• Gossip

    Οι νέες πολιτικές φιλοδοξίες της κυρίας Πατούλη – Στα βήματα του… Τραμπ

    Πατούλης


    Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την πιθανότητα η Μαρίνα Πατούλη να διεκδικήσει τη δημαρχία του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, φημολογία που προκύπτει από τη δήλωση αποχώρησής της από την παράταξη του δηµάρχου, Τάσου Μαυρίδη.

    Έχοντας αναδειχθεί στις προηγούµενες αυτοδιοικητικές εκλογές πρώτη σε ψήφους δηµοτική σύµβουλος και κερδίζοντας παράλληλα τη σιωπηλή στήριξη και άλλων συναδέλφων της από την πλειοψηφία, η κυρία Πατούλη φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του Τραμπ που σε πείσμα όλων ασχολήθηκε με την πολιτική και πάει για τη διεκδίκηση του ∆ήµου Πεύκης-Λυκόβρυσης, µε δικό της αυτοδιοικητικό σχήµα, στις εκλογές του 2019.

    Η ίδια μάλιστα, το προανήγγειλε στο κείµενο ανεξαρτητοποίησής της στις 18 Ιανουαρίου. «Εκφράζοντας την ευχή της για καλύτερες ηµέρες και ευοίωνη προοπτική το 2017, τόσο για τον ∆ήµο όσο και για τους δηµότες µας, η κυρία Πατούλη παραµένει ενεργή πολίτης και µάχιµη δηµοτική σύµβουλος για την προάσπιση των αρχών της διαφάνειας, της λογοδοσίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

    Σηµειώνεται πως το προηγούµενο διάστηµα υπήρξαν και πληροφορίες πως η κυρία Πατούλη ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί στην κεντρική πολιτική, µε ορισµένα σενάρια να την εµφανίζουν και ως εν δυνάµει υποψήφια στη Β’ Αθηνών µε το ψηφοδέλτιο της Νέας ∆ηµοκρατίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με την κόρη της Λάουρα από τις Μαλδίβες που σπάει το Ιnstagram!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα βόμβα από Μίνα Αρναούτη: Τι λέει για πληρωμένους δολοφόνους και μαφιόζικα συμβόλαια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΟΚ: Γιατί πρέπει να σταματήσεις να τρως στήθος κοτόπουλου με λευκές γραμμές (video)



    ΣΧΟΛΙΑ