• LIFE&STYLE

    Σοκάρει η συνομιλία του συντρόφου του George Michael με την «Άμεση βοήθεια»

    Τζορτζ Μάικλ

    Fadi Fawaz και George Michael


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε τετράλεπτο ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται η αγωνιώδης προσπάθεια του συντρόφου του George Michael, να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Ο Fadi Fawaz επικοινωνεί με το προσωπικό του ασθενοφόρου και ακούγεται να τους λέει ότι ο Michael είναι «μπλε» και «παγωμένος» και πως η ανάνηψη που προσπαθεί να του κάνει δεν έχει αποτέλεσμα.  Ο Fawaz, ακούγεται, επίσης να λέει στην τηλεφωνήτρια, «Είναι ο George Michael και πιστεύω είναι νεκρός. Δεν αναπνέει. Είναι στο κρεβάτι. Είναι παγωμένος και μπλε. Είναι δύσκαμπτος».

    Σύμφωνα με το Page Six, η κηδεία του Βρετανού, κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, δεν πρόκειται να γίνει πριν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

    Και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε, όπως λέει η εφημερίδα, η κηδεία του τραγουδιστή των Wham εκτιμάται ότι θα γίνει εντός του Μαρτίου.

    «Σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να πάρουν περίπου οκτώ εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω οπότε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα τα έχουμε προς το τέλος του μήνα», δήλωσε πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα και πρόσθεσε: «δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, αλλά από την αρχή η αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε κάτι το ύποπτο στον θάνατο του George».

    Το σώμα του τραγουδιστή δεν μπορεί να παραδοθεί στους οικείους του από τον ιατροδικαστή πριν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις.

    Αρχικά η αιτία του θανάτου του Michael είχε κριθεί ως «ασαφής». Την σορό του 53χρονου τραγουδιστή βρήκε ο σύντροφός του Fadi Fawaz στο σπίτι του εκλιπόντος στην Αγγλία, ο οποίος ανακρίθηκε από την αστυνομία, αλλά δεν θεωρήθηκε ύποπτος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μηνύματα και τραγούδια κατά του Trump στην εβδομάδα μόδας της Νέα Υόρκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Που θα βρείτε τα καλύτερα brunch της Αθήνας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mega: Υπό την απειλή «μαύρου», ξεκινάει δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα



    ΣΧΟΛΙΑ