• LIFE&STYLE

    Παρ’ ολίγον νεκρή η Βασίλισσα Ελισάβετ από φρουρό του παλατιού

    queen


    Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν φύλακας των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ παραλίγο να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Με τις φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ να διαδέχονται η μία την άλλη και με το Μπάκιγχαμ να επιβεβαιώνει ότι η Βασίλισσα είναι καλά και μάλιστα έκανε την πρώτη της εμφάνιση, χωρίς ωστόσο να δώσει φωτογραφίες στη δημοσιότητα, μια μαρτυρία πρώην φρουρού της έρχεται να ταράξει τα νερά.

    Ούτε λίγο ούτε πολύ, ένας πρώην φρουρός στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μόλις αποκάλυψε ότι «σχεδόν πυροβόλησε» τη Βασίλισσα κάποτε, όταν εκείνη έκανε βόλτα γύρω από το παλάτι, αργά το βράδυ.

    Και όταν λέμε αργά το βράδυ το εννοούμε αφού η Ελισάβετ είχε αυπνίες και βγήκε για περίπατο στις 3 τα ξημερώματα, είπε ο ανώνυμος στρατιώτης.

    Σύμφωνα με τη στήλη The Times’s diary, ο στρατιώτης σκέφτηκε ότι είχε μπει εισβολέας στο παλάτι και φώναξε: «Ποιος είναι;» με το χέρι στη σκανδάλη.

    Προς έκπληξή του ο «εισβολέας» ήταν η ίδια η βασίλισσα.

    «Μεγαλειοτάτη, παραλίγο να σας πυροβολήσω» της είπε εκείνος.

    Η βασίλισσα, η οποία συνηθίζει να κάνει μεταμεσονύχτιες βόλτες στους κήπους του παλατιού όταν έχει αϋπνίες, λέγεται ότι απάντησε: «Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα σε ενημερώσω εκ των προτέρων, ούτως ώστε να μην χρειαστεί να με πυροβολήσεις».

    Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Δείτε τι θα συμβεί στη Βρετανία εάν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα εκπλαγείτε με τα 9 τρελά προνόμια της Βασίλισσας Ελισάβετ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο! Πουλάει τη βενζίνη 0,12 ευρώ/λίτρο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ