• Gossip

    Πόλεμος των Ρόουζ το διαζύγιο Ωνάση – Αλβάρο: Της ζητά διατροφή 300.000 ευρώ

    • NewsRoom
    Ωνάση Αθηνά Αλβάρο Ντόντα

    Αθηνά Ωνάση – Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο


    Το διαζύγιο ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα Νέτο θα μείνει στην ιστορία λόγω του ποσού που ζητά ο Ντόντα από την χρυσή κληρονόμο!

    Δημοσίευμα της εφημερίδας κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρει ότι η χρυσή κληρονόμος προετοιμάζεται για την τελευταία δικαστική διαμάχη στις αρχές Μαρτίου, που θα δώσει και επίσημα τέλος στον γάμο τους, ο οποίος κράτησε 11 χρόνια.

    Ωνάση
    Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς, Ρόμπερτ Κοέν, ο Αλβάρο θα ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ το μήνα. Στην ίδια δίκη θα εξεταστούν κι άλλα ζητήματα που εκκρεμούν, όπως το αν ο Ντόντα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος της περιουσίας της Αθηνάς ή όχι.

    Μέχρι στιγμής έχει οριστεί ως προσωρινή διατροφή ποσό των 150.000 ευρώ περίπου.

    Ωνάση
    Σε σχέση με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αθηνά, το δικαστήριο είχε παραχωρήσει προσωρινά στον Βραζιλιάνο αναβάτη το σπίτι στο Βέλγιο για να διαμένει με την 17χρονη κόρη του, Βίβιαν.

    Σημειώνεται ότι η Αθηνά ζήτησε από το δικαστήριο να σταματήσει να πληρώνει τα δίδακτρα της Βίβιαν, όπως και τα έξοδα του σπιτιού, αλλά οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά της.

    Πηγή: Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστη η Μελάνια Τραμπ πριν τις πλαστικές (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέος έρωτας για τον Αλβάρο! Δείτε ποια είναι η ξανθιά καλλονή που του έκλεψε την καρδιά μετά την Αθηνά Ωνάση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Αθηνά θα «χτυπήσει» τη Mercedes του θείου της Αλέξανδρου Ωνάση



    ΣΧΟΛΙΑ