• Gossip

    Ολίβια Τζόουνς: Αυτή είναι η drag queen εκλέκτορας που έκλεψε τις εντυπώσεις πλάι στη Μέρκελ (pics)

    • NewsRoom
    Ολίβια Τζόουνς Άγκελα Μέρκελ


    Μια πολύχρωμη νότα είχε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη θέση του Προέδρου της Γερμανίας. H drag queen Ολίβια Τζόουνς βρέθηκε στη Bundestag ως εκπρόσωπος των Πρασίνων για την Εθνική Συνέλευση και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.
    olivia-tzones7

    Η Εθνική Συνέλευση ένα ιδιαίτερο σώμα που προβλέπεται από το Βασικό Νόμο (Σύνταγμα) της Γερμανίας για την εκλογή του προέδρου, στο οποίο συμμετέχουν εκτός από όλα τα μέλη της Κάτω Βουλής και αντιπρόσωποι από όλα τα κρατίδια της Γερμανικής Ομοσπονδίας.olivia-tzones5

    Συνήθως τα κρατίδια στέλνουν πολιτικούς, ωστόσο κάποιες φορές στέλνουν και άλλα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως συνέβη και τώρα με την περίπτωση της Ολίβια Τζόουνς, γνωστής τραβεστί και καλλιτεχνικής περσόνα.

    olivia-tzones6

    Φυσικά, η Ολίβια Τζόουνς φωτογραφήθηκε με όλη την πολιτειακή ηγεσία της Γερμανίας, τον νέο Πρόεδρο και την καγκελάριο Μέρκελ η οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θέλησε να αγγίξει και τα περίεργα, γεμάτα φτερά και πούπουλα ρούχα της!

    olivia-tzones2

    olivia-tzones3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ εξελέγη νέος πρόεδρος της Γερμανίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο διεκδικεί η οικογένεια του πλοιοκτήτη – Τι απαντά ο Δήμος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάρτι στο Twitter από τους Έλληνες χρήστες με την επιχείρηση στο Κορδελιό



    ΣΧΟΛΙΑ