος 2017: Το τελευταίο τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα κορυφώνεται στις 4/8 και κλείνει έναν σημαντικό κύκλο που ξεκίνησε στα τέλη του 2016. Αρκετές σχέσεις σου μεταμορφώθηκαν και όσες ήταν αρκετά δυνατές, κατάφεραν να παραμείνουν στη ζωή σου και μέσα από αυτές, ανακάλυψες κομμάτια του εαυτού που χρειάζονται επιδιόρθωση. Το καλοκαίρι, λοιπόν, κλείνει ανταμείβοντάς σε. Συναισθηματικός πλούτος και ένα φρέσκο όραμα για το μέλλον σε εισάγουν στο φθινόπωρο.
    Σεπτέμβριος 2017: Το μήνα αυτό φαίνεται πως οργανώνεις τη ζωή σου και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου βγάζει το μεθοδικό σου εαυτό προς τα έξω και σε παρακινεί να θέσεις καινούριες βάσεις και να αλλάξεις οπτική για ό,τι δεν σε ικανοποιεί. Παράλληλα, ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου σχηματίζει θετικές όψεις με τους άλλους πλανήτες, φανερώνοντας πως το κλίμα στις σχέσεις σου δεν παρουσιάζει εντάσεις ή σκαμπανεβάσματα. Μοναδικό αγκάθι η αντίθεση Δία – Ουρανού στις 28/9, η οποία μάλλον αποτελεί το τελευταίο ξεσκαρτάρισμα πριν την είσοδό σου σε μια νέα πραγματικότητα.
    Οκτώβριος 2017: Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος στη ζωή σου το μήνα αυτό και προχωράς παρακάτω. Η είσοδος του Δία στο φιλικό σου Σκορπιό στις 10/10, σε φέρνει κοντά σε ένα πολυπόθητο όνειρο και εκκινεί μια περίοδο ενός έτους, κατά την οποία θα ατενίζεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και με τη συντροφιά ενός προσώπου, το οποίο θα νιώθεις ισχυρό σύμμαχο στο πλάι σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Ερμή και την Αφροδίτη στις 9 και στις 28/10 αντίστοιχα. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου και απόφυγε να χειρίζεσαι υπόγεια οτιδήποτε σε προβληματίζει.
    Νοέμβριος 2017: Διανύεις τον πιο ερωτικό και συνάμα ξέγνοιαστο μήνα του έτους. Παρόλο που υπάρχουν όψεις που σίγουρα σε βάζουν σε δοκιμασίες, το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου εμπεριέχει πάθος και αισθαντικότητα. Ειδικά η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/11, σου φέρνει χαρά και ερωτική διάθεση, ενώ πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σου πιθανόν να υποδέχονται έναν απόγονο τις ημέρες αυτές. Από την άλλη, καλό είναι να προσέξεις γύρω στις 19/11, διότι το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα έρχεται να αποδομήσει όποια σχέση δεν βασίζεται στην ειλικρίνεια και την ισότητα.
    Δεκέμβριος 2017: Κλείνεις τη χρονιά υποδεχόμενη τις πιο σημαντικές διελεύσεις. Μέχρι τις 20/12 πιθανόν βρίσκεσαι σε φάση προετοιμασίας κι αν αυτό δεν συμβαίνει πρακτικά, συμβαίνει ψυχολογικά, αφού φαίνεται πως είσαι φάση ενδοσκόπησης και απολογισμού. Πολλές από εσάς μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε ετοιμασίες για επισημοποίηση της σχέσης τους ή για μια σημαντική εξέλιξη που έχουν σχεδιάσει, η οποία αλλάζει τη ζωή τους εκ βάθρων. Η αφετηρία των αλλαγών αυτών είναι η 20η Δεκεμβρίου, που ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιό σου για τα επόμενα 2,5 χρόνια και ανήμερα τα Χριστούγεννα συναντά την Αφροδίτη, κάτι που συμβολίζει ένα ισχυρό “Μαζί” και μια καινούρια βάση σε κάθε σημαντική σου σχέση.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Το 2017 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για σένα, αφενός γιατί εμπεριέχει εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και αφετέρου γιατί με τις θέσεις του Κρόνου και του Δία, σου προσφέρονται τα απαραίτητα εχέγγυα για να εξελίξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Θα υπάρξουν μοιραία γεγονότα και πρόσωπα που θα διαμορφώσουν μια νέα πραγματικότητα στις σχέσεις σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτή η χρονιά είναι η πιο θετική ανάμεσα σε αυτές που προηγήθηκαν και σε αυτές που έπονται…

    Ιανουάριος 2017: Εισέρχεσαι στο νέο έτος με διάθεση για χαλάρωση και ξεκούραση. Μετά από έναν έντονο Δεκέμβριο έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις τις εξελίξεις που προηγήθηκαν, από απόσταση. Η δράση ξεκινά από τις 19/1 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου, εκκινώντας τη γενέθλια περίοδό σου, ενώ στις 28/1 πραγματοποιείται επίσης στο δικό σου ζώδιο η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς. Ωθείσαι λοιπόν σε ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο εκτός από ανανέωση, εμπεριέχει και μεγάλες δόσεις πάθους.
    Φεβρουάριος 2017: Ο μήνας αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της χρονιάς σου, καθώς αρχικά εμπεριέχει την πρώτη έκλειψη στον άξονά σου. Πρόκειται για μια μερική έκλειψη Ηλίου στο αντιδιαμετρικό ζώδιο του Λέοντα που κορυφώνεται στις 11/2 και φέρνει μοιραία γεγονότα και εξελίξεις σε μια υπάρχουσα σχέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια καινούρια, καρμική γνωριμία στο δρόμο σου. Παράλληλα, ο Ερμής έχει εισέλθει στο ζώδιό σου στις 7/2 και η Αφροδίτη στο φιλικό Κριό στις 2/2, φανερώνοντας αυξημένη επικοινωνία και μετακινήσεις.
    Μάρτιος 2017: Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης εμπεριέχει αρκετά απρόοπτα. Πολλές από εσάς ίσως να έχουν συνάψει μια σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ανήκει σε διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή έχει κάποιο στοιχείο, το οποίο δεν επιτρέπει στη σχέση σας να σταθεροποιηθεί. Αυτό μαρτυρά η δεύτερη αντίθεση Δία – Ουρανού που κορυφώνεται στις 3/3 (η πρώτη προηγήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα), η οποία φέρνει μια ξαφνική εξέλιξη με αυτό το πρόσωπο, ενώ αν δεν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, ενδέχεται να σου παρουσιάσει μια ερωτική πρόκληση από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες.
    Απρίλιος 2017: Η αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία και οι συχνές μετακινήσεις που ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου, συνεχίζονται. Ξεκαθαρίζεις πράγματα σε σημαντικές σου σχέσεις και παράλληλα φαίνεται πως αναθεωρείς πολλά πράγματα που σκεφτόσουν για κάποια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται επίσης, να πηγαινοέρχεσαι στο εξωτερικό για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά σου. Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω, μετά τις 21/4 που ο Άρης εισέρχεται στον παιχνιδιάρικο 5ο ηλιακό σου οίκο, ετοιμάσου για καινούριες ερωτικές περιπέτειες.
    Μάιος 2017: Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο εντείνεται αυτόν το μήνα, κάτι που φανερώνει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και μπόλικο φλερτ. Οι singles διανύουν μια περίοδο άκρως ερωτική, νιώθουν γεμάτες αυτοπεποίθηση, ενώ δέχονται συνεχώς ερεθίσματα και προτάσεις που δεν τους αφήνουν να βαρεθούν λεπτό. Οι δεσμευμένες επαναφέρουν το πάθος στη σχέση τους και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός απογόνου να τους ξυπνά το παιδί που υπάρχει μέσα τους.
    Ιούνιος 2017: Και ο μήνας αυτός εμπεριέχει μεγάλες δόσεις έρωτα και φλερτ, με αρκετούς πλανήτες να συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο των Διδύμων. Νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες που σπάνε τη ρουτίνα σου, ανεβασμένη διάθεση, χαρά και διασκέδαση είναι στο μενού των ημερών αυτών. Πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σου μάλιστα, ενδέχεται να αναπτύξουν κάποιο ειδύλλιο στο περιβάλλον εργασίας τους ή να αναθερμάνουν τις σχέσεις τους με ένα πρόσωπο, που παλιότερα ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους.
    Ιούλιος 2017: Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο από το μήνα αυτό, καθώς ξεκινά μια περίοδος έντονης πλανητικής κινητικότητας στο ζώδιο του Λέοντα. Αρχικά εισέρχεται ο Ερμής στις 6/7, στη συνέχεια ο Άρης στις 20/7 και στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 23/7. Πρόκειται για ένα άκρως ανανεωτικό διάστημα για τη σχέση σου, κατά το οποίο θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός, το πάθος και η συντροφικότητα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, ενώ υπάρχει και πάλι μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης. Αλλά και για τις singles, οι ευκαιρίες να συνάψουν ένα δεσμό είναι πολλαπλάσιες, αφού εκτός από τις παραπάνω διελεύσεις, θα έχουν και την Αφροδίτη στον ερωτικό 5ο οίκο τους.
    Αύγουστος 2017: Τα σημαντικά πλανητικά φαινόμενα συνεχίζονται, με τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού να φιλοξενεί δύο εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου. Στις 7/8 πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου και στις 21/8 έκλειψη Ηλίου στο αντιδιαμετρικό σου ζώδιο του Λέοντα, κάτι που φανερώνει πως η περίοδος αυτή είναι καθοριστική για την πορεία των αισθηματικών σου. Παρόλο που συνήθως οι εκλείψεις θεωρούνται κακοί οιωνοί, οι συγκεκριμένες δέχονται αρκετά θετικές επιρροές, κάτι που σημαίνει πως κάθε γεγονός που λαμβάνει χώρα θα αποδειχθεί ότι συνέβη για καλό. Πολλές από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσουν σε συμβίωση ή γάμο τις ημέρες αυτές, να αποκτήσουν έναν απόγονο αλλά και να απελευθερωθούν από καταπιεστικές σχέσεις και άτομα που δεν ικανοποιούν τα θέλω τους.
    Σεπτέμβριος 2017: Υποδέχεσαι το φθινόπωρο με μια διάθεση να οργανώσεις την από εδώ και πέρα πορεία σου. Με την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, αισθάνεσαι μια βαθιά ένωση με το ταίρι σου και αν έχεις προχωρήσει σε μια συμβίωση, μάλλον προσπαθείς να οργανώσεις την κοινή σας καθημερινότητα. Αν από την άλλη παραμένεις single, ο μήνας αυτός σου φέρνει ένα πρόσωπο από τα παλιά, με το οποίο σας συνδέει έντονη σεξουαλική χημεία.
    Οκτώβριος 2017: Ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού και περνά στο Σκορπιό, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά στην καριέρα σου. Βέβαια, η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού συνεχίζεται, κάτι που φανερώνει πως το μήνα αυτό προσπαθείς να πατήσεις σε δύο βάρκες, αφού από τη μία υπάρχουν πράγματα που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά από την άλλη θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, στη σχέση σου ή στο γάμο σου. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο την αισιόδοξη αυτή περίοδο, γιατί οι δύο τελευταίοι μήνες του έτους σε βάζουν σε ένα διαφορετικό κλίμα.
    Νοέμβριος 2017: Ο μήνας αυτός δεν φαίνεται να σου αφήνει πολύ χρόνο για να χαρείς τον έρωτα και την αγάπη. Σίγουρα υπάρχουν όψεις που σου ξυπνούν την ανάγκη για ρομαντισμό και συντροφικότητα, όμως κατά κύριο λόγο υπάρχουν άλλοι τομείς που ζητούν την προσοχή και την ενέργειά σου το διάστημα αυτό. Δεν αποκλείεται βέβαια, πολλές εκπρόσωποι του ζωδίου σου να αναπτύξουν ένα ερωτικό ειδύλλιο στο περιβάλλον εργασίας τους, καθώς η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει κρυφές σχέσεις, που κινούνται υπογείως.
    Δεκέμβριος 2017: Η χρονιά κλείνει με μια ερωτική Πανσέληνο στις 3/12 και με την Αφροδίτη να κινείται στον κοινωνικό 11ο ηλιακό σου οίκο. Αν παραμένεις single, είναι πιθανό να έρθει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή να επανέλθει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, με το οποίο έχετε αφήσει κάτι στη μέση. Το πιο σημαντικό φαινόμενο του μήνα είναι η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια λιγότερο ευνοϊκή θέση από αυτή του Τοξότη για σένα, η οποία όμως θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποια κεφάλαια της ζωής σου, που εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Το 2017 είναι μια χρονιά, κατά την οποία ολοκληρώνεις ένα σημαντικό κύκλο που ξεκίνησε στη ζωή σου το 2015, για να περάσεις στο επόμενο στάδιο της ζωής σου. Σίγουρα, οι ευθύνες πολλαπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια και τα γεγονότα που έχουν προκύψει και θα προκύψουν τη χρονιά αυτή, αποτελούν στάδια ωρίμανσης και εξέλιξης. Από το φθινόπωρο και μετά, ετοιμάσου να θερίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να ανοίξεις τα φτερά σου για ένα καινούριο μέλλον.

    Ιανουάριος 2017: Υποδέχεσαι το νέο έτος σε πολύ ρομαντικό κλίμα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου από 3/1 έως 3/2, χαρίζοντάς σου όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single σε προικίζει με αυτοπεποίθηση και ελκυστικότητα, για να γοητεύσεις τους γύρω σου. Οι ερωτικές ευκαιρίες δεν θα λείψουν από τη ζωή σου, όπως και η μαχητικότητα για να κατακτήσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει, αφού μαζί με την Αφροδίτη έχεις και τον Άρη στο ζώδιό σου έως τις 28/1. Ανεβασμένη σεξουαλικότητα και πάθος χαρακτηρίζουν τις μέρες και τις νύχτες σου.
    Φεβρουάριος 2017: Ο δεύτερος μήνας του έτους είναι εξαιρετικά σημαντικός, διότι φιλοξενεί μια έκλειψη στο ζώδιό σου, την τελευταία από μια σειρά εκλείψεων που έχουν λάβει χώρα στον άξονά σου τα δύο τελευταία χρόνια. Στις 26/2 σχηματίζεται λοιπόν ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, ενώ την ίδια μέρα υποδέχεσαι και τον Ερμή, κάτι που φανερώνει πως κάποιο νέο που λαμβάνεις ή μια εξέλιξη που λαμβάνει χώρα, κλείνει ένα πολύ σημαντικό κύκλο στη ζωή σου, ώστε να ανοίξει ένας καινούριος. Οι μέρες γύρω από την κορύφωση του φαινομένου χρειάζονται προσοχή, γιατί ενδέχεται να λάβεις λανθασμένες αποφάσεις ή να “θυσιάσεις” κάτι σημαντικό, που αργότερα θα μετανιώσεις.
    Μάρτιος 2017: Βρίσκεσαι στο μήνα των γενεθλίων σου, η έκλειψη διατηρεί την επιρροή της και η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιό σου φανερώνει πως οι εξελίξεις τρέχουν. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες, φαίνεται πως λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, οι οποίες κορυφώνονται στην Πανσέληνο του μήνα στις 12/3, στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Οι singles από την άλλη, πιθανόν σκέφτονται ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή τους και λίγο παρακάτω φαίνεται να την αναστατώνει.
    Απρίλιος 2017: Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη από τον προηγούμενο μήνα αλλά εισέρχεται και πάλι στο ζώδιό σου στις 3/4, βάζοντάς σε στη διαδικασία αναθεωρήσεων. Αν τερμάτισες μια σχέση την περίοδο του Φεβρουαρίου, τώρα το πρόσωπο αυτό επιστρέφει στη ζωή σου για μια ακόμη ευκαιρία, ενώ όσες έχουν δεχθεί επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν, φαίνεται πως προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την κατάσταση και να αποφασίσουν κατά πόσο μπορούν να συνεχίσουν τη σχέση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, ο Απρίλιος εμπεριέχει σημαντικές ανακατατάξεις, οι οποίες φανερώνουν τα τελικά τους αποτελέσματα μετά τις 15 του μήνα.
    Μάιος 2017: Ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης φαίνεται να σου χαρίζει ευχάριστες στιγμές και ένα κλίμα σταθερότητας στα αισθηματικά σου. Παρόλο που κάποιοι άλλοι τομείς της ζωής σου παρουσιάζουν ένταση (οικογένεια – δουλειά) το κομμάτι του έρωτα δεν φαίνεται να επηρεάζεται, καθώς υπάρχει καλή επικοινωνία, κατανόηση και μια διάθεση να μοιραστείς τα πάντα με το άτομο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι single, ο μήνας αυτός σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και επικοινωνιακή, πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες.
    Ιούνιος 2017: Υποδέχεσαι το καλοκαίρι σε κλίμα αλλαγών. Η πλανητική κινητικότητα στο μεταβλητό άξονα φέρνει ανακατατάξεις και ίσως αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια ρευστότητα στη ζωή σου, από τις συνεχείς και εναλλασσόμενες εξελίξεις. Όμως, ο έρωτας καραδοκεί παρόλο που μπορεί να έχεις μειωμένο χρόνο ή αλλού εστιασμένη την προσοχή σου. Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο, στον ερωτικό 5ο οίκο σου, στις 4/6, ενώ στην ίδια θέση μπαίνει ο Ερμής στις 21/6 και πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στις 24/6. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσεις ή να προκύψει μια εγκυμοσύνη το διάστημα αυτό, ενώ οι singles ας προετοιμαστούν να υποδεχθούν έναν μεγάλο έρωτα.
    Ιούλιος 2017: Το ερωτικό κλίμα συνεχίζεται, καθώς ο Άρης παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 20/7, χαρίζοντάς σου ανεβασμένη σεξουαλικότητα και διάθεση για φλερτ. Είτε ανήκεις στις δεσμευμένες είτε όχι, τα ερωτικά παιχνίδια δεν θα λείψουν από τη ζωή σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η πιθανότητα να μεταφέρεις στη σχέση σου προβλήματα που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σου, επειδή επηρεάζουν την ψυχολογία σου, ειδικά με την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου στις 24/7. Όμως, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για τον εαυτό σου επανέρχονται στις 31/7, καθώς η Αφροδίτη περνά και αυτή με τη σειρά της στο φιλικό για σένα Καρκίνο, χαρίζοντάς σου τρυφερότητα, ρομαντισμό και ευαισθησία.
    Αύγουστος 2017: Ο Αύγουστος εμπεριέχει μερικές ανακατατάξεις. Ο Ερμής που έχει περάσει στο αντιδιαμετρικό ζώδιο της Παρθένου στα τέλη Ιουλίου, γυρίζει ανάδρομος στις 13/8 και σε βάζει σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού. Είτε αλλάζετε κάποια σχέδια που είχατε κάνει με το ταίρι σου, είτε προχωράτε από κοινού σε κάποιες ανακατατάξεις που αφορούν στη σχέση σας, το βέβαιο είναι ότι το μήνα αυτό θα χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μεθοδεύσεις τις επόμενες κινήσεις σου, που ξεκινούν από Σεπτέμβριο. Αν είσαι single, προσοχή σε παρελθοντικές επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες.
    Σεπτέμβριος 2017: Εισέρχεσαι στο φθινόπωρο με πλανητικές επιρροές που αλλάζουν άρδην το σκηνικό. Με Άρη, Ερμή, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στην Παρθένο, ο Σεπτέμβριος φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η ζωή σου μπήκε σε νέο πρόγραμμα. Είτε συμβιώνεις με το ταίρι σου, είτε επισημοποιείτε τη σχέση σας, είτε κάνετε μαζί ένα νέο ξεκίνημα, το σίγουρο είναι ότι αισθάνεσαι να έχεις επανεκκινήσεις με πολύ καλή συντροφιά. Για τις singles, μια νέα σχέση είναι καθοδόν.
    Οκτώβριος 2017: Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μήνα, με πλανητικές μετακινήσεις που σου χαρίζουν μεγάλη εύνοια. Ο Δίας εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Σκορπιού, φέρνοντας συναισθηματικό άνοιγμα και φρέσκο όραμα για τη ζωή, ενώ η πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ζυγού φανερώνει πως το “Μαζί” είναι πιο έντονο από ποτέ. Πολύ πιθανό να προχωράς σε μια συμβίωση με το ταίρι σου ή να αποφασίζετε να ταξιδέψετε (ή ακόμα και να μεταναστεύσετε) σε μια χώρα του εξωτερικού.
    Νοέμβριος 2017: Η πλανητική εύνοια συνεχίζεται και οι ερωτικές στιγμές πολλαπλασιάζονται το μήνα αυτό. Ο 9ος ηλιακός σου οίκος δέχεται μια πληθώρα διελεύσεων και φαινομένων, κάτι που φανερώνει πως έχεις αλλάξει οπτική και κοσμοθεωρία, βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Υπάρχει μια βαθιά ένωση με το ταίρι σου και οργανώνεις την κοινή σας πορεία, ενώ αν είσαι single, δέχεσαι πολλές ερωτικές προτάσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει και θα θελήσεις να του παραδοθείς ολοκληρωτικά.
    Δεκέμβριος 2017: Στις 3/12 κορυφώνεται μια όψη που θα σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές και μεγάλη δόση από έρωτα. Το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα και δεν αφήνει καμία εκπρόσωπο του ζωδίου σου παραπονεμένη, γιατί δημιουργεί σχέσεις και συνθήκες που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από παραμύθι. Παράλληλα, στις 20/12 ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και περνά στον Αιγόκερω, τερματίζοντας μια δύσκολη διέλευση που σε ταλαιπώρησε τα τελευταία δύο χρόνια. Πλέον, σε θετική γωνία με το ζώδιό σου, σου φέρνει ανταμοιβές για τις προσπάθειές σου και σε βοηθά να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ