• Fashion

    Μελάνια και τρώς και ψεύδεσαι (pics)

    • NewsRoom
    Μελάνια


    Και εκεί που όλοι είχαμε βαλθεί να στηρίξουμε το κίνημα “Λευτεριά στη Μελάνια” με τα γνωστά hashtags #FreeMelania και #SadMelania, η Πρωτη Κυρία των ΗΠΑ ακύρωσε εν μία νυκτί την προσπάθεια εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένης και της υπογράφουσας. 

    Ο λόγος; Η κ. Τραμπ φωτογραφίζεται στο Vanity Fair Μεξικού να “τρώει” διαμάντια. Κατά το ελληνικότερο δηλαδή “Μελάνια και τρως και ψεύδεσαι”.

    Η μεξικανική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair αποκάλυψε το εξώφυλλό της, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υπογράψει ένα διάταγμα με στόχο να κατασκευάσει ένα γιγάντιο τείχος που θα χωρίζει το Μεξικό από τις ΗΠΑ. Και ενώ οι περισσότεροι βαλθήκαμε να κατηγορήσουμε την κόρη Τραμπ, Ιβάνκα ότι είναι προκλητική με τη φωτογραφία της στο Instagram, το βαρύ πλήγμα ήρθε από αλλού.

    Σε όλα μάλιστα ήταν εκτός η Μελάνια: από το timing και το concept της φωτογράφισης μέχρι και τη χώρα κυκλοφορίας του Vanity Fair.

    Και κάπως έτσι «Η νέα Τζάκι Κένεντι», όπως τιτλοφορείται το άρθρο στο εξώφυλλό του, τρωει από το πιάτο της διαμάντια και πίνει ένα ρόφημα επίσης από διαμάντια.


    Η αναλύτρια και δημοσιογράφος του Μεξικού Denise Dresser, μάλιστα μεταξύ άλλων, ειρωνεύεται το περιοδικό με τα εξής λόγια: «Ευχαριστούμε @VanityFairMX που έβαλες την Μ. Τραμπ στο εξώφυλλο. Πραγματικά, υπόδειγμα ευαισθησίας, συμπαράστασης, πατριωτισμού και εκδοτικής ευφυίας».


    Ο κόσμος του Twitter εξαγριώθηκε και όχι άδικα. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι ενδεχομένως πρόκειται γαι photoshop. Εις μάτην όμως. Η Μελάνια Τραμπ στο εξώφυλλο του Μεξικού με ένα μπολ διαμάντια είναι πραγματικότητα και οι υπέυθυνοι μάλλον δεν έπιασαν τον “παλμό” της επικαιρότητας.

    melaniaΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λευτεριά στη Μελάνια – Οργιάζει το Twitter με το #FreeMelania

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελάνια Τραμπ: Πιο γυμνή από ποτέ – Αυτές είναι οι φωτογραφίες που θέλει να ξεχάσει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνώριστη η Μελάνια Τραμπ πριν τις πλαστικές (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ