• Gossip

    Μενεγάκη – Λάτσιος: Το Δελτίο Τύπου που συγκλόνισε την ελληνική σόουμπιζ (pics + video)

    Ελένη Μενεγάκη


    Το ζευγάρι Μενεγάκη – Λάτσιος παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έζησαν μαζί δώδεκα υπέροχα χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά μαζί.

    Μενεγάκη

    To 2001 λίγες μέρες πριν η Ελένη Μενεγάκη παντρευτεί τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο έδωσε συνέντευξη στην Ντέπυ Γκολεμά μιλώντας πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η γνωριμία τους: «Δεν με διάλεξε εκείνος. Εγώ τον διάλεξα τον Γιάννη. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα για πρώτη φορά στην ζωή μου. Αν δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση δεν θα ήμασταν μαζί. Νομίζω ότι κατάφερα να βγάλω ένα άλλο πρόσωπο στον Γιάννη, πιο χαρούμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε».

    Το ζευγάρι Μενεγάκη – Λάτσιος παντρεύτηκε στις 23 Απριλίου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Έζησαν μαζί δώδεκα υπέροχα χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά μαζί.

    menegakiΤίποτα δεν προμήνυε το πρόωρο τέλος και το ραγισμένο γυαλί ανάμεσα τους.

    Μενεγάκη

    Ήταν Παρασκευή 29 Ιανουαρίου του 2010 όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με ένα Δελτίο Τύπου το οποίο εξέπληξε την ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο! Κωστόπουλος και Λυμπέρης σύμφωνα με φήμες είχαν ενημερωθεί μια μέρα πριν ώστε να προλάβουν να βγάλουν τα έκτακτα τεύχη τους και οποία και όπως ήταν φυσικό, μοσχοπούλησαν!

    Μενεγάκη

    Οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο ωστόσο ακόμα και 7 χρόνια μετά… συνεχίζονται! Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», αποκαλύφθησαν και άγνωστες πτυχές του διαζυγίου καθώς και τον ρόλο του Πέτρου Κωστόπουλου όπου κανείς δεν γνώριζε…

    Μενεγάκη

    Ο παρουσιαστής ήταν κουμπάρος του ζευγαριού και ποτέ δεν αποκάλυψε κάτι, παρά που γνώριζε από πριν την απόφαση τους. Μάλιστα όπως ανέφεραν, ήταν εκείνος όπου σύνταξε το δελτίο τύπου που έστειλε η Μενεγάκη και ο Λάτσιος στα μέσα για την ανακοίνωση του διαζυγίου τους…

    Όμως το «καυτό» θέμα δεν είναι αυτό. Όπως αποκάλυψε ο Θέμης Μάλλης, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος είχαν πάει διακοπές στην Μυτιλήνη, όπου εκεί ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς.

    Μενεγάκη

    Η παρουσιάστρια έφυγε άρον άρον καθώς τα αίματα άναψαν, και πήγε με την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού στην Άνδρο για να ηρεμήσει… Και εκεί…… Γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο όπου ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα! Έτσι λοιπόν κυκλοφόρησαν και οι φήμες περί τρίτου προσώπου!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον REAL FM ο Γιώργος Τράγκας! (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Xαμός on stage! Η Άννα Βίσση κατέβασε γνωστό Έλληνα- Η κίνηση που την εξόργισε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ