• Gossip

    Σοκ! Περιμένει δίδυμα η Amal Clooney; Τι θα συμβεί με το διαζύγιο;

    Amal Clooney


    Μέχρι πριν λίγες μέρες, τα περιοδικά και τα ταμπλόιντ στις Ηνωμένες Πολιτείες ήθελαν τον George Clooney να χωρίζει με την Amal, μετά από μόλις 2 χρόνια γάμου, φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίζουν ότι το διάσημο ζευγάρι διαμένει πλέον χωριστά και ετοιμάζεται για το διαζύγιο, το οποίο θα στοιχίσει 300 εκατ. δολάρια.

    Ο κυριότερος λόγος για τον χωρισμό Clooney και Amal, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα που επικαλέστηκαν πηγές από το περιβάλλον τους, είναι το γεγονός ότι η δικηγόρος θέλει να κάνει παιδιά, ενώ ο διάσημος ηθοποιός όχι.

    Ωστόσο, ένα δημοσίευμα από το Λίβανο – τη χώρα καταγωγής της Amal – υποστηρίζει ότι η δικηγόρος όχι μόνο δε χωρίζει τον Clooney αλλά κυοφορεί και δίδυμα, τα οποία θα γεννήσει το Μάρτιο.

    Συγκεκριμένα, η “The Daily Star”, αναφέρει ότι η οικογένεια της Amal που ζει στο Λίβανο, μοιράστηκε την είδηση της εγκυμοσύνης με φιλικό τους πρόσωπο το οποίο και την κυκλοφόρησε στο ηλεκτρονικό μέσο.

    Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα της “Τhe Daily Star”:

    Amal Clooney

    Αν όντως η πληροφορία είναι έγκυρη τότε η Amal έχει μπει στον έβδομο μήνα. Η αλήθεια είναι πως από το Νοέμβριο και μετά, η διάσημη δικηγόρος δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση. Η τελευταία της ήταν στις 15 Νοεμβρίου όπου βρέθηκε στο Τέξας, για να μιλήσει σε συνέδριο σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών.

    Amal Clooney

    Φορώντας ένα εφαρμοστό Armani φόρεμα η κοιλιά της δεν δείχνει να είναι σε ενδιαφέρουσα. Αν ισχύει, λοιπόν, το δημοσίευμα της εγκυμοσύνης, στην παρακάτω φωτογραφία η δικηγόρος είναι στον πέμπτο μήνα της κύησης.

    Amal Clooney

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντρεύεται (ξανά) η Τζένη Μπαλατσινού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ταμπλόιντ για τη μετά-Ελισάβετ εποχή στη Βρετανία: Κάρολος ή Ουίλιαμ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανώλης Καψής – Αμέλια Αναστασάκη: Αγκαλιά υποδέχθηκαν το νέο έτος



    ΣΧΟΛΙΑ